МОН - промените продължават (4)

• 67 307
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Учебните часове ми звучат като част от дефиницията по т. 1. Grinning
Те са "всякакви други организирани форми с участие на ученици и педагогически специалисти".

# 122
  • София
тоест от четвъртък са на училище, така ли?

# 123
  • Майничка
Зависи, при нас май я удължиха до края на седмицата.

# 124
  • в страната на чудесата
Мисля, че засега в София няма удължаване.

# 125
  • European Union
Няма да я удължат. Гледах Борисов преди малко. На децата им предстоят изпити, матури, трябва да се подготвят.

# 126
Учебните часове ми звучат като част от дефиницията по т. 1. Grinning
Те са "всякакви други организирани форми с участие на ученици и педагогически специалисти".

Нали? Малко ми се струва противоречива тази заповед. Щото, нали, 1000 ученици в едно училище ...

# 127
Съобщиха, че я удължават в Пловдив - до петък, но не разбрах защо.

# 128
  • София
Разбира се, от МОН са изключително адекватни, както в повечето случаи!
Отменят състезания и олимпиади/то май вече само нац.кръгове останаха/, на които се събират в пъти по-малко деца, отколкото в една смяна на голямо училище! Но иначе, според ББ, няма опасност за децата, те не боледуват.
В нашето семейство, детето е с най-широкия социален живот и с най-много социални контакти.

# 129
Моите познати масово казват, че няма да си пуснат децата на училище. Аз вече не знам какво да мисля, то луда работа

# 130
  • Майничка
Националните кръгове за много деца и учители означават пътуване с обществен транспорт, нощувка в хотел и т.н.
При добро желание би могло дори да се създаде организация за симултанно явяване по местоживеене.

# 131
  • в страната на чудесата
Моите познати масово казват, че няма да си пуснат децата на училище. Аз вече не знам какво да мисля, то луда работа
Е какво толкова се промени от петък? Открили 4 болни, които оздравяват... Ако епидемията продължи 2-3 месеца няма ли да си пускат децата на училище? Аз също имам някакви терзания, та не се заяждам.

# 132
Аз не съм паникьосана, смятам да пусна моите деца. Вероятно ММ ще е против, а комшиите също. Една птица пролет не прави

# 133
  • София
Но иначе, според ББ, няма опасност за децата, те не боледуват.
Ама, разбира се! За децата няма опасност. Да му мислят хилядите баби, които живеят в едно домакинство с внуците. Smirk

# 134

Общи условия

Активация на акаунт