ОСМОКЛАСНИЦИТЕ Баба Марта ще закичи, да са здрави и засмени ученици

• 30 247
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Къде изчезнахте всички? Само аз ли съм на работа в понеделник?

# 331
  • София
Аз не съм. People Dancer  Ама от следващия понеделник какво ме чака. Cry
Ще изляза да се помотая навън, че преполових халвата, която купих за утре.

# 332
Как мечтая за почивка ... уж днес почивам ама токова задачи имам изостанали и отделно,  мъжа ми трябва да е на разположение и дума не става да правим каквито и да било планове. Осмокласника  е добре засега уж се е стегнал, 
 от понеделник  минава първа смяна ( тази втора ми беше кошмарна), обаче третокласника е толкова разсеян
Скрит текст:
, днес купих втори сборник по математика, но не открих втори по бел  търся задача.1 стр. 114

# 333
  • Sofia
J_M_M, на ЛС Wink

И ние сме си в Сф, но нямам нищо интересно за споделяне.
Пак сме с някакъв вирус с дъщеря ми - уж нищо сериозно, но не е като без хич, а и два дни след нея съм със същите симптоми, т.е. заразно е. Хрема, кихане, сълзящи очи... ей таки хубавини Grin

# 334
  • някъде ... тук ...
Ние днес сме си тук. Мач имаше наборът. Опукаха Царско село с 6:1.
От утре - на ски. На работа и училище - в сряда Simple Smile

# 335
aniK златна си !

# 336
  • София
Най-после съм си у дома. 3 дни в Русе (за местните - РусИ). Покрай много студения вятър не видях почти нищичко от прекрасния град. За пръв път взех служебна кола и спътниците ми умряха от смях как се мъча да я подкарам като автоматик (безуспешно, естествено)
Все едно, всичко премина успешно и днес цял ден си почивам. Щерката замина на ски в Пампорово и се разминахме. Ще се пробвам да превърна бежанския ни лагер в обитаем апартамент, пък да видим.
Много усмивки и спокойни почивни дни на всички!!!

# 337
АниК, и дъщеря ми е с този модел - започна с гърло, сега е с хрема и сълзящи очи.
Напазарувахте ли консерви и спирт?
Наборката вика - презапасих се и аз. Питам я какво взе - черен туш и боички. Не можело само да се яде, ако си стоим вкъщи. Започнала е да си рисува стените, хубаво е. Ако си останем вкъщи, може и към другите стаи да мине.

# 338
На хлапенце от вчера включиха антибиотик и инхалации с Пулмикорт. Инхалатора не бях вадила повече от десет години и лошо ми стана като го видях, но добре е, че го имаме все пак -  помогна много. Пет дни лежа - чай, противовъзпалителни, инфрачервена лампа, капки и сиропи, и нищо - всеки следващ ден се влошаваше. Днес определено е по - добре, но как ще навакса материала, просто  не знам. В Школо вчера и нанесли петица по физическо на изпитване - нищо, че не е била цяла седмица. Шегувахме се с нея, че и насън не може да покрие нормативите.

# 339
  • София
Много болнички деца, да се оправят бъзро🤗, то с това ненормално време организма не може да се справи понякога.
Аз днес цял ден тичам, вече в 6 оплезих език, пък и не ми е ден-то не бяха закъснения, заключени на таблото ключове на колата, и пр. А за капак на гости на приятелка без да искам съм и свила ключовете в моята чанта, защото аз заключих вратата, после умрях от срам...😟

# 340
Май сега е същинското време за грипна ваканция. А всичко беше решено от лятото - сливане на грипна ваканция с единствения междусрочен ден за отдих.

От сърце желая болните да оздравяват, здравите - да се опазят. Особено мисля Млада Русалка - Господ да я закриля в далечната страна, да я завърне здрава, натрупала знания и мъдрост!

Ако има изкушени от поста, на тях желая леки пости!

Последна редакция: нд, 01 мар 2020, 15:27 от Шарлот

# 341
И аз си мислех за малката русалка и стискам силно палци там, където отива да е безопасно и спокойно!!! Все пак е Корея, а не Китай.. То ако се замисли човек колко много китайски студенти има и в Европа ... АниК , да се оправяте с малката: дано да не си на лекции този уикенд, за да се възстановите!

# 342
Ние днес сме си тук. Мач имаше наборът. Опукаха Царско село с 6:1.
От утре - на ски. На работа и училище - в сряда Simple Smile

Това Царско село не е онова от преди, скъпа Stuck Out Tongue Winking Eye Grinning

Щото резултата щеше да е друг... Simple Smile

# 343

Хубав ден на всички!

# 344
  • София
Честита Баба Марта и от мен! Да сте здрави всички, и малки, и големи! ❤🌷( цветенцето да се смята за кокиче, моля!).  Всички вкъщи Успяхме цяла зима да се разминем с грипове разни разнообразни, но от петък и големият и малкият се редуват с температура. 😔

Общи условия

Активация на акаунт