Най-гадната зодия за мъж! - 2

• 28 837
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
Да, да, от "Грей" е цитата.

Нямам много опит с деви, не знам колко отговарят на това описание, но на един конкретен козел..пасва 99 %

Според мен Грей е скорпион. Те са контрол фрийк.

# 466
  • София
Да, и имат mommy issues, щото такива проклетии дори майките им не ги обичат Joy

# 467
Моите "Грейподобни" бяха Козли, но сблъсъка на характерите беше страшен.
Единия Козирог стигна до БП с нервна криза, но там сблъсъка ни беше професионален. Разбра, че съм в пъти по-добра, и се срина. Не можа да го понесе.

# 468
Повече на Козирог прилича "героят", адски ме дразнеше, адски!!! 😂😂😂
Да обобщя само, че всички останали също ме дразнеха, най-вече авторката. Отвратителна книга, но нали не си говорим за книги, няма да задълбочавам с плюенето.

Последна редакция: ср, 08 апр 2020, 23:06 от Account

# 469
Ох, мислех, че само аз не мога да я понасям тая "сива" поредица!!! От първите страници се депресирах и я оставих, а филмът изобщо не мога да си го причиня, след като са ми го поразказали!

# 470
Не съм гледала филма, нито съм чела самата поредица, но на ревютата в Амазон/Goodreads съм се смяла със сълзи. Така че си признавам, моята представа е заложена на психологическия профил от там.

# 471
За четене това няма да го изтърпя, но пък миналата година се скъсаха да въртят филма и искам или не го заглеждах от тук-там няколко пъти. Прилича на Козел по темерутизма, но като цяло доста забавен ми беше. Да съм го навряла в миша дупка за раз-два. А девойката такъв дебил, уникум. По интересно ми е на нея каква зодия ще ѝ лепнете.

# 472
  • Тра-ла-ла
С 300 зора 100г след еуфорията загледах част 1 (б@си бозата). По темерутщина - Козел. По извращения, манипулации и фрийк контрол ще да е друга зодия. Женското да е Риба? Такова търпящо и вярващо в доброто у хората, заслепено и невиждащо реалността?!

Последна редакция: чт, 09 апр 2020, 17:18 от Джулая

# 473
Може и везна да е женичката. Но и риба е подходящо, доста и то.

# 474
Иначе, по книга, РД на въпросния темерут е на 18.6. Четох, че затова и тогава е пусната книгата "Грей" т.е. мъжката гледна точка.
За мен ще си остане козел, въпреки това 😁

# 475
Причиних си ги,книгите само😁
Няма такъв темерут като г-н Грей,може Дева да е,но може и скорпион😊
Героинята и аз мисля,че е везна,толкова неориентирана,чак до малоумщина.

# 476
  • Враца
Стрелец- работливи и точни, но за приятели. Егоисти, грубияни, не зачитащи чуждото мнение, никакво разбиране, никакви компромиси, само тяхното да е, самочувствие до небесата.
Рак- чаровни, щедри, грижливи, обаче характер Адофл Хитлер, пали от четвърт, способен да те принизи със земята за няма нищо. Това само някое дебелокожо същество може да го изтърпи, не е за нежни души.
Близнак- има ли го, няма ли го, не се знае. Доста приказки, действия нула. За компания става, макар че може и да досади накрая, голям фукльо, само една показност го интересува. Какво си е купил, колко е марково и т.н.

# 477
  • Бургас
Причиних си ги,книгите само😁
Няма такъв темерут като г-н Грей,може Дева да е,но може и скорпион😊
Героинята и аз мисля,че е везна,толкова неориентирана,чак до малоумщина.

И на мен ми мина за Девата, заради подредеността, но може да е Козирог с Асц Дева примерно и Луна в Скорпион Satisfied или в друга комбинация от изброените.За нея категорично не трябва да е Риба, те изобщо не са заблудени, много са си в час даже.

# 478
Филмчетата стават за убиване на време - хубави хора, хубави гледки и и обстановка, хубава музика. Ама да четеш тези книги си е чиста загуба на време.
Девойката - Риби, Рак...

# 479
  • Пловдив
Не знам за тази човка, но Джейн Еър ми прилича на рак.
Това май е за другата тема.

Общи условия

Активация на акаунт