Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - Тема 66

• 55 499
  • 779
  •   1
Отговори
# 135
Мегле, разкош е. Много приятно. Чудесно сте се справили. Стилът ми допада страшно много. Като гост бих се чувствала много уютно. Пожелавам ви успешен бизнес и усмихнати гости!

# 136
GG_BG, не съм обърнала внимание, че е масив. На мен ми стига да е МДФ. Или е едно и също...? Извинявам се, ако го говоря глупости. 🥴

# 137
Рамка от масив - ясен, с дебелина 24 mm. Табла ПДЧ и фурнир.
Това пише на сайта на Диалог.
Би трябвало да означава, че вратичките дори не са от МДФ, а ПДЧ. Масив са само рамките, които са много малка част от вратичките.  Подвеждащо е написано, но няма начин да се оплачеш, щото все пак е написано.

# 138
Осем бона за ПДЧ и някакви рамчици от ясен ? Това не е ли пладнешки обир ?

# 139
  • Варна
Осем бона за ПДЧ и някакви рамчици от ясен ? Това не е ли пладнешки обир ?
Скъпичко е, учудих се, че таблата е ПДЧ.

# 140
Е, това е класическият проблем с големите и малките букви Anguished
С големи букви на начална страница - кухни от МАСИВ. Под картинките на конкретен модел - в описанието на вратичките - с по-малки букви естествено, точното описание.
Кити, от Абанос имаше добри отзиви в темата - преди много теми. Те май работят изцяло с масив поне на вратичките, не знам за страниците. Но не са евтини, съответно. Виж им страницата все пак, а и не пречи да изпратиш запитване.

# 141
  • Най-красивата страна
 Заведението на Мегле е много стилно.Хареса ми.
Много приятни цветове сте избрали

# 142
  • Варна
Да, и на мен ми допада, много приятни спокойни цветове.

# 143
Здравейте, имам нужда от съвет по един въпрос😊 Апартамента ни е Г-образен, съответно входа е в единия край, спалните са в другия край. Има баня, около 4 квадрата до входа, има и друга, която е по-малка-около 3 квадрата до спалните. Мисля едната да бъде баня с тоалетна, а другата да бъде тоалетна с мокро помещение. Въпроса е кой вариант е по-одачен. Банята да бъде до спалните, или да си я направя в по-голямата баня🤔 Имам вариант и мокрото да бъде извън тези две помещения, но от друга страна 2 бани са излишни са мен. Благодаря предварително за споделените мнения😃

# 144
Момичета, имам нужда от помощ. Трябва да избера пердета за спалнята. Едно тънко, ефирно, представям си го в бяло и едно плътно, сверлоизолиращо. Каква двойна релса или корниз бихте ми препоръчали? Приоритетно ми е да е лесно движението по релсата, да е поносимо шумно и да не са много скъпи Grinning
Харевсвах много металните хромирани пръчки, но решихме пердетата да са от тавана, защото и без това не е много високо. Вариант ми е класическата бяла ПВЦ двойна релса с бленда отпред, но ми се иска да чуя и други варианти, преди да купя нея.
Също така да питам, как се смята ширината, с колко по- широка от прозореца завеса да търся?
препоръчвам корници за тавана от Икея, и също техните кукички със защипване на плата - много лесно се свалят.

# 145
  • тук-там
Здравейте, имам нужда от съвет по един въпрос😊 Апартамента ни е Г-образен, съответно входа е в единия край, спалните са в другия край. Има баня, около 4 квадрата до входа, има и друга, която е по-малка-около 3 квадрата до спалните. Мисля едната да бъде баня с тоалетна, а другата да бъде тоалетна с мокро помещение. Въпроса е кой вариант е по-одачен. Банята да бъде до спалните, или да си я направя в по-голямата баня🤔 Имам вариант и мокрото да бъде извън тези две помещения, но от друга страна 2 бани са излишни са мен. Благодаря предварително за споделените мнения😃

Ако сте повече от трима - задължително две тоалетни. Баните вече са до възможност. Ако е една - нека да е до спалните.

# 146
Да, да, тоалетни ще има и на двете места със сигурност. В момента сме двама с малко дете, с тенденция за повече😃 Първоначалната ми идея беше също банята да е до спалните, после обаче се отказах да се лишавам от по-голямото пространство и да го превръщам в мокро😃 А има и още една подробност, имаме куче, което се мие след разходка, тоест ако сложа банята до спалните, трябва да имам нещо за миене на лапите в тоалетната до входа🙄

# 147
  • тук-там
Скрит текст:
Да, да, тоалетни ще има и на двете места със сигурност. В момента сме двама с малко дете, с тенденция за повече😃 Първоначалната ми идея беше също банята да е до спалните, после обаче се отказах да се лишавам от по-голямото пространство и да го превръщам в мокро😃 А има и още една подробност, имаме куче, което се мие след разходка, тоест ако сложа банята до спалните,
трябва да имам нещо за миене на лапите в тоалетната до входа🙄

Подвижен душ или биде..Smile

# 148
За подвижен душ и аз се сетих, но сякаш ми седи грозно, представям ск от тези монтирани на самата мивка 😅 А за биде въобще не ми е идвало на ум да се използва за това 😃

# 149
Колко голямо е кучето? За моето слушалката е незаменима и да, ще ми се банята да беше по-близо до вратата, особено в най-калните и дъждовни дни. Ако е мини порода, може и в мивката на тоалетната да го вкараш.

Общи условия

Активация на акаунт