Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са мненията за изучаването на английски език и избора на учебни заведения?
Какви са мненията относно притежаването на домашни любимци?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда различни теми, включително здраве, образование, домашни любимци и лични преживявания на участниците. Дискусията във форума обхваща различни теми като пътувания, семеен живот, здраве и забавления. Участниците споделят лични преживявания, планове за бъдещи пътувания, както и проблеми свързани със здравето и обществени въпроси. Форумът обсъжда различни аспекти на влиянието на COVID-19 върху ежедневието, здравето и образованието на хората. Темите включват притеснения относно разпространението на вируса, въздействието върху икономиката, дискусии за дистанционно обучение и предприети превантивни мерки.
-
Какви са мненията за изучаването на английски език и избора на учебни заведения?
-
Какви са мненията относно притежаването на домашни любимци?
-
Какви са мненията за домашните любимци във форума?
-
Какви са мненията за кучетата Джак Ръсел териер във форума?
...

Не че в нашето училище се случва нещо де, ама тук ме подсещате да проверим ученическия профил на Школото. То и всички учебници са му в у-ще, ама ще се справим някак. Само дето не знам как ще седне да учи, като от последните два месеца има-няма една седмица е ходил на училище.
Не за друго, ама да знам, че няколко дни мога да пропусна магазина, докато хората се успокоят след първата(неминуема) истерия и видят, че ще имат достъп до храни. В Италия и в най-тежките райони и рестрикции има достъп до магазини и аптеки и е логично. Не живеем в гората да събираме гъби и корени, нито си имаме ниви. Ясно е, че ще се вземат мерки за нормвлно снабдяване с храни. Сега поне ги има и, ако няма грубо презапасяване, ще се пазарува спокойно. Щото при Луканов и Виденов ги нямаше ич. Така и стана. Следобед се размотавахме, влязохме в Лидл, съвсем спокойно, е, за пръв път видях табели "няма ориз" и "няма леща", макар че на другия щанд имаше червена, но никаква истерия и час, два след това започнаха да валят снимки на опашки и празни регали. Страшно нещо е психозата, само да не тръгне и към банките и банкоматите, че и такива наченки има, че ще стане страшно. Вирусът на паниката е много по-страшен от короната. Ама то и нашите управници гламури как неграмотно изплющяха новината за извънредно положение. Не че съм се съмнявал, де. Обясни първо какво означава, как се прилага, до колко ще рефлектира. Човек на подсъзнателно ниво като чуе "извънредно" - истерясва.