Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Да си разтълкуваме съня - 11

 • 21 881
 • 607
 •   1
Отговори
# 465
 • София
 • Мнения: 8 541
Благодаря ти, utro!
Леко намигване от отвъдното.... бррррр

# 466
 • Мнения: 1 172
Сънувах много странен сън. Баба ми, която почина наскоро, ме заведе до една огромна група деца (от малки до по-големи) - бяха подредени по възраст в полуокръжност, всички бяха в бели дрехи, а някои от по-малките облечени в празнични дрехи. Тя нищо не ми каза, кои са тези деца, но аз се учудих че в село има толкова много деца.
Не знам как да го разтълкувам, на някои места пише, че да сънуваш дете не е добър знак.

# 467
 • Мнения: 6 718
Благодаря ти, utro!
Леко намигване от отвъдното.... бррррр

Страх ли те е?!?!
На мен винаги ми е приятно да сънувам баща си. Както и бабите и дядовците си.
На тях също им домъчнява понякога за нас и сънищата са начин да ни навестят.

tristesse, аз бих си разтълкувала съня ти така - след като баба ти е починала наскоро, това вероятно са ангелите, които са я посрещнали на Онзи свят. Както знаем, често ангелите са изобразявани като деца в бели дрехи.

Не искам да се правя на някакъв специалист по сънища. Просто темата доста ме вълнува и много съм се интересувала.  Моите изводи са следните - не е задължително всеки път да търсите в съновника кое какво означава. Много често сънищата ни са свързани с неща, които сме преживели, видели сме и са ни направили впечатление наяве. В този случай приемаме, че сънят не означава нищо, а е плод на чисто физическите впечатления на мозъка - запаметили сме някаква картина и на сън я възпроизвеждаме по различен начин.
По отношение на сънищата с починали хора мисля точно това, което казах на Ronald - леко намигване от Отвъдното. Не означат нищо конкретно. Вероятно е 1:1000000 да ни носят и някакво конкретно послание, но тук зависи доколко е чувствителен човек да го осъзнае.

Ключови думи в съновника търся, само когато сънувам някакъв дълъг и объркан "филм", който не мога да свържа с преживявания наяве и някакъв аспект от съня ми се набива на очи - примерно мечка, бебе, нож, море и т.н.

Последна редакция: пт, 15 яну 2021, 15:45 от utro77

# 468
 • Мнения: 78
Здравейте, сънувам мисля че за втори път, че съм в много красив град, но той реално не съществува и чувам как хора казват,че след войната се е съсипал . Какво може да означава това?

# 469
 • Мнения: 1 172
Utro77,
Благодаря за коментара. И на мен някакси ми се иска да е знак от отвъдното. Като цяло съм по-скоро с позитивни чувства от съня.

# 470
 • Мнения: 260
И аз мисля, че е важно усещането от съня, независимо какво си сънувал - дали те е разтревожил или пък успокоил.

# 471
 • Мнения: 746
Аз снощи сънувах много интересен сън с пред история според мен...Първо съня:Бяхме на гости в селото на приятел на БНД аз стоях на врата на едната стая а вътре имаше две жени.Чувствах се засрамена и просто казах,че той сега ще дойде и,че съм дошла с него.Поздравих ги и те мен също бяха усмихнати тогава се появи и той поздрави ги.Дойде и приятелят му поиска да се зд.ависаме като каза,че ръката му е малко мокра а за мен това не беше проблем.Ръкувахме се и той подаде ръка и на БНД обаче той не искаше,но приятелят му хвана ръката му и се ръкува с него.Излязохме на двора и приближихме до един парник и БНД влезе в него....
Пред историята която смятам,че има връзка...Бяхме на гости в това село а там живее единствено бащата на приятелят на БНД..той му е най добрият приятел уважават се страшно много и с този човек ни запозна най напред..БНД държи на него повече отколкото на брат си...Случката е от преди 2 години най малко..когато ни посрещаха с жена му се ръкостискахме и ръцете щяха да ни се кръстосат.Отдръпнахме ги инстиктивно било на сватба...От тогава насам не съм мислила за тази случка след съня снощи се сетих и смятам,е има някаква връзка,но не разбирам каква...

# 472
 • Мнения: 2 581
Имам един сън, запечатил се в съзнанието ми от детството, че скачам от терасата/на втория етаж живеех и имаше козирка под терасата ни/.Все сънувах, че скачам  на тази козирка и от там долу/вместо обичайно през вратата/, толкова често съм го сънувала, че вече като пораснах се чудех дали не ми се е случвало наистина.

# 473
 • Мнения: 3 670
Като деца ни слагат едни 'окови' и  ни учат кое не е възможно и кое как трябва да се прави, а просто си е бунтувала на това, знаела си, че има и друго решение, през козирката.

# 474
 • Мнения: 20 343
Сънувах бебе мое беше, обвито в бяла пелена, гледаше към тавана, и все едно виждаше починали хора. Приятели от тези неща които чета тук , ми се отразяват. Но въпреки това бебе знам че не е на хубаво

Не винаги бебе е лошо. Зависи точно и от самия сън. Подробностите са важни.
Понякога може да означава ново начало, промяна, но и преминаване през трудности за да се постигне нещо.

# 475
 • Мнения: 20
Здравейте! За първи път пиша в темата, много се уплаших от един сън и ще се помоля някой да ми каже какво означават тези неща... Сънувах, че се връщам от съседния град пеша, вървя си и тъкмо на излизане от града се събират няколко коли около мен, също и камион и все едно няма от къде да мина,, а срещу мен кола вътре със дебела, усмихната жена, която иска да ме блъсне, аз скачам отгоре на колата и за да се измъкна, но падам и тя връща назад и ме блъска, аз падам отстрани на пътя......
Също така почти всяка вечер сънувам различни хора от живота ми... Напоследък имам здравословни проблеми и много се притисних от тези сънища....

Последна редакция: нд, 17 яну 2021, 06:00 от Roni1642

# 476
 • Мнения: 140
Тази вечер сънувах, че си купувам някакви добавки от магазин, и много дълго време се загледах в един пакет златна куркума, това пишеше на пакетчето, а след това го взех. Може ли помощ?

# 477
 • Мнения: 3 670
Roni1642
показва, че сам/а няма да се справиш, има твърде много проблеми, потърси решение с чужда помощ - било то лекар, приятели..може би тези, които си сънувал/а.

candy corn
според мен, трябва да мислиш нестандартно. А ако имаш някакви здравословни проблеми, да търсиш алтернативните подходи, хомеопатия, билки, добавки, които не вредят. Явно до сега не си използвал/а такива неща. Ако пък имаш нещо да решаваш, не го прави по класическия начин, ами търси 'по-откачените' начини, дори такива, които не си правил/а до сега.

# 478
 • Мнения: 4 179
....

Последна редакция: пн, 18 яну 2021, 19:19 от Candy_girl

# 479
 • Мнения: 3 670
Здравейте , сънувах нещо много странно и не може да ми излезд от главата, не знам как да го тълкувам и ще се радвам да ми помогнете. Сънувах, че мъж, с който имах отношения до скоро ми казва, че заминава за Америка. В сънят някак си не беше на себе си , много тъжен ми се стори...
за мен, егото ти се обажда. Един вид, след като не сте заедно, той е тъжен, заминава, да забрави, да започне нов живот, загубил те е точно теб. А в действителност може да не е изобщо така.

Общи условия

Активация на акаунт