Най-гадната зодия за мъж! - 2

• 28 850
  • 755
  •   1
Отговори
# 420
Разбрах шегата.
Но сега сериозно: няма гадни, по-гадни и най-гадни зодиакални знаци.
Има рожден хороскоп, той казва всичко. По него се правят прогностиките.

# 421
Разбрах шегата.
Но сега сериозно: няма гадни, по-гадни и най-гадни зодиакални знаци.
Има рожден хороскоп, той казва всичко. По него се правят прогностиките.
Както се казва,всяко правило си има изключения.Според мен зависи и от двете,а също така и другият човек какъв е и каква зодия.😊

# 422
  • Тра-ла-ла
Овньо няма да е овньо, ако си сложи филтър на устата (или защитна маска Anguished)
Плс, разкажи в твоя неподражаем стил - още за негативите на мъжете Овен. Sunglasses

# 423
Овньо няма да е овньо, ако си сложи филтър на устата (или защитна маска Anguished)
Плс, разкажи в твоя неподражаем стил - още за негативите на мъжете Овен. Sunglasses
Да се радвам че познавам само 1,2😁Те и жените много не се траят,имам две познати,все мрънкат и то за всичко.

Някъде по света изобщо има ли връзка между козирог с телец,и телец със скорпион или близнаци 🙄

# 424
Ама как така, някъде по света, че аз имам връзка с всички от изброените. 😂😂😂

Джулая, какво повече да се каже за овньо, той е ясен на всички срещнали поне един представител на зодията.
Аз познавам и мъже и жени, чуднички са ми, любимци! Харесвам ги най-вече заради качествата им, които на мен ми липсват, безумна смелост, спонтанност, непукизъм, липса на прикритост, премълчаване на...нищо, и никакво свиване в черупки, хралупи, къщички и т.н. И никаква злопаметност, и то, като телец, под злопаметност имам предвид, някои ти наранил чувствата преди 459 години, и все така си креташ със същата болка, като в денят Х, преди 459 години, която ще се връща в определен момент в главата ти, за да ти напомни, че някой ти наранил чувствата преди 459години....Освен това, този някой хабер си е нямал, че си имал чувства, защото така си ги крил, че никой не е разбрал. Това на овена няма шанс да му се случи и винаги ще му завиждам за това.
Пълен ужас, и после, защо телците внимавали с любовните обяснения и впускания в авантюри...

# 425
Sladur4e7, сигурно има, но зависи каква връзка те интересува 😃

# 426
  • Тра-ла-ла
Джулая, какво повече да се каже за овньо, той е ясен на всички срещнали поне един представител на зодията.
Да, бе, но моят Овньо е с Луна в Телец Trollface ....та виждам и доста от тази зодия. Демек въобще не е толкова ясен и квото видиш - това е.

# 427
Връзки като тип гадже не ме интересуват.

# 428

Щом е за приятелство познавам хора от тези зодии, които са в добре отношения

# 429

Явно аз не съм попаднала на подходящите хора,за приятели.

# 430

Явно аз не съм попаднала на подходящите хора,за приятели.

Явно нещо не сте се разбрали, понякога се случва

# 431
Козирог - Телец, не виждам проблем, но първия с драмите Рак и Риби ми е напълно несъвместимо.

# 432
Козирог - Телец, не виждам проблем, но първия с драмите Рак и Риби ми е напълно несъвместимо.
Ината при първите е пословичен,поне моят😁
Раците мъже са големи драми, жените са  ок за мен,добри приятели и добри хора.

# 433
Овенът и Телецът по непоказване на чувства са си лика прилика, по демонстриране на непокизъм и желязно самообладание  - също. И като собственици на дървени глави много си приличат, но овните бият по точки тук - например при атакуването на избраницата Овенът никога няма ходове назад, той дава само напред, докато не си разбие кратуната или докато не победи. Тяхната целеустременост е невероятна, а и често безсмислена. Овните често могат да са новатори, а телетата твърде рядко, те са и по-консервативни.
Джулая, все те тегли към телешкото, признай си доброволно! Simple Smile

# 434
Овенът и Телецът по непоказване на чувства са си лика прилика, по демонстриране на непокизъм и желязно самообладание  - също. И като собственици на дървени глави много си приличат, но овните бият по точки тук - например при атакуването на избраницата Овенът никога няма ходове назад, той дава само напред, докато не си разбие кратуната или докато не победи. Тяхната целеустременост е невероятна, а и често безсмислена. Овните често могат да са новатори, а телетата твърде рядко, те са и по-консервативни.
Джулая, все те тегли към телешкото, признай си доброволно! Simple Smile
Аз си показвам чувствата,за железните нерви, подкрепям напълно.

Общи условия

Активация на акаунт