Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - Тема 66

• 54 773
  • 779
  •   1
Отговори
# 675
О Нелка, сигурно е страхотно, много харесвам тъмно синьо Simple Smile.

# 676
Здравейте, нова съм в темата и моля за помощ. Търся гранитогрес Шеврон в няколко цвята, но да има и вариант с чисто бели плочки, за да се съчетаят с дървесни. Показвам примерни плочки. При тези бялото е дървесен декор, а аз искам чисто бяло.

https://ceramica-fiore.com/bg/kolektsii/kolektsii-granitogres/shevron/

# 677
  • Варна
Няма такова чудо чисто бяло шеврон.
Ефектът шеврон е нещо като шарката рибя кост.
https://parketi-lia.blogspot.com/2019/01/blog-post.html
Това на практика изключва да имате чист цвят : )

# 678
Има чисто бял шеврон, но по-рядко се среща и едва ли е евтин.
Ето пример
http://artbania.bg/Chevron-Wall-White-Equipe/

Но са стенни плочки, не гранитогрес, поне по описанието. И не са на цяла плоча по няколко, а се редят индивидуално, което значи - много малко майстори биха се заели и надницата им ще е УАУ. А и трябва да има и в други цветове, за да се направи патърн.

Мернах и полски - Керамика Парадиз, ама на екрана въобще не можах да видя какво представляват. Полските със сигурност ще са по-евтини.

# 679
  • София
Момичета имам една стена до хладилника, там стои и коша за боклук. Тя е най-мръсна от всички, та се чудя дали да не лепнем един фототапет. Демоде ли е? Мисля нещо 3 D, знам ли?

# 680
Момичета имам една стена до хладилника, там стои и коша за боклук. Тя е най-мръсна от всички, та се чудя дали да не лепнем един фототапет. Демоде ли е? Мисля нещо 3 D, знам ли?
А дали не е по-добре нещо, което се почиства, някакъв принт, ламинат 🤔

# 681
  • Стара Загора
Ох, и аз много харесвам бели первази,но само ако и вратите са бели.Иначе ми изглежда малко странно. При нас пак си ги направихме в цвят близък до ламината:
Скрит текст:

И съответно лайстната:
Скрит текст:

# 682
Има чисто бял шеврон, но по-рядко се среща и едва ли е евтин.
Ето пример
http://artbania.bg/Chevron-Wall-White-Equipe/

Но са стенни плочки, не гранитогрес, поне по описанието. И не са на цяла плоча по няколко, а се редят индивидуално, което значи - много малко майстори биха се заели и надницата им ще е УАУ. А и трябва да има и в други цветове, за да се направи патърн.

Мернах и полски - Керамика Парадиз, ама на екрана въобще не можах да видя какво представляват. Полските със сигурност ще са по-евтини.
Благодаря, и аз единствено тези испанските намерих, но те ще излязат Златни с реденето. За това търся алтернатива. Ще разгледам полските, които предлагаш.

# 683
  • Варна
Не е точно това с чисто бял шеврон т.е. получава се шеврон при редене с бяла плочка, която или трябва да се реже или предварително е произведена плочката под ъгъл за шарката.
Точно така - ще излезе скъпо и е играчка.
За това първия ми пост беше така написан - че няма бял шеврон т.е. няма готово производство.

А идеята е като поръчаш шарка шеврон при стандартно редене да ти се получи шарката - без да си играеш да режеш и въртиш.

# 684
  • Norge
…. много харесвам тъмно синьо Simple Smile.
Нат! Two Hearts И пак не стана да идем в магазина и да кажем: ето, този цвят ще бъде.
Смесихме три различни, в различни пропорции. Relaxed
За спалня е много хубаво това тъмно, точно те подканва за сън.
Все още не съм правила опит за снимка.

# 685
  • Стара Загора
Момичета,вае още не съм избрала нови аксесоари за банята и тоалетната.Направо не знам на какво да заложа.Приемам всякакви идеи :
Скрит текст:

# 686
Нелка, ако решиш да споделиш снимки, ще е супер Simple Smile.

Последна редакция: пт, 22 май 2020, 16:34 от Natt***

# 687
Защо искаш да го задръстиш? Ако не усещаш нужда от още нещо не слагай насила, и така си е добре.

# 688
Менделеевка, обещала си снимки след като приключите с ремонта Simple Smile.  Помещенията и така ми харесват, като сложиш хавлии и шампоани и душ гел и готово.

# 689
  • Стара Загора
Да,Natt,непременно ще споделя снимки Simple Smile.
Всъщност не искам да го задръствам.Искам да добавя килимчета,хавлии и диспенсъри за сапун,но да са в един тон. Ама не мога да реша какъв.
Имам си любим цвят,но май ми се струва прекалено смел Pensive

Общи условия

Активация на акаунт