Най-гадната зодия за мъж! - 2

• 28 847
  • 755
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Да, издигната в култ и представена като нещо преодолимо със силата на голямата любов. Много грешно послание, много.

# 451
Нали за онзи Грей става дума, богатия.
Видят ли пари, оглушават и оглупяват жените от определена категория.

# 452
Да, да, от "Грей" е цитата.

Нямам много опит с деви, не знам колко отговарят на това описание, но на един конкретен козел..пасва 99 %

За мъж дева, обаче, имам една случка:
Скрит текст:
С пича се познаваме от няколко години, но все или той обвързан, или аз. Случи се така обаче, че едновременно и двамата не сме заети. Той не живее в България и ме кани при него - работа, квартира, мъж. Мечта. Аз уж обмислям. Прибра се тук за тържество, на което ме покани да го придружа. Мислех, че младежи по двойки, и не иска да е сам, а то се оказа цялата му рода. И се почна ''виж, аз как съм сериозен, каня те при мен, с родата те запознах, ти не ми обръщаш сериозно внимание''. И на мен ми стана едно такова тъпо. Вярно, запозна ме, кани ме, всеки ден пише, звъни, обаче аз - говедо, наистина не го гледах на сериозно. Без основателна причина, ама нещо..нямах усещането, че е истина. По-скоро мислех, че и той, и аз, на възраст за семейство, затова му се иска да опитаме, не че щот е много влюбен.
И
Минавам аз един ден с колата, но затворили една улица и минах по друга, по която не минавам никога. И какво виждам?! Една кола отбила от пътя, някаква я целуват страстно на капака на колата, кой мислите - дааа, същият този пичага!
И понеже нямам чувства, после го бъзикам. Пиша, че съм била на разходка, той какво правил, как минал денят му. Той връща ''защо не ме покани на разходката и мен?''
Аз "е, грубо щеше да бъде да оставиш таз, дет целуваше, и да дойдеш с мен''
И той, моля ви се "е, грубо, но не невъзможно"
Та.. толкова с девите Grinning

# 453
Повечето са така. Въртят повече народ.
Сган страшна са, нехигиенична история. 🤣

# 454
  • София
Блякс. Такъв бих го направила луд. За кеф.
Няма да му казвам, че съм го видяла. Така ще го смачкам вербално, че да не му става повече. Joy Joy

# 455
Повечето са така. Въртят повече народ.
Сган страшна са, нехигиенична история. 🤣
Деви конкретно, или мъже по принцип Grinning

The Catcher in the Rye, приемам предложения, макар че в конкретния случай, той извади абсолютно нагло-дебилско-непукистично държане. А на мен ми беше смешно и доволно, защото в крайна сметка намерих причината да не съм повярвала, и това ме зарадва. Тоест - не съм аз идиот, че не искам "хубавото момче" Simple Smile

# 456
Мъже по принцип.

# 457
Дето ще търсиш идеи за някакво отмъщение и наказание на мунчото, просто се радвай, че си се отървала от него, Luchia. Малко повече "дзен" на никой не е навредил в тоя живот. Представи си, че можеше да сте по-напред "с материала", примерно сгодена за тоя сладур, бременна, още по-зле, бременна и с жилищен кредит....Sweat Smile
Така че, плюй си в пазвата, и се обади на следващия желаещ.
Никога няма да разбера това с отмъщението, моят девиз винаги е бил: "свобода, равенство, братство", всички сме свободни хора. Иска да се целува, иска да прави други неща, с тази, с онази, с още по-онази, с всички на света? Нека прави! Свободен е всеки да прави каквото иска, също и с който си иска, само не с мен, че не ми се занимава с глупости.

# 458
Account, благодаря за поста. Много позитивно звучи. Аз си казах  - в конкретния случай ми беше забавно. Но ми стана интересно какво би направила друга на мое място.
Виж, на козела...ако знаех какво да му направя, че да го жегне.. с най-голямо удоволствие!
То, всеки е свободен, да, ама след толкова вричания някак си..гадничко става Simple Smile

# 459
Извинявай, Luchia, нещо съм изпуснала нишката с вричанията...Кой ти се врече?

# 460
Grinning Добра си
Скрит текст:
Добре, де, не в брак и вечна вярност. Май не съм сложила правилната дума Simple Smile Права си. Имах предвид, че по принцип думи като "аз гледам сериозно на теб,  искам да живеем заедно, ето ми цялата рода,  запознайте се" и после виждаш, че само на думи са си останали.. е гадничко. Ако си повярвал. Но, предполагам, го има при всички зодии

# 461
Account, благодаря за поста. Много позитивно звучи. Аз си казах  - в конкретния случай ми беше забавно. Но ми стана интересно какво би направила друга на мое място.
Виж, на козела...ако знаех какво да му направя, че да го жегне.. с най-голямо удоволствие!
То, всеки е свободен, да, ама след толкова вричания някак си..гадничко става Simple Smile

Ами то си Е гадно.

# 462
Не знам защо, но се сетих за мой познат варненски гларус, беше обещал на една германка, че на Есен ще се жени за нея, с единствена цел да я вкара и нея в леглото естествено.
То това си му беше част от програмата, която се сменяше всеки две седмици, точно колкото траеше отпуската на поредната му, западноевропейска любима Sparkling Heart
Обаче германката, търпеливо си изчака в Германия, да дойде края на сезона, и действително дойде у тях, при майка му, с нейната си майка, цветя, балони, бонбони, и оня взе, че се ожени за нея. 😂😂😂 
И досега са си заедно,в Германия живеят, добре са.
Ами ти пък, Luchia, мен така смело веднъж един германец ме покани у тях за малко, и аз веднага се нанесах, не чаках втора покана. Ей ме на, още съм си в тук. Но не ми провървя и на мен с него. Случва се и е гадно, разбира се.
Но по-добре добре на този етап, вашия, отколкото на по- късен.

# 463
  • София
Темата е в сферата на хумора, и отговорът ми ще бъде Стрелец. Може да са интелигентни и забавни, особено навън. Не са най-големите кучки, нито подляри, за сметка на което се смятат за изключително умни, суетни на тема авторитет, обсебващи с близките си директорски настроени. Критика не вдяват, дори да е очевидно нужна и на място.

Което цялото за мен е вбесяващо. А по стечение на обстоятелствата не мога да се отърва от такива. Също така са по-прилепчиви от мъже-раци ако решат, че си приличате.

# 464
Темата е в сферата на хумора, и отговорът ми ще бъде Стрелец. Може да са интелигентни и забавни, Критика не вдяват, дори да е очевидно нужна и на място.
Също така са по-прилепчиви от мъже-раци ако решат, че си приличате.
+1
С моя стрелец сме от 27г. Съгласна съм с горното на 100%.Много ме забавлява,много е привързан,всичко иска да правим заедно, като прави нещо трябва да съм до него дори и само за компания,което зверски ме вбесява и почти съм го изкоренила с цената на много спор на тази тема.Единственото,което категорично не се поддава на дресура е да вземе от дума ,когато го критикувам,за себе си винаги е прав и не отстъпва и на йота.

Общи условия

Активация на акаунт