Най-гадната зодия за мъж! - 2

• 28 842
  • 755
  •   1
Отговори
# 435
sladur4e7, аз говоря за мъжете.

# 436
  • Тра-ла-ла
Джулая, все те тегли към телешкото, признай си доброволно! Simple Smile
Кармата все към криви круши ме тегли. Хахаха Joy Енергията, позитивизма и чувството за хумор на Овен биха ме спечелили пред темерутщината и киселеенето на Телец. Инатът и при двете зодии е константа. За това, за по интересно, Кармата-кучка ми прати Овен с Луна в Телец. Joy
Овенът тръгва смело напред, а после Луна в Телец започва да мъти водата и започва типичното телешко помайване и пристъпване-отстъпване. Вижда се и консерватизъм и праволинейно движение. Може да е с рогите напред, но по коловоза Joy

# 437
Джулая, аз и при овните съм забелязала консерватизъм, е не е чак както при телето, но все пак си го има и при тях, носят го в себе си, така че това не го отдавай само на Луната. Асцендентът му какъв е?
Скрит текст:
Моята Луна също е в Телец, но пък асцендентът ми е Водолей, Слънце и Венера в Рак,  Марс - в Овен и Меркурий - в Лъв.

# 438
  • Тра-ла-ла
Асцендентът му е или Козирог, или Водолей Trollface Чудничко. Кое ли е по-малкото зло в комбинация с другите астрологични дадености?! Joy Трябва ректификация. Моят асц също е Коза. Също съм на границата с Водолей. Но е доказано кво жиУтно съм Joy

# 439
  • Бургас
Асцендентът му е или Козирог, или Водолей Trollface Чудничко. Кое ли е по-малкото зло в комбинация с другите астрологични дадености?! Joy Трябва ректификация. Моят асц също е Коза. Също съм на границата с Водолей. Но е доказано кво жиУтно съм Joy

Как усещаш планетите?

# 440
Е, ако асцендентът му е Козирог - консерватизмът му е тройно обезпечен, Джулая Simple Smile

# 441
  • Тра-ла-ла

Как усещаш планетите?
В смисъл?!
Скрит текст:
Не се занимавам профи с астрология. На първично ниво гледам картата, чета из нета, сравнявам с лични наблюдения...

Е, ако асцендентът му е Козирог - консерватизмът му е тройно обезпечен, Джулая Simple Smile
И в същото време Марс и Венера във Водолей. Joy

# 442
Джулая, при съвпад на асцендентите връзката обикновено е (почти) идеална. Има голямо разбирателство. Ако е така, вероятно асцендентът си е Козирог. Simple Smile

# 443
Козирог - Телец, не виждам проблем, но първия с драмите Рак и Риби ми е напълно несъвместимо.
И със скорпион е несъвместим явно..
Въпреки, че е опериран от чувства, мен в това говедо ме привличат качества, които на мен ми липсват (както една мацка писа за овен).
Възхищавам се на сдържаността на козела, на арогантното и надменно излъчване,  на амбициозността, на това, че изисква И успява да кара хората да играят по неговите правила, че запазва спокойствие...винаги, че има завидно самочувствие...

# 444
  • Бургас

Асцендентът му е или Козирог, или Водолей ...

Чак сега забелязах, че е му, а не ми Nerd Имах предвид прехода на Сатурн и Марс как се усеща.

# 445
  • Тра-ла-ла
Bowtie

# 446
Чета "Грей" (приятно четиво за дългите карантинни нощи Grinning ) и стигам до извода, че копелето ще да е козирог! Прикачам доказателство Grinning

# 447
Чета "Грей" (приятно четиво за дългите карантинни нощи Grinning ) и стигам до извода, че копелето ще да е козирог! Прикачам доказателство Grinning

Luchia много си права😊
Трябва да взема,пак да я прочета.Преди няколко часа горе долу същият разговор.
Да им се незнае и студените хора 😞

# 448
Възможно е да е и  Дева .

# 449
Това е нарцистична социопатия.

Общи условия

Активация на акаунт