Да си разтълкуваме съня - 11

• 44 245
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
  • София
На какво е като сънуваш риба?Много риба.

# 646
На какво е като сънуваш риба?Много риба.

Риба означава дребни проблеми.

# 647
Риба май е на бременност

# 648
  • София
Не думай...на 46г. съм...😮

# 649
Преди няколко месеца и аз бях сънувала рибки. Не съм забременяла, нито имам планове за бебе в момента. По- скоро би могло да е някакви трудности, проблеми.

# 650
Снощи сънувах много странен сън, бях с едно момче от детските ми години, което имаше на ръката татуировка ( моето име) какво ли значи това. Не сме се виждали от години, нито поддържаме връзка.

# 651
значи да и се обадиш. Потърси я по някакъв начин.

# 652
Мацки сънувах, че ми казват че бивша колежка се връща в фирмата.
Напусна скоро.
Как мислите

# 653
Със сигурносг няма да се върте, по скоро е изживяване

# 654
Изтисквах гнойна торбичка на зъб. Голяма беше, не ме болеше и все едно я е нямало като свърших. Бях в някакъв кабинет, на лекар мисля, изтрих си ръката в някаква салфетка, която този лекар видя и помисли, че е на друг човек и го извика за преглед, като му каза, че няма как да е добре, след като имало такова количество гной.

# 655
Имам нужда от помощта Ви , за да разтълкувам и разбера правилно съня и посланието му.
Първо да кажа,  че дядо ми почина на 1ви април за мое най-голямо съжаление и нещастие. 
Тази вечер сънувах дядо и съм много объркана и не мога да разбера съня.. в момента се събудих и бързам да го напиша , за да не го забравя.
Значи сънувах в общи линии ,че в апартамента сме всички (мама и баба са в болница в момента , като баба до вчера беше в критично състояние , но не знам вече , дано се оправят ). И на масата сме всички , като аз винаги седя до дядо , ама винаги. Но този път той искаше да е по далеч от всички и стоеше в другия край на масата. Хапнахме си , но не си говорихме много. Аз го гледах и се чудех какво става,  по - скоро виждах по лицето му ,че е замислен много като че ли. Заговорихме се , че аз се каня да се къпя вечерта към 22-23 часа и съответно е време да си лягаме . И тука идват странните моменти. Няма да си легне в спалнята , където са си с баба , ами аз отворих вратата на чинка ми и чичо ми (те не живеят в апартамента,  но имат стая , като дойдат,  да имат къде да са ) той каза , че там ще спи и то сам. След което ,като оправихме спалнята, той дойде в кухнята и почна да мие чинии ?? И аз застанах до него и му викам : дядо , умолявам те , удобно ли е да ти задам въпроси. И той знаеше , че ще го питам за всичко . Видях , че искаше много неща да ми каже , дори и без да му задавам въпроси  и се мъчеше да ми отговори , но явно не можеше и не му е позволено.  И съответно получих само 2 отговора.  Първия отговор е ,че наистина всички роднини и близки са горе и ги е видял , имало голяма маса там и си хапвали.  Защото помня как казах на баба , която беше на масата и ни гледаше и й казах :значи има живот след смъртта!?
След което му задавам въпроси,  които не ги помня, но на всеки въпрос , той мълчеше и аз разбрах , че не може и не му е позволено да ми каже,  за да знам.
След което изведнъж той взе един стол и се качи на него и на тавана на нашия апартамент изведнъж се появи нещо като капак на огромен дунел с дълъг винт и три гайки на него ... и той ми каза " има 3 гайки,  3 гайки , трябва да видя " и дори с ръката си ми показваше 3 пръста ... и не можех да разбера какво има ако го отвори , но сякаш това беше спасението му. Останах с впечатлението , че се опитва да подреди на равни разстояния и трите гайки на този дълъг, голям и дебел винт (начало , среда и край). Но не успя да направи нищо , защото бързахме и ни обезпокоиха,  защото на вратата ни се звънна. (Следят дядо  ,търсят го ) И той ми каза да не казваме , че е тук и да излъжем,  и баба предложи да кажем,че е на село , той каза , че не му е позволено да ходи там (или че ще го намерят и ще видят, че сме излъгали,  нещо от този род и затова варианта със село отпадна )... затворихме вратата на кухнята и аз и мама отворихме входната врата и на нея беше една жена , с много ситно къдрава коса  ,къса и черна. Бяла кожа , ниска и може би леко пълничка  . Много любезна , здрависахме се. Влезна и каза , че трябва да огледа веднага апартамента и на мен ми светна , че търси дядо . Влезна първо в спалнята на нашите и видя , че на нея баща ми спи и тръгнаха с майка ми към моята стая , а аз през това време отворих вратата на кухнята и казах на дядо да бяга.
След което той като излезе от апартамента ми се показа нещо или е
По - правилно да кажа , че аз се пренесох и отидох на  една голяма площадка с някакви старинни сгради , които не разбрах какви са и се събудих. (Площадката беше с няколко огромни старинни сгради , наподобяващи малко на църкви , а почвата беше мозайка. Там бях с онази жена , която дойде в апартамента  ,само двете бяхме и сякаш гледахме всяка сграда, но нещо като екскурзовод беше за мен май ).
Докато го пиша , съвсем се разтреперих.и ми се разтуптя сърцето , имам чувството , да не би да ми е застрашен живота на мен ? И най странното е ,че не помня да го питах дали ще ме бъде в любовта , тъй като смятам,че намерих човека за себе си , но той сложи край преди няколко дни на връзката и любовта ни. Не помня и да го попитах за мама и баба дали ще се оправят. Питах само за отвъдното и за дядо..... не получих никакви отговори ...предполагам , че душата ми е питала само за дядо , за да се убеди и успокои , дали всичко е наред с него .
А тази площадка и тези сгради , които ги видях в края на съня и говорихме с тази жена , бяхме само двете . Чудя се да не би аз да отидох в отвъдното и сега да се върнах ? Да не би живота ми да е застрашен?!  Защото в края на съня имаше някви откъси на човек , на който глутница кучета му прекъсват дихателните пътища в гърлото... не бях аз, не беше някой познат, просто нещо като в час по биология сякаш на някакъв манекен или компютърна графика...

Мисля си,.че дядо се опитва да бяга , не разбирам ?

ПС: важно е да спомена , че преди няколко дни майка ми го сънува дядо и той й е казал, че остава в апартамента и никъде няма да ходи (т.е. аз го подразбирам, че отказва да продължи напред) и ,че ще ни помага. И трябва да се възстановят и борят с баба и да не се предават двете.
И аз днес като сънувам това си мисля , че наистина бяга и се опитва да открие нещо в този апартамент...
Какво ли се опитва да направи ?

# 656
  • София
Сънувам, че съм в коридор, който всъщност е с някакви забележителности. Там съм с майка ми и личната ми лекарка. Обикаляме, разглеждаме, в един момент установяваме, че ще затварят. Майка ми и личната тръгват в една посока, личната казва - аз знам откъде да изляза, аз обаче искам да видя още една забележителност и тръгвам в другата посока. И се събуждам.....(?!)

# 657
Здравейте, снощи сънувах, че съм паднала и дланта ми беше доста наранена виждаше се костта и беше дълбока рана. Като се събудих ме болеше ръката на същото място. Ако може някой да го разтълкува. Благодаря предварително!

# 658
Здравейте, снощи сънувах, че съм паднала и дланта ми беше доста наранена виждаше се костта и беше дълбока рана. Като се събудих ме болеше ръката на същото място. Ако може някой да го разтълкува. Благодаря предварително!
Вероятно докато сте спали, сте си ударили ръката, или е била с хваната, през това време в отговор сънувате.

# 659
Аз пък сънувах, че се гледам в огледало и съм с кривогледо дясно око. Бях разстроена.
Дано нищо не значи.
То и вчера вечерта леко ме болеше точно дясното и сърбеше.

Общи условия

Активация на акаунт