ОСМОКЛАСНИЦИТЕ Баба Марта ще закичи, да са здрави и засмени ученици

• 30 174
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Честит празник, дами! С пожелание за здраве, щастие и много любов!
Слънчево и безгрижно детство на Сияна!

# 496
  • В средата на времето
Забелязани мерки свързани с "гостуването" на covid-19:

1. В Кауфланд близо до нас на входа са инсталирали машинка, в коята можеш да си дезинфекцираш ръцете. Пръска разтвор на спиртна основа, има и кърпички, които да ползваш.
2. Днес за първи път откакто съм индиректен ползвател на яслено-градинските услуги, на детето ми беше измерена Т на входа на яслата.

# 497
В Лидл хлябовете от тяхната пекарна бяха в найлонови опаковки, а в метрото видях човек с две маски една върху друга и отгоре завързан памучен шал. Носеше очила и ръкавици. Спокоен ден, без излишна паника ви пожелавам. Дано се появят добри новини вече.

# 498
  • Sofia
При нас е зимна приказка - сняг вали на парцали, децата още спят, аз си върша работа на компа...

Да расте здрава и спокойна Сияна!!! Heartbeat

В градината на малките - никакви по-специални мерки. Дъщеря ми пък снощи не можа да заспи дълго време - трябвало ли да се страхува от Корона вирус Confounded  Само всяват паника у хората....

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 09:48 от aniK

# 499
Ани, остава ли сняг на земята? И при нас вали на парцали,много ми е красиво и радващо, но долу е само вода.
Жива, здрава и щастлива Сияна!

# 500
  • Sofia
Ани, остава ли сняг на земята?

Не, само по храстите и дърветата се задържа, но ще се стопи. Като изляза по задачи, хич няма да ми е приказно в калта и локвите Laughing

# 501
  • София
При нас е зимна приказка - сняг вали на парцали, децата още спят, аз си върша работа на компа...

А аз съм на ски в Пампорово и втори ден не спира да вали дъжд. Ама за минута не спира! Frowning1
Като гледам как ми върви с почивките тази година, май ще инсталирам надуваем басейн в двора за лятната почивка. Joy

# 502
  • у дома с любимите си хора
Включвам се в темата с огромна молба.Търся квартира от края на юни до края на юли.Направо ме побъркват тези от общежитието.В четвъртък вечерта почти в полунощ звъни детето да ми каже,че го събудили,за да го питат какво прави в общежитието.Интересно какво прави там след като е до 19.20 на училище,втора смяна,грипната е обявена в късния следобед,а последния автобус за Ст.Загора е в 18.30.Влак също няма освен в ранните часове към 3 сутринта.Та не зная какво се предполага - да седи по гарите и автогарите в студа часове наред или да излезе на магистралата и да маха на автостоп.Оказва се,че на 28 юни затваря общежитието,а детето има още 3 седмици да се готви за държавно първенство и няма къде да остане в София.Затова моля някоя добра душа,ако има познат,който дава квартира за месец юли,да ми пише на лични.

# 503
  • София
1. В Кауфланд близо до нас на входа са инсталирали машинка, в коята можеш да си дезинфекцираш ръцете. Пръска разтвор на спиртна основа, има и кърпички, които да ползваш.

Тези машинки за дезинфекция, между другото, са си там от поне година-две (поне в Кауфланд на Цар Борис).
Обаче човек чак сега ги забелязва. Grinning

# 504
  • В средата на времето
Не знам къде е била до сега тази машина в Кауфланд на Резбарска, но вчера за първи път я видях, може би защото я бяха позиционирали точно срещу вътрешните врати, т.е влизаш и няма как да не я забележиш. Simple Smile

# 505
Включвам се в темата с огромна молба.Търся квартира от края на юни до края на юли.Направо ме побъркват тези от общежитието.В четвъртък вечерта почти в полунощ звъни детето да ми каже,че го събудили,за да го питат какво прави в общежитието.Интересно какво прави там след като е до 19.20 на училище,втора смяна,грипната е обявена в късния следобед,а последния автобус за Ст.Загора е в 18.30.Влак също няма освен в ранните часове към 3 сутринта.Та не зная какво се предполага - да седи по гарите и автогарите в студа часове наред или да излезе на магистралата и да маха на автостоп.Оказва се,че на 28 юни затваря общежитието,а детето има още 3 седмици да се готви за държавно първенство и няма къде да остане в София.Затова моля някоя добра душа,ако има познат,който дава квартира за месец юли,да ми пише на лични.
Писах ЛС Hug
В кауфланд машинките са на входа от години, просто сега ги преместиха на пътеката, че да се блъснеш в тях и да си измиеш ръцете... Само дето не видях някой (освен мен) да ги ползва...

# 506
  • София
Ох, най-после да пиша! ЗавърнАх се от Грузия - чудна веселба беше, хоротропахме на дипломатическото войнство Simple Smile  мартенички плетохме в посолството, ходихме на грузинска баня и още един куп весели неща. На летището ни посрещнаха с брошура за короната и с грузинско вино.
А новото летище в Истанбул е величествено, сефте ми се случва 40 минути да пътувам по пистата (само бях чувала за подобни интервали за летището на Франкфурт).

Санака, верно ли  дъжд! Бле, дано му мине и обърне на сняг!

Закъсняла съм за креслата, но да си призная не се и бутам . Хубаво сте се позабавлявали с рязането на пая. Наистина нищо чудно така да се случват нещата.

# 507
  • София
Ако някой се интересува, излязло е класирането за националния кръг на олимпиадата по химия.

# 508
  • София
...
А новото летище в Истанбул е величествено, сефте ми се случва 40 минути да пътувам по пистата (само бях чувала за подобни интервали за летището на Франкфурт).
...
Абсолютна досада е това с летище Истанбул, когато се случи.
Напоследък май по-рядко, но в началото беше ужас - почти толкова време до пистата, колкото и до София.

Дали ще продължат грипната епидемия?

# 509
  • София
И мен ме дразни това рулиране на летището в Истанбул. Последният път отне около 50мин да стигнем до ръкава и бяхме на косъм да си изпуснем връзката. Такъв спринт му ударих с отеклите крака от дългия полет, че ми излязоха пришки само докато стигнем до гейта.
Бате Бойко казал, че няма нужда от удължаване на ваканцията, защото ваканцията удряла по икономиката на страната и нямало голям смисъл от нея. Шефът на столичното РЗИ пък днес заяви, че са се повишили грипните случаи през изминалата седмица и препоръчва удължаване.
Така че сме в очакване. Ще видим. Аз лично предпочитам да я удължат.

Общи условия

Активация на акаунт