Най-гадната зодия за мъж! - 2

• 28 284
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
Аз съм била със Скорпион. На всичкото отгоре му бях първата, но - перфектен беше. Сякаш с дългогодишен опит, усещаше ме, беше великолепен любовник, много издръжлив и потентен (е, бяхме млади, нормално е)

# 91
Аууу, Девата води, да взема да се разделям с моята Grinning

# 92
  • Тра-ла-ла
Интересно ми е мнението на потребителките, трайно ангажирани с Козирози. Явно им виждате всички гадни черти и то честичко. Какво тогава ви е харесало навремето и сега, че сте си взели въпросните Козли и си ги търпите?!

Аз чистосърдечно си признавам, че не бих устискала така геройски.

# 93
Не съм била със скорпион, но явно ще трябва да опитам. Че то много легенди, много нещо.
Рисковано е да опиташ, после не можеш да се отървеш 😂
Но за въздушните за леглото съм съгласна, за това съм ги търпяла. 😂 Че те за друго не стават според мен.
Това си е самата истина. Доста съм мислила по въпроса защо са толкова добри в секса -  точно защото нямат нищо в главата, което да им тежи. Отдават се изцяло на секса. Най - големите техничари са  Smile , но в нищо друго извън секса (имам предвид отношеният с партньора).

# 94
А, споко, и аз съм скорпион. Не се знае за кого ще е риск. 😂😂😂

# 95
Интересно ми е мнението на потребителките, трайно ангажирани с Козирози. Явно им виждате всички гадни черти и то честичко. Какво тогава ви е харесало навремето и сега, че сте си взели въпросните Козли и си ги търпите?!

Аз чистосърдечно си признавам, че не бих устискала така геройски.

Веднага ти отговарям, бях толкова влюбена, и явно сляпа за тези му черти. Много бързо се развиха нещата при нас, почти вендага заживяхме заедно и създадохме семейство, опознавахме се в движение така да се каже. А сега защо го търпя, не мога да отговоря....

# 96
С моя Козел сме от 18 години заедно, ми свиква се. И при нас нещата станаха от раз, още първия ден си се самонанесе вкъщи. После водихме няколко години война и сега по течението си се носим. Но аз съм перде, хич не му се впрягам, а пък и както се съгласихме дружно - сите са маскари и всеки търпи това или онова, мир да има. И все пак има и положителни страни, както всеки един знак .. дори и омразната ми Дева.

# 97
Девата има доста практично - предпочитаеми черти Simple Smile
     Да, всеки изтърпява по нещо, и да, всеки би спечелил, ако не се впряга на фасони, заплахи, капризи, изцепки, смешки и т. н. "екстри", които вървят амблок с мъжките екземпляри. Има, обаче, жени, които смятат, че като крият тези екстри на партньорите си, са заблудили целия свят и себе си, те са ми по-жалки и от мъжете.

# 98
  • Тра-ла-ла
Дотук излиза, че мъжете Козли бързо кандисват като срещнат жена и скоропостижно се събират под един покрив с нея.

И аз се опитвах да не се впрягам на Козирога, но той секунда по секунда тровеше атмосферата. То киселеене, то сръдни, то повишаване на тон, то мързел, то ненапъване, то лъжи, то прецакване на уговорките. Работа, пари, приятели - номер 1. Скуката и скръндзавостта са бели кахъри. Не знам как се свиква с това. Аз се ометох, защото започнах да се чувствам като цвете, около което се е увил плевел. Joy

# 99
Това последното изречение ми изпълни душата! 😂

# 100
..............

Аз се ометох, защото започнах да се чувствам като цвете, около което се е увил плевел. Joy
Аууу, крада го това, сега освен другите ми цветисти оплаквания, с които целя да се представя като онеправдана и да печеля дивиденти, ще прибавя и този бисер. Не че някой ми вярва 😁, ама поне "си правя вятър на устата" и се забавлявам с плямпане. Обогатявам репертоара. Simple Smile  Джулая, може и други лафове да дадеш, ние ще черпим от източника Joy

Последна редакция: вт, 18 фев 2020, 07:58 от *Камея

# 101
  • София
Блъсниме-дръпнисе. Grinning

# 102
Козирозите ми идват и доста големи грубияни, не само в секса. Без нежно отношение, без никакво отношение всъщност. "Хайде,  съобличай се!", ми вика. Когато му казах, че не ми става възбуждащо от поведението му и че нямам желание за груб секс, той ме изгледа сякаш му казах, че е най-големият кретен🤣

# 103
  • Тра-ла-ла
Майтап ви се струва това за цветето и плевела. Ама си е баш така. Живуркам си аз цветна, весела и ухилена и хоп!  - лепна ми се сив, паразириращ елемент да ми пие от енергията. Дали не започнах да повяхвам?! 🙄 А към днешна дата...мине се не мине време - муфти за кекс при все, че знае, че съм заета. И колко години след мен - още си кеси без жена 😬

# 104
Хаха, такъв чутовен сакатлък не съм преживявала. Тези звучат като расли в гората диви балканци. Как не си е проличало  в началото още, да не си губи човек времето с тях.....

Мога да похваля два представителя на знака, и то много. Химията между нас беше много силна. И наши си бяха момчетата, българчета.
И скици Козирози познавам, душата на компанията.

От парализатори и криви мрънкалници бягам с 200 и до зодия не стигам, така че нямам статистика.

Последна редакция: вт, 18 фев 2020, 07:48 от Deziderata

Общи условия

Активация на акаунт