Да си разтълкуваме съня - 11

• 44 274
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, сънувах странен сън. Бях с моя приятел и лежахме и се появяват 2 котки едната изчезва другата( чисто Черна) лежеше върху приятеля ми той я галеше после дойде при мен и в момента, в който почнах да галя котката ме захапва. Какво ли значи това?  Благодаря предварително.
Според мен, някой хич не те харесва и иска да ти навреди. И не одобрява връзката ви. Може и да не е сред живите.

Аз сънувах, че си поглеждам ръката. И чертите на дясната ми ръка вместо буквата "М" (както са наистина), беше пентаграма. Изплаших се, когато се събудих, но в съня ми го приех спокойно. Странен сън.

# 631
Здравейте, сънувах странен сън. Бях с моя приятел и лежахме и се появяват 2 котки едната изчезва другата( чисто Черна) лежеше върху приятеля ми той я галеше после дойде при мен и в момента, в който почнах да галя котката ме захапва. Какво ли значи това?  Благодаря предварително.
Според мен, някой хич не те харесва и иска да ти навреди. И не одобрява връзката ви. Може и да не е сред живите.

Аз сънувах, че си поглеждам ръката. И чертите на дясната ми ръка вместо буквата "М" (както са наистина), беше пентаграма. Изплаших се, когато се събудих, но в съня ми го приех спокойно. Странен сън.

Благодаря за отговора!

# 632
Внимавай, ще имаш проблеми.

# 633
Здравейте, напоследък сънувам, че съм непрекъснато на дискотеки и събирания и има много храна. Аз съм толкова асоциална и тревожна и не мога да разбера какво означава това..

# 634
Моля ви, сънувах че корема ми е по малък.
Попринцип съм леко с корем.
Как да го тълкуваммм.
С приятеля ми скоро може да пробваме за бебе * дали има общо?

# 635
може да има, по принцип преди да се прави бебе, организмът на жената трябва да се очисти от токсини, ако отслабнеш, ще  подпомогнеш забременяване. Може би съзнанието/подсъзнанието подсказва какво трябва да направиш.

# 636
Сънувах голо бебе

# 637

Бебе означава болест. Аз винаги като сънувам бебе се разболявам. Но при Вас може да е друго, при всеки  тълкуванията на сънищата значат различно.

# 638
Здравейте. Снощи сънувах много странен сън. Ще се радвам да чуя, какво може да означава. Бях в някаква къща. По улицата пред къщата имаше голямо количество мътна (почти кална) вода. Аз тръгнах да пресичам улицата за да си прибера дънките от простира преди водата да е станала още повече. Нагазвайки във водата, видях че се задава голяма вълна кална вода, която щеше да залее всичко и се върнах. Предупредих хората, че трябва да стоим в къщата за да не пострадаме.  Притеснявах се, че не мога да си прибера дънките, но не чувствах страх от случващото се. Не знам кои бяха тези хора, нямаха форма, само ги усещах като присъствие. След това влязох в една стая, където говорих с мои приятели. След това сънувах, че майка ми иска да дойде при мен, но валеше и аз и говорих нещо (не помня какво точно), но тя беше щастлива и ми каза, че ще хване влака. В тази част на съня с майка ми не го помня много точно.

# 639
Ако е чиста и бистра водата не е на хубаво. Но мръсната и кална вода май е на хубаво. Ще си проличи до няколко дена или седмица на какво е било

# 640
Благодаря Simple Smile

# 641
Тази нощ сънувах, че ми вадят и двата долни мъдреца ( и в реалния живот е така). Беше безболезнено, леко и бързо. Всички зъби ми изглеждаха здрави.

# 642
Сънувах,че стоя в една стая и изневиделица ме нападна черна котка дращеше и ме хапеше предимно по ръцете.Потърпях малко пък я хванах и я изгоних през врата докато затварях след нея се показа едно едро и черно куче.Почувствах добро в него сякаш след онази зла котка това е добричко кученце само за галене и гушкане.Прибрах си го....не помня да имаше друго.

# 643
  • София
Здравейте... Сигурно ще ви се стори глуповат съня, но аз по принцип никога не сънувам ими не ги помня изобщо...
Вчера сънувах починалата ми баба и една бяла, ьхубава, дебела, здрава и стабилна стълба... Попитах баба дали има нещо сладичко, че ми се беше дояло и тя ми каза да се кача на стълбата и да си взема... Беше доста дълга стълба, но с приятно изкачване стигнах до горе и си взех разкошни бисквитки с червен мармалад отгоре... Докато си хапвах горе, си зададох въпроса как баба ми успява да ги взима, не й ли е трудно и дали да й ги сваля... И се събудих...

# 644
Здравейте... Сигурно ще ви се стори глуповат съня, но аз по принцип никога не сънувам ими не ги помня изобщо...
Вчера сънувах починалата ми баба и една бяла, ьхубава, дебела, здрава и стабилна стълба... Попитах баба дали има нещо сладичко, че ми се беше дояло и тя ми каза да се кача на стълбата и да си взема... Беше доста дълга стълба, но с приятно изкачване стигнах до горе и си взех разкошни бисквитки с червен мармалад отгоре... Докато си хапвах горе, си зададох въпроса как баба ми успява да ги взима, не й ли е трудно и дали да й ги сваля... И се събудих...
тука вече, си мисля, че баба ти ти дава съвет да си повишиш нивото, горе са хубавите бисквитки Simple Smile Или, ти казва, че трябва да се потрудиш, за да имаш нещо (каквото и да е то, някаква цел твоя). Помисли, анализирай си поведението, живота, трябва да се подобриш (най-общо го разбирай). То, човек не може да надмогне себе се, и това, с което разполага, но понякога се получава, най-често, ако се събереш с подходящи хора.

Общи условия

Активация на акаунт