ОСМОКЛАСНИЦИТЕ Баба Марта ще закичи, да са здрави и засмени ученици

• 30 021
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Аз имам много олио от рентата 😂 нещо да се комбинираме?...
Това в Железница ли? Аз съм наблизо - в колко часа да дойда? Laughing
Обезценихте лева. Внимавайте, в извънредно положение сме.

# 691
  • София
Изклюкарих ви в нашата тема, да знаете. 😁
Разби ме тая рецепта за панирани маслини. По-вкусно нещо трудно мога да си представя. Много обичам маслини.

# 692
Аз търся като пълен глупак час по час в Школо някакви задачи, а те са пристигнали в профила на ученика. Госпожицата ги откри и ентусиазирано пише есе, има и още доста задания. Кара ни се да не слушаме новини постоянно, че имала работа и я разсейваме.

# 693
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Аз имам много олио от рентата 😂 нещо да се комбинираме?
Иначе ние затваряме селската кръчма и от утре организацията е у нас 🤔
Не разбрах само за олиото ли се бориш или за кръчмата?

# 694
  • София
За кръчмата естествено! За какво ми е олио? Joy

# 695
  • София
Класната на малкия каза, че от понеделник започват дистанционно. Призова за подкрепа от родителите. Ще дава домашни, тестове и ще взимат нов материал.
От училището на наборката очаквано - пълна тишина. Там въобще не вярвам да се задвижи нещо, а тази година им е от изключителна важност. Те и без това я пропускат по другите предмети, ако я пропуснат и по немски по-добре да се обявява за нулева.
...
Оп. Редактирам се.
http://91neg.bg/2020/03/91-neg-preminava-km-distancionna-forma-n … 6-20-mart-2020-g/
Тази НЕГ направо трагична работа.
Ще взимат нов материал по пощата или чрез Фейсбук...
Жалко за доброто темпо, което имаха до преди тези коварни вируси.

В крайна сметка най-важното е да сме здрави, а език все ще научи.

# 696
  • София
Е кааак!
Може да си от тези, които много са искали да си купят 40 бутилки олио, но някак неудобно им е станало след изявлението на ББ. 😁

# 697
  • София
...За кръчмата естествено! За какво ми е олио? Joy
Маслини ще панираш.

# 698
  • София
Е, аз нали на кръчма отивам - ще ми ги панират.Satisfied

# 699
  • София
Fair Lady, за сега само това, което им е изпратено в Школото. И аз се ослушвам, ама друго за сега няма , а дъщерята в СМГ :
Скъпи ученици, уважаеми родители,
С оглед на обстановката в град София през следващата седмица ще преминем на дистанционно обучение. За да бъде то възможно моля всички ученици да се регистрират в електронния дневник (www.shkolo.bg) в срок до 24.00 часа на 13.03.2020 година. При регистрацията задължително посочете актуален мейл адрес,  защото след това ще Ви бъдат създадени акаунти за платформата Microsoft  teams, която ще бъде използвана за дистанционното обучение и за  осигуряване на реално присъствие на учениците.
Учебните часове ще  следват седмичното разписание за втория учебен срок. Учениците ще имат  всички учебни предмети, като по ФВС ще има основно гимнастически  упражнения за подобряване на двигателната култура.
Акаунтите за  Microsoft teams ще се постараем да бъдат създадени до неделя и след това  ще Ви пишем как точно да се включите в платформата. Там ще се провеждат  аудио или видеоконференции с учителите и те ще могат да контролират  индивидуалния напредък на учениците. За обучението на децата ще бъдат  използвани и други платформи според личната преценка на отделните  учители. Голямата част от комуникацията ще се случва през Microsoft  teams и www.shkolo.bg
Желая на всички Ви крепко здраве и успешно начало на дистанционното обучение!
Поздрави,
д-р Антоан Тонев",
и това ще е интересно.

# 700

[/quote]
😂 Аз съм на работа извънредно, не знам кога ще почне запоя, но всеки е добре дошъл.
Red хвана ме 😊

# 701
  • София
Кви кръчми, няма кръчми вече. И те са под ножа. Не знам домакините, дето ги спомена вчера Б.Б , дето не готвели, какво ще правят, а и тези дето не са се запасили като мен. И тоалетна хАртия нямам.

# 702
Еий, ще напълним на гърците джобовете с тези маслини. Дайте да мислим нещо да я побългарим тази рецепта. Без майтап, трябва да подкрепяме нашите производители.Animal Bee

Последна редакция: пт, 13 мар 2020, 23:27 от silver pearl

# 703
  • София
Кви кръчми, няма кръчми вече. И те са под ножа. ...
Ааа, не така. Дистанционно ще я осъществим този месец.

silver pearl, какво предлагаш да панираме?

# 704
Jenap селската още работи, ама сме ММ, аз и кръчмаря, а за утре У мЪзата имаме механа за лично ползване и домашна ракия поне 50градуда, като нЕма спирт с нея да убием вируса 😉

Общи условия

Активация на акаунт