Най-гадната зодия за мъж! - 2

• 28 738
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
Един мъж Скорпион познавам, и на 50 год. може да не знае как се пуска бойлер. Обаче нали го бива по тънката част /каква изненада/, та все си намира жени да се грижат за него. По едно време беше с една женичка Рак, която го боготворяла, прислужвала му, готвела и всичко, но в секса не я бивало. Викам си, начи сексът не е най-важното, ще го преглътне, щом тя го носи на ръце. Ей, не се задържа, бе, кое си требе, оно си сака.

За мъж Лъв не мисля, че е мързелив. Просто обича да си чопли нещо, което той си е наумил. В същото време жена му може от половин година да алармира, че покривът тече и той да не я отразява.

Последна редакция: нд, 19 апр 2020, 22:47 от Нина*

# 616
Доста мъже не търсят връзка, а безплатна прислуга, която и да им пуска.
Смешното е, че много жени така са дресирани от малки, да са притурка на великия, и да са по-ниски от тревата.
Балканците са страшно нещо. Вече се въдят и европейци по нашите ширини, но докато се претопи стереотипа, поколения ще минат.
И не само мъжете имат вина, маминка и тя е за бой.

# 617
  • Тра-ла-ла
Значи ще живеят дълго и щастливо Simple Smile. Противно на всички писаници, за мен най-подходящата жена за мъжа лъв е козирог или дева. Това са двете зодии, които могат да носят буквално цялото семейство на гърба си, а лъва само да се движи царствено до тях и да пръска своето очарование.
Лъвът не понася критики, да му се дава зор, да му изискват постоянно да е на ниво. Не знам как би търпял Дева.

И не само мъжете имат вина, маминка и тя е за бой.
И татинко....не знам защо по дефолт той винаги отсъства от картинката, когато се говори за лошо възпитание.

# 618
защото повечето мъже припадат по мама

# 619
Ами отсъства таткото, още от библейски времена си е бил някакъв възвишен тип, който се появява колкото да накаже и раздаде справедливост, после, загадъчно пак изчезва. Така и до днес много бащи си въобразяват, че и те самите носят това божествено начало в себе си 😂
Казах аз, отгледана от отсъстващ баща Козирог, най-строг сред строгите и най-консервативен сред консерваторите.

# 620
И татинко....не знам защо по дефолт той винаги отсъства от картинката, когато се говори за лошо възпитание.
Татинко е щастлив от ситуацията. Не е луд който яде баницата, а който му я дава.
Иска си като цар, и си мисли, че му се полага. И изискват грижи като деца с увреждания. И жената готви, създава уют, той с великата бейска претенция.

# 621
Този познатият ми Скорпион, дето го обслужват жените, знае как да се постави. Всяка втора дума му е "миличко", "душичке", "скъпа"...то са комплименти, то е чудо. Не се налага грубо, а манипулира жените, че е безпомощен и те с радост го обгрижват. И почти не е оставал сам, без жена, освен някой и друг месец. Все е в сериозна връзка иначе.

# 622
Има жени които са живи, за да обслужват. Не могат иначе. Така че и те имат психическа потребност някаква. Нямат развито его. Съществуват чрез някой друг.

# 623
Този Лъв, за който говоря в темата, работи всеки ден от 8 до 22, наистина е работохолик, а всяка събота, понеже му е почивен ден - чисти , не обича да готви. Но го мързи да се напрегне да е инициативен, все няма идеи.
Все се притеснява, че изглежда мърляв, а е безупречно чист, има Дева в себе си със сигурност Laughing.
В работата си е много деен, виж за идеен май не много.

# 624
  • Варна
Познавам над 10 скорпиона. И мъжете и жените са доста сексуални и привлекателни. Донякъде мистични и трудно доверчиви. Спечелиш ли доверието им си номер 1. Иначе се различават коренно като характери и личности. Някои са лоялни, с прекрасни семейства, други се наслаждават на живота егоистично. Дванайсет зодии не могат да обхванат изцяло милиарди характери.😎

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 00:11 от Viviana91

# 625
  • Тра-ла-ла
Rosita, така написано ми звучи като да е уморен и да не му е до напъване за идеи.
Че този Лъв кога ще те вмести?! Събота между мопа и пералнята?!

# 626
Че този Лъв кога ще те вмести?! Събота между мопа и пералнята?!
В събота вечерта само или в неделя цял ден, не че искам през цялото време😁. И аз съм доста заета, а и не напирам много.

# 627
За скорпионите,моите лични отношения са ту в едната крайност,ту е другата.
Най-добрата ми приятелка е скорпион,други близки хора също и се разбираме идеално.
С други скорпиони обаче не можем да се разберем по никакви въпроси,те са властни,егоистични и манипулатори.
Имам вкъщи и две малки скорпионки😁
Лъвът за приятел е ок,но вкъщи пълен кошмар,все те да са най най от всички.

# 628
Най- трудната зодия, в която съм имала удоволствието да се влюбя е Дева! Не- мерси!
Манипулатори, все той не разбрал, не видял...Играе го смирен, говори тихо, не се пали, а вътрешно го яде всичко. Женкари, лесен за прелъстяване, трудно да се отървеш. Досадни, лепки, обиждаш го, отблъскваш го, той се вре... Grinning   Да са живи и здрави.

# 629
И аз не случих на скорпион - бог в леглото. Беше леко егоистичен и даже като че ли мързелив в тая част, но самият той определено се мислеше за голяма работа. Имаше положителни черти в характера де, ако го сравнявам с някой близнак или риба примерно.
Виж обаче овен и лъв - това са мойте хора Simple Smile И като характер и темперамент ми пасват много повече на въздушната душа.

Общи условия

Активация на акаунт