ОСМОКЛАСНИЦИТЕ Баба Марта ще закичи, да са здрави и засмени ученици

• 30 250
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Не, благодаря, не съм подходяща. Като чуя култура и се хващам за кубура Joy Няма по-некултурно същество от мен, но благодаря за номинацията.
Ха, значи си идеална за премиер. Joy Joy Няма какво да се хаби ресурс и да ставаш министър. Направо си за премиер. Галя, ще ме извини, че й предлагам министър-председателското място на друг.

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 15:28 от jenap

# 436
  • В средата на времето
Коя от вас знаеше най-много езици? Бързо да си признава и да грабва МнВР. Simple Smile)
Аз Патето го виждам като Министър на правосъдието, а Цецо - Министър на отбраната...или на транспорта? Simple Smile
Моята скромна особа би се предложила за вътрешното министерство, но в краен случай, ще се прежаля за туризма.Joy Ще развявам рокли по Оскари и няма да ви срамя.Joy

# 437
  • София
Ще развявам рокли по Оскари и няма да ви срамя.Joy
Нали ще оправяме държавата бе, какво се размечта за рокли и Оскари? Joy Ще бачкате там яко, че искам да си се занимавам на спокойствие и сигурно с частен бизнес.

# 438
Еее, момичета! Първо ме разстроихте още със сутрешното кафе с тези тъжни предсказания - имам детенце в чужбина, освен че много ми липсва, няма изгледи да се прибере преди 22 - 25 година. Даже си поплаках за нея, а докато погледна - вече надпревара за постове настанала! Joy Дайте концепция първо, пък разпределението и роклите - после, че така заприличахме на мъжете в политиката, а можем повече. Blush

# 439
  • В средата на времето
Ех, бе, Миа, какво е животът без мечти...Joy Аз още обмислям на теб какво ще ти лепне най-добре.Wink Понеже отказа културата, смятам, че  Спунк е идеална за там.Simple Smile

# 440
  • София
Ако случайно нещо ви хартиса МРРБ, може да се жертвам; съседи сме нали, редно е да се помогне. 😁

# 441
  • София
Ех, бе, Миа, какво е животът без мечти...Joy Аз още обмислям на теб какво ще ти лепне най-добре.Wink Понеже отказа културата, смятам, че  Спунк е идеална за там.Simple Smile
Може на спорта Joy Ще въведа радикални промени, с хастара навън ще ги обърна...

Който забравя да поздрави Тодорките, сега се редактира. Да са живи и здрави!

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 16:41 от M_I_A

# 442
Брей, докато се мотая празнично, сте бутнали правителство и сте раздали министерствата. Аз освен за едно Министерство на сопола да се кандидатирам. Много ги разбирам.

Честит празник на празнуващите! Здраве да има, по много.

# 443
Раздали сте вече министерствата, останах си без пост. Но ще гласувам за всички ваши номинации.

# 444
Коя от вас знаеше най-много езици? Бързо да си признава и да грабва МнВР. Simple Smile)
Аз Патето го виждам като Министър на правосъдието, а Цецо - Министър на отбраната...или на транспорта? Simple Smile
Моята скромна особа би се предложила за вътрешното министерство, но в краен случай, ще се прежаля за туризма.Joy Ще развявам рокли по Оскари и няма да ви срамя.Joy

Аз по принцип съм в сферата на търговията, обяснявам чат-пат на домочадието, че дали е държава, фирма, семейство или лични финанси, принципа е един и същ - разходи/приходи, +/- салдо, запаси за бъдещи периоди, реинвестиране на капитала и прочие....не че и войник не съм бил де...че и с логистика се занимавам...абе взимам 3 министерства под мишницата и оправяме нещата Simple Smile

# 445
Започнах пролетно почистване на двора и изведнъж 5 страници непрочетени! С уплах отварям - мисля - някой коронован ще да е открит. А то преврат станал, завзели сме властта, че и постовете раздадени!
Ако нямате против със Санаката ще поемем Прокуратурницата и Корупцията.  Аз съм по-сдържана, но юмрукът ми е железен /нервите - също/, Санаката е с мозък бръснач и език - острие. А  култура без Русалката не става! Ще издава заповеди и ще приветства делегации в мерна реч.

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 17:01 от Шарлот

# 446
  • София
Ти ежемесечната кръчма за култура ли я броиш?Joy
Ех, да ти пипна аз тебе солунската митница ...

# 447
  • нейде там, където ....
Ти ежемесечната кръчма за култура ли я броиш?Joy
Ех, да ти пипна аз тебе солунската митница ...

Не бъркай ежемесечния workshop по оцеляване и развитие за родители на деца в гимназиален етап на обазование с някаква си проста кръчма.

# 448
Готово, jd е министър на здравеопазването.
Ради мисля да е икономически министър, а Цецо ще бъде на регионалното развитие, ще строи магистрали и ще реже ленти.
Русалка и Сиси в културата ще се изказват в мерена и мерена реч.
Изида на туризма.
Давайте, че се заеха креслата!
Мия на спорта, въпреки че с този кобур едно военно министерство или вътрешни работи я виждам.
Спунк президент.
Санака- борба с корупцията.
Може би имаше повече, но Александра си спомням, че беше с повече езици, ако не се обади друг МВнР е за нея.

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 18:00 от galia_mi

# 449
  • София
Божкеее, след тази обосновка дето я даде jd, признавам я, че за всичко става.
Аз не знаех, че такива сериозни и значими неща върша. Най-безотговорно си ходех в Халбите.
Ето така стават подвизите - без да разбере човек.

Общи условия

Активация на акаунт