ОСМОКЛАСНИЦИТЕ Баба Марта ще закичи, да са здрави и засмени ученици

• 30 240
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Честита Баба Марта! Flowers Hibiscus
Бъдете здрави,весели и засмени!

# 361
Ей, пак болежки, работа и тичане в темата.
Аз малко да я разведря. Хубаво е на ски, ама при мен удари ли пролетно настроение, гледам да съм далеч от снега.

Желая здраве на всички, ведрост и червени бузки и, макар със закъснение, да ме прощавате, ако съм написал/казал нещо неуместно и засегнал някого.

Иначе, поздрави на 17С от тук:

# 362
  • София
Честита Баба Марта на всички! Да сте живи и здрави, бели и червени! Да оздравяват болните! Да бъде!
Прощавайте, ако има нещо и ви прощавам!
Набора е на ски и е много щастлив. Утре се прибира.
Малката вчера беше на ПИ в СМГ и не е доволна. Една грешна задача и една подточка не е успяла да реши.

# 363
Честит национален празник! Поклон пред всички знайни и незнайни български герои, дали живота си за България! Нека децата ни не забравят! Не само "Опълченците на Шипка". Simple Smile Баба ми рецитираше с патос и одата, и още десетки стихотворения - винаги настръхвах..

# 364
Честит празник! Нека нашите млади птици където и да отлетят, да носят националните ценности!

# 365
Честит празник!
Светкавичка, рядко се включваш, но сториш ли го, просълзяваш!

Да са живи и здрави Птиците! Да има чисти и светли простори пред тях!

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 11:51 от Шарлот

# 366
  • някъде ... тук ...
Честит празник! Да помним!

# 367
  • София
Честит празник, скъпи дами и господа! Да пребъде родината ни!

# 368
  • София
Честит празник!

# 369
  • София
Честит празник на всички българи-малки и големи. Нека България пребъде!

# 370
  • София
Честит празник! Дано сме Българи не само на 3 март!

# 371
  • София
Честит празник, сънародници!

Преди години, когато наборът беше няма и 4 годишен, се качихме на Шипка: -10С, той с кашлица и Т предната вечер, но аз настоях. Исках да му създам емоционална памет...😃 Поради многото коли се наложи да спрем на 2 км от паркинга, а после, поради падналия през нощта дебел, приказен сняг, стълбите не бяха почистени и по обиколния, за колите още може би 2 км. Носехме го, ходеше... голям зор. Пристигнахме до паметника, а той се виждаше малко преди да се блъснеш в него заради мъглата. Тогава някак изведнъж се запя химна и множеството надолу го поде. Този момент и досега остава единствено по рода си преживяване за мен! Беше такава невероятна енергия, споделена.
Навръщане пихме чай в Етъра, пристигнахме си в Боженци (там бяхме отседнали за почивните дни) и помен не беше останал от боледуването на детето, все едно магически изчезна. Години по-късно, приятелка от този край ми каза, че там си знаели да се качват горе, за да оздравеят...

# 372
Честит празник, скъпи сънародници!
 Толкова сърцати публикации - припомнят ми скъпи моменти.
В дневната на старата ни къща, баба ми, мир на праха и, беше подредила големи рамкирани снимки и портрети на Левски, Ботев, Вазов и Яворов. В малката кухня, над едно бюфетче имаше репродукция на  " Левски пред съда" на Калина Тасева. Тя също обичаше да рецитира стихове и всеки  Февруари береше от двора първите кокичета и ги закачаше просълзена на портрета на Левски. Възрастна жена, преживяла какво ли не, беше осъзнала, че свободата е единствена и  най - висша ценност.

Последна редакция: ср, 04 мар 2020, 09:08 от silver pearl

# 373
  • София
Да ви подсетя да гласувате за децата. Утре е последният ден. Ето темата с директни линкове.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1179083

# 374
  • София
Честит национален празник и от мен!
Тази година ми се наложи да поработя и за това не отидохме семейно на някое от историческите места, свързани с Освобождението. И аз като вас мисля, че родителите на първо място трябва да учим децата си на българската история.
Хубав вечер и до скоро!

Общи условия

Активация на акаунт