Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - Тема 66

• 56 342
  • 779
  •   1
Отговори
# 195
fani34, на мен ми харесва. При мен первазите са с цвета на дограмата, харесват си ми, слагани са 5 години след монтажа на дограмата. Преди като беше с латекс много се цапаше, бяхме изкъртили и на няколко места ръбчето.Преди https://i.pinimg.com/originals/53/e4/f2/53e4f2bf76a3a2a1e7186143d33c2bba.jpg
След
https://i.pinimg.com/originals/2e/04/d5/2e04d5f3ea9d667fafb59ec5553de496.jpg

# 196
  • софия
Помощ Cry
Скрит текст:
Какъв комарник да вземем?
Обикновен не може заради бравата. Имало някакъв хармоника ама около 300 лв...хмхм.
Идеи?
Не съм сигурна, че разбирам какъв е проблемът. Имаме комарник, който се прибира в рамката, която може да се монтира, на каквото отстояние от вратата искаш. Но е трики. Няколки пъти опитахме да минем през него.

# 197
O да, това са оригиналните ПВЦ первази предлагани от доставчиците на дограмата. Хубавото им е, че са в абсолютно същия цвят като дограмата и се получава единна визия. По принцип тези первази се монтират под дограмата при монтажа и, но може и след това като се изреже излишната ширина.

# 198
  • Варна
Да, ама за кухнята на професионалиста. А и това на снимката не е инокс. Но всеки може да си избере каквото му харесва, за това спор няма. Аз лично тенеке баш там не приемам, ако има възможност за друго.
Иноксовите хладилници, печки, перални, миялни не са само за кухнята на професионалиста. Има и такива гръбчета от инокс на Тека примерно зад котлони, пак са за непрофесионална кухня. Всъщност всеки материал може да се окаже подходящ в даден интериор, например някакъв хай тек. Това че не харесваш нещо не значи, че не е ок. Просто за теб е такова. Но да не спорим излишно, едва ли сме такива спецове, нали сме аматьори Simple Smile

# 199
Иноксовите хладилници, печки, перални, миялни не са само за кухнята на професионалиста. Има и такива гръбчета от инокс на Тека примерно зад котлони, пак са за непрофесионална кухня. Всъщност всеки материал може да се окаже подходящ в даден интериор, например някакъв хай тек. Това че не харесваш нещо не значи, че не е ок. Просто за теб е такова. Но да не спорим излишно, едва ли сме такива спецове, нали сме аматьори Simple Smile

Нищо лошо няма да спорим, затова сме тук. Но аз имах друго предвид - иноксовите уреди са ОК и не за тях се изказах, че са за професионална кухня. Имах предвид големите повърхности - плотове, гърбове, шкафове, самите шкафове и т.н. -  те са типични за професионалните кухни и ако човек си ги сложи у дома ще се получи такава визия.

Е, ако надскочим обикновения ценови диапазон и минем към много скъпи дизайнерски решения е друго - тяхната връзка с професионалната кухня е точно толкова, колкото на индустриалния дизайн с истински завод Smiley
Но там вече са специални стомани със специална обработка.

# 200
  • Варна
Е, един перваз не е толкова голяма повърхност.личното ми мнение е, че може успешно да се впише в определени ситуации.
А на снимката, първата, спокойно може да се направи с черна ламарина като огъната рамка. Друг въпрос е кой и за колко ще я направи В момента са доста актуални елементи от черен метал, остъклени прегради в хол, баня, топ остъкляване с винкел,черни смесители и душове.
Снимки утре Simple Smile

# 201
  • Варна.
В момента са доста актуални елементи от черен метал, остъклени прегради в хол, баня, топ остъкляване с винкел,черни смесители и душове.
и ръжда, колкото и да ми е непонятно

# 202
  • Варна
В момента са доста актуални елементи от черен метал, остъклени прегради в хол, баня, топ остъкляване с винкел,черни смесители и душове.
ами не зная в баня ги срещам масово в нета, едва ли ще тече ръжда там, може би е нещо специално. И смесители и душове...

# 203
Здравейте! Някаква идея от къде мога да намеря подобна масичка, но на по-добра цена

https://www.zarahome.com/bg/хол/мебели/златиста-масичка-с-табла-c1020264599p301490347.html?ct=true

# 204
  • софия
Не знам кое подобие на тази маса се търси - форма, цвят, функционалност.
Икеа - маса с място за вещи
Комо
Айко
moemax

# 205
  • Варна
В момента са доста актуални елементи от черен метал, остъклени прегради в хол, баня, тип остъкляване с винкел,черни смесители и душове.
ами не зная в баня ги срещам масово в нета, едва ли ще тече ръжда там, може би е нещо специално. И смесители и душове...
Може изпълнението да е алуминий, боядисан в черен мат, не съм проучвала примерно черните смесители и душове от какъв метал са, но са доста скъпи.

Прозорци
Скрит текст:

Бани
Скрит текст:

Интериор
Скрит текст:

Огледала
Скрит текст:

# 206
  • София/Варна
Има голяма вероятност всички неносещи елементи да са от алуминий.

# 207
  • тук и там
Показаните снимки от Дорис са много ефектни-само една черна рамка,а изцяло променя излъчването и визията на помещението.Тук са доста актуални-вратите конкретно, и са доста скъпи.Много ми харесват, а показаните бани са страхотни!(втората снимка от  показаните бани е супер !).Мисля че излизат и те доста по-скъпо обаче-та едва ли тече ръжда..,най-малкото за тези пари-материала ще е съобразен със изискванията на помещението.

# 208
  • София
Хихихи, на вкус и цвет товарищей нет! Satisfied  Мен тия метални рамки ме връщат към едновремешното остъкляване на балконите с черен винкел пернишко производство, много "актуално" беше. През ваканцията баба ми и дядо ми, светла им памет, редовно ме приучваха към семейнополезен труд, връчвайки ми четка и кутия боя за печки да лъсна винкела... Laughing Laughing

# 209
Хихихи, на вкус и цвет товарищей нет! Satisfied  Мен тия метални рамки ме връщат към едновремешното остъкляване на балконите с черен винкел пернишко производство, много "актуално" беше. През ваканцията баба ми и дядо ми, светла им памет, редовно ме приучваха към семейнополезен труд, връчвайки ми четка и кутия боя за печки да лъсна винкела... Laughing Laughing

Разликата е в изпълнението и технологиите. Принципът е един и същ, ама тези профили са идеално гладки и оксидирани/прахово боядисани или друго такова и съвсем не изглеждат като заварени винкели с блажна боя отгоре.  То и едно тенеке, ако се обработи добре да няма просто срязани страни и ръбчета, да е със скъпа матова боя и прочее, спира да е тенеке.

Общи условия

Активация на акаунт