Най-гадната зодия за мъж! - 2

• 28 289
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
Изобщо не са толкоз страшни козирозите. Даже никак не са. За не-бягането с двеста, не зависи от другия, къвто и да е - стиснат, скучен, мързелив, тъп, зъл... Зависи от мен. Т.е. от вас, самите. 

# 106
Скучни са ми козирозите - и мъжете, и жените. А и са пресметливи много.

# 107
Според мен са стиснати доста. Което ми е топ античерта и при двата пола. Не съм имала отношения с Козирог и надали бих го изтърпяла. Имам само един познат, само за пари говори, кой колко изкарал, постоянно се сравнява с другите и е супер комплексар. Всичко що е на аванта той е там.

# 108
Комплексарите винаги се сравняват с другите. А ултра стиснатостта е вид увреждане. Виждала съм го при Раци, Риби и Водолеи. Психо история. Ще ви плаша довечера с подробности. 🤣

# 109
  • София
Невероятно, но факт! Ужасно стиснат Лъв. В заведението гледаше в чиниите на съседните маси и се разправяше със сервитьора, че неговото бутче е по-малко.

# 110
Комплексарите винаги се сравняват с другите. А ултра стиснатостта е вид увреждане. Виждала съм го при Раци, Риби и Водолеи. Психо история. Ще ви плаша довечера с подробности. 🤣
Водолей и стиснат.. не мога да повярвам. Аз съм Водолей и няма такъв прахосник като мен, познавам и още няколко представителя на зодията, и мъже и жени и в никой от тях не съм долавяла такава "жилка".
По принцип Водолеите не се интересуват от парите, за тях те са само средство.

Ето това е горе долу точно описание на тяхното отношение към парите:
"Пари
Водолеят приема парите с максимата „колкото-толкова”. Водолеят е романтик и той никога не превръща парите в смисъл на живота си, той никога няма да робува на парите и дълбоко в душата си приема с насмешка онези, които го правят. За него най-важното е да получи колкото му е необходимо. Ако Водолеят намери занимание, което му допада, той ще му се отдаде изцяло и напълно, без да мисли за материалните резултати и духовни почести. "

Последна редакция: вт, 18 фев 2020, 11:01 от deede

# 111
Deede, дори да е изключение, Водолей беше, и все още е, със сигурност (и мъжете са различни от жените.)
Жестоко променен за последните 20 години.
Биеше се в гърдите колко е успял, храненето му няма да коментирам.
Не сме двойка, аз си плащах всичко, но ми се правеше сметка на порциите и какво поръчвам. Огромен проблем му беше големината на стейка ми, убеждаваше ме да го върна. Дребнав до полуда.
Искаше да се храним във фаст фууд, wtf! Стана заядлив, чак агресивен. Опита се да ме притеснява психически, да ме подиграе, но не му се получи. Повиши ми тон на обществено място...
И го смазах, но си го изпроси. Друга Скорпионка е разплаквал, с мен не му мина номера.

Братовчед ми е Водолей- щедър, златен, прекрасен. ❤
Но тук е темата за лошите такива.

# 112
Гласувах със сите са маскари, но най-много рак и телец Smiley
Ракът заради огромното его и невъзможността да овладее емоциите си, което е комбинация с потенциал да ти стъжни живота. А мъж телец си е говедо от класа, макар че има притегателна сила за жените, защото умеее да си създава топъл и романтичен образ в очите на другите.
И за двете зодии обаче знам едно - трябва да са ти в къщата, за да ги разбереш що за стока са, ако ги гледаш само отстрани и навън, абсурд, не им се пропуква лесно фасадата.

# 113
Телетата имат много добри черти, но имат и доста дразнещи.

Инатливи, мнооооого бавни, стиснати, пресметливи и интересчии са негативните страни, които бих могла да посоча. А, също и флиртаджии с други жени, за да си покажат колко "стават".

Нямат проблем да ги издържаш, като че ли. Мен ето това не ми харесва в тях.

Иначе са топли, мили, грижовни и много "тактилни", на мен последното ми е много важно, че са гушливи. Grinning

# 114
Най - гадната зодия за мъж е козирог!

# 115
Най - гадната зодия за мъж е козирог!

Билянче, някой козел с рога ли те ядоса тая сутрин? Grinning
Търпят се телетата. Като ми дойде повече, яхвам метлата и се разфучавам. После ми минава. Ама мирясва и Фнимава кво праЙ. Simple Smile

# 116
С теле не съм била, би ми било интересно да сплетем рогата 😄 Синът ми успях да го родя в последния ден на телетата и като гледам, характерът му си е като моя. Горкия ми мъж 🤯

# 117
Имам далечен спомен от телец - грижовен, внимателен, щедър, наивен добряк, трепереше над мен...Лошото бе,  че може би си мислеше, че не е на нивото ми и изчезваше, появяваше се за кратко, после пак, някак  неувереност и притеснения, пък аз твърде млада и никак не задавах въпроси, не изяснявах защо е изчезвал. Действах си като свободен електрон и не се замислях защо го няма и прочие обвързване. Наскоро му видях снимки в соц.мрежа - оженил се за разведена жена с деца, недобре изглеждаща, та усещането ми, че му е липсвала увереност, самочувствие  се потвърждава. То и над 25 години минаха  от онова време....жена му и преди 15 г. пак не е била о.к.

# 118
Най-най-най-гадната, егоистична, егоцентрична и злобна, граничеща със садизъм зодия за мъж е дева. И, като гледам класацията май не само аз мисля така Simple Smile Другите са си направо ангелчета в сравнение с нея. Дори и така очерняния от всички скорпион може само да им диша прахта. Лично аз се прекланям пред всяка жена, която е омъжена за мъж дева повече от 10 години. Респект!

# 119
Девите винаги са ми били скучни и никога не съм задълбочавала отношения с представител. С един излизахме, но нямаше никаква тръпка и бързо прекъсна всичко.

Обаче си затвърждавам мниението за Козлите. Даже и уж показването на интерес се оказа просто държане на вратичката отворена, за всеки случай. Пресметливи до края.

Общи условия

Активация на акаунт