ОСМОКЛАСНИЦИТЕ Баба Марта ще закичи, да са здрави и засмени ученици

• 30 243
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Честита Баба Марта!
Бъдете здрави, весели и засмени!

Нека вируси и настинки си отидат с отминалия вече месец!

# 346
  • София
Честита баба Марта и всички да сме здрави и късметлии Kissing Smiling Eyes

# 347
  • София
Честита Баба Марта! Бъдете здрави, румени, засмени!
И ако с нещо написано от мен съм засегнала някого моля да ми простите.

# 348
Честита Баба Марта и от мен! Здрави да са наборите и ние край тях! И аз много се радвах, че ни прескочи грипа тази година, обаче малкия ми от вчера е с 40 градуса, в класа имало и други болни, дано щерката не го прихване. Да я похваля, от месец някъде е завладяна от сладкарството, непрекъснато се пече нещо вкъщи, бонбони се правят, кексове ...  носи в кутии в училище, на приятелки, ние хапваме здраво, с тази нова страст ще станем неискамдаказвамколко кила Simple Smile

# 349
  • София

Честита баба Марта! Да сте здрави и засмени! Прощавайте и простено да е!
Бързо да оздравявате болните.

# 350
Честита Баба Марта, мили другарчета!
Ако с нещо съм засегнала  някой  тук с писания или на живо да прощава, не е било с умисъл. Бъдете здрави и с широки сърца и души!
И вкъщи едно болно мъничe, 4 годишния юнак, от няколко дни вдига до над 39 градуса, сваля и пак вдига. Екстрата ни е е като при  вас мартеа и anik, първо температура, после гърло, от нощес възпалени очи и хрема, но ми се струва по-добре като цяло.В повечето случаи му разминава бързо и рядко боледува, дано и сега  да е така. Наборката,  тя е  здрава, обикновено не я прихваща, баткото и той за сега е добре, но е много вироглав по отношение грижа за себе си и най-често го налазват вируси, но пак леко минават де.

Последна редакция: нд, 01 мар 2020, 15:05 от Rady

# 351
Честита Баба Марта!
Здрави, бели и червени и много засмени!
Flowers Rose

# 352
  • В средата на времето
Честита Баба Марта, мили момичета и момчета! Да сте здрави, румени и засмени през цялата година!

Дано всички болни бързо да оздравеят и дано не се наложи втора грипна ваканция! Вчера мернах, че за София-област имало обявена такава.

# 353
Здрави, румени, засмени - малки и големи!!! HeartHeartHeart
Всички бързо се оправят! И според мен в момента има много, много повече болни!!
ЗА среща в парка съм!

мартеа, аз, да си призная, понакупих по 2 опаковки от обичайни лекарства, които поддържам вкъщи (повечето хомеопатични), но взех и доста други, да има, а и заради бабите и дядовците ни - да реагирам при нужда, ако те не могат да си осигурят. Взех и голямо шише спирт - последно беше в аптеката (голяма - Медея)! Някои от лекарствата също бяха последни останали опаковки. Фармацевтите казаха, че е нещо страшно - няма тамифлу и мн. други..
С хранителни продукти нямам никакво намерение да се запасявам!
Притеснено ми е, че в средата на месеца мъжът ми има 5-дневно пътуване до Берлин..
И не влизайте в темата за коронавируса!! Много добре си бях преди да започна да чета там... Simple Smile

Последна редакция: нд, 01 мар 2020, 16:08 от Сиси ♥♥

# 354
  • Sofia
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА на всички! Да сме здрави и усмихнати, бели и червени!

Прощавайте всички, ако има нещо и простено да бъде!

Моята щерка вместо да се подобри след 4-5 дневен престой в къщи, сутринта се събуди с 39.6С температура Rolling Eyes Мъжът ми прихвана хремата и засега наборът остана да държи фронта.
Ради, милото къдраво мъниче бързо да се оправя!!! Revolving Hearts мартеа, silver perl, всички болни бързо да оздравяват! При нас никога досега не е бил такъв маратон от вируси през седмица-две.
С нищо не се запасявам.  Някой ме добави във ФБ група за корона вируса и ми изскача по нещо пред погледа, но отказвам да се поддавам на масовата истерия.

Младежът два дни си се шляе със съученици, а го чакат три страници задачи за подготовка за контролно. Добре, че ще имаме вторник почивен! Вчера получи в Школо забележка, че е бил без домашно по български език, пък аз го видях написано - е, вярно не се  беше убил от писане, но си беше писал по всички точки. Така малко да разсея разговора от темата за вирусите Grin

# 355
А има ли натрупана умора при децата?
Моята и двата дни пише домашно по немски. Отегчи се, ръмжи за щяло и нещяло, мята помагала и тетрадки, цитира имена на деца /най-изпълнителните в класа - ефимистично казано/, за които написването на такова домашно било постижимо, но за нормалните.... Изостри й се алергичната хрема и "сечем" айста горичка заради нея. Пребледняла и измъчена. При тази картинка нямам нищо против втора грипна ваканция /първата май не беше необходима - поне в нашето училище/.

# 356
Честита Баба Марта! Да сте здрави всички, защото който е здрав, е щастлив!

Silver pearl, АниК и всички други с болни деца - бързо оздравяване!

Мен ме разцепват нещо бъбреци, не знам откъде сега пък това. Аман от болежки и паника, имам нужда от лято и море.

# 357
  • някъде ... тук ...
Честита Баба Марта! Здрави да са всички, и деца, и родители!
Прощавайте, ако някого съм засегнала.

Сесо, знам, но това не променя резултата.
Есения полусезон завършиха равен.  Нашият клуб е малък и общо взето се издържа от нас, родителите. Децата са отбор, играят и се борят за удоволствие.

# 358
  • София
Честита Баба Марта на всички! Здрави и щастливи бъдете!

# 359
  • София
Много болни деца пак, защо така? Всички бързо да оздравяват и скоро да забравим и за корона, и за всички останали болести и болежки.
Ние пък сме на ски. Заминахме в крайна сметка 3/4 от нас. Времето тук е здраво - студено и слънчево.
Шарлот, моята не ми се е оплаквала, че има да пише много домашни. Може би не смее. Имаше алтернатива - да дойде с нас, а като не пожела -нека пише домашни сега.

Общи условия

Активация на акаунт