Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 1
Здравейте. Имам един проблем, с моята си живеехме много добре но се наложи да се преместим при нейните родители. Баща и се разболя и нямаше как да се оправят сами. Както и да е всеки човек би помогнал в такава ситуация. Лошото е че от както се преместихме тя се промени. Изобщо не ме поглежда вечер си лягаме и нищо. Каквото и да кажа все аз съм виновен и т. Н. Моля ви дайте ми съвет какво да направя за да си върна живота от преди това. Болестта на баща е тромб заседнал в крака. Направиха му операция без кръвна. И му казаха да не пуши цигари защото пак ще се запуши и ще се наложи да му отрежат крака. Той обаче не чува, пуши по кутия на ден. И когато му направя забележка аз съм виновния. А и парите които трябват за да издържам 4 човека не са никак малко. Работим само аз и жена ми а те са без доходи. И мие много трудно и тежко. Кажете ми какво да правя. Искам си жената другото не ми пречи

Последна редакция: чт, 13 фев 2020, 22:23 от bubanka

# 1
 • Мнения: 13
Няма ли как да се изнесете? Може пак да помагате финансово, щом се налага, но да не сте под един покрив?

# 2
 • Мнения: 10 751
Майката на жена ти не може ли да се грижи за  съпруга си, а пък вие да помагате само финансово?

# 3
 • Мнения: 468
Похвално е, че жената ти постъпва отговорно, пред дълга към родителя.Но ми идва на ум да наемете болногледач, за да не се отрази тази промяна в тежест на семейството.
Помисли си обаче, ако беше твоя баща, ако ти гледаш тази тъжна гледка-родителят ти да е осъкатен, щеше ли да го оставиш и щеше ли да ти е до се*с?

# 4
 • София
 • Мнения: 18
Какви грижи изисква толкова бащата? Операцията нали е била безкръвна, а и жена му не работи?

# 5
 • Мнения: 3 123
Стреснала се е за родителите си.
Когато има грижи и мисли така е.
Според мен и дай време и не я притискай . Защото обвинения и подмятания и принуда дават обратен ефект.
Нещата ще се оправят когато грижите намалеят.
Пратете бащата на физиотерапия и вижте какво се прави против тромби. Чорапи , раздвижване и подобни. Личен лекар няма ли–

# 6
 • Мнения: 1 033
Аз бях в такава ситуация, точно като се взехме с мъжа ми и заживяхме у нашите, бяхме студенти още. Е не точно такава ситуация, нямаше болен човек, а те имаха по-високи доходи от нас, понеже си работеха. Но майка ми непрекъснато ми говореше против него, аз много я обичам и като усетих, че се настройвам срещу него, се изнесохме от там.
Във вашия случай жена ти явно е много притеснена от болестта и от това се настройва така срещу теб, без да си дава сметка най-вероятно. Може да мисли, че не разбираш чувствата й. Може да е в паника, че ще изгуби баща си. Може жилището да е малко и да й се блокира желанието за секс, за да не ви чуят техните.
Според мен, трябва непременно да си поговорите насаме, най-добре да е някъде навън, и да й кажеш какво чувстваш. Сигурна съм, че както ти държиш на нея, така и тя на теб.

Според мен може да обсъдите с нея, дали вашето присъствие там е наложително. Баща й може би още известно време да не трябва много да ходи и ако проблемът е в пазаруването, след работа да им носите продукти? Евентуално тогава и да проснете прането, ако има такова. Аз не виждам какво друго, защото майка й сигурно е готвила и преди. Аз самата бях оперирана и кръвно, и безкръвно през последната година, и когато се прибирах от болницата, нямах нужда каквото и да е да бъде правено за мен, освен пазаруването, което мъжът ми и преди това правеше, а аз си поемах готвенето с удоволствие и за разнообразие.

Те как се издържаха, преди вие да отидете там? Съпругата ти не работи ли? Ако е така, тя би могла през деня да ги посещава, а вечер да си се прибира у дома, за да си станете пак нормално семейство. Двамата със сигурност ще можете да се разберете, ако спокойно и с любов си поговорите за притесненията на всеки от двамата.

Последна редакция: пт, 14 фев 2020, 05:42 от Uncommon

# 7
 • Мнения: 617
Говорете спокойно със съпругата си и и кажете какво Ви тежи.Като мине малко време,работете в посока да живеете самостоятелно,а да оказвате помощ.Ако имате възможност наемете друг човек да помага,ще струва пари ,но ще си спасите взаимоотношенията.

# 8
 • Мнения: 637
Ами като си влязъл заврян зет, приятелю, така ще е. Все ще трябва да навеждаш глава и да се свиваш пред бабата и дядото.
Ако искаш да си самостоятелен мъж, не влизай заврян зет.
На "твоята" както я наричаш, родителите не са ти никакви - като не показват отношение (ти им помагаш, а те ти мърморят) - хващай си багажа и откъде си...

# 9
 • Мнения: 1 701
Хващаш жена си и се изнасяш. Нямаш работа при родителите й. Издържаш ги, грижиш се за тях, а те я настройват срещу теб. Как да се издържали преди да се нанесете при тях? Майка й да се грижи за баща й, нали и без това не работи.

# 10
 • Мнения: 28 270
Имам три тромба в крака си. Лежи се до едно време. После живота продължава. Дядото да си пие синтрома, а вие се изнасяйте.

# 11
 • Мнения: 3 123
sigma много те моля да ми напишеш нещо за лечение и за профилактика на лични. Моята майка я сполетя това ноември месец и още не може да ходи без патерици Frowning1 интересувам се също от физиотерапия и всякаква терапия .

# 12
 • Мнения: 28 270
Получих ги по време на бременост и после един след секцио. Бебето ми беше на 20 дни. Лежах в болница, вливаха ми хепарин. Излязох, започнах терапия със синтром. Една година, че и повече кракът ми беше като чужд. Ама лека полека започна да получавам чувствителност. Движение му е майката, носене на компресиращ чорап и това е. Гледам си детето вече седма година. Един път в месеца на контролата на синтрома. Рехабилитация или физиотерапия не съм имала. Сега съм на 42 години ако има значение. Не пуша, не приемам и никави хормони. Те са причини за сгъстяването на кръвта. Това е- животът си продължава и след тромбите.

# 13
 • Мнения: 3 123
sigma успех!
има ли край има ли операция или някакво решение с пемахване на вена ?
не знам . дано всичко се нареди защото сама виждам каква мъка е. стискам палци .

Общи условия

Активация на акаунт