Аз, априлче съм голямо, хапвам двойно вече, мамо.

• 9 779
  • 312
  •   1
Отговори
# 285
Цвети страхотни сте  и двамата с Ицака!
Аз миех и лице и дупе по настояване на майка ми ( да се изграждали навици), ама тя като си тръгна и аз разхлабих положението Embarassed. Дупе мием само ако е лоша ситуацията, лицето признавам си го пропускам често, ама пък и за оправдание да кажа, че и рядко съм в къщи сутрин като стане малката.

Снежи, дано се оправите скоро и двечките.

Благодаря на всички за отговорите относно басейна. Галче, във ваната съм с нея и не я изпускам няма страшно. Прибягнах до този вариант защото около нас няма басейн за бебета, пък ние много сме настоятелни. Не искаме да е като мен горката, родена и отрасла на морето пък не мога да плувам, още ме е яд, ама пусти страх Close.

Омекотител не ползвам.
Не стерилизирам, защото ме мързи да варя.

Мимка почвай зъбите докато е време, недей чака, че послеее...

# 286
Ани, не скромнича - забравям ... количката е бебе конфор, и съм много доволна от нея, има характеристиките които търсех, и на бебка и харесва. Лека е като перо. Взета е на старо от форума, забелязах че доста често продаващите по-скъпи марки "на старо" всъщност са ги ползвали месец-два и после някой им е донесъл я от чужбина я от някъде друга... та и моята така, ползвана е месец, дадоха ми я с оригиналната гаранция. Иначе за хубав "чадър" на Чиполино или Маг щях да дам горе-долу същите пари.

За миенето - мия... Всяка сутрин мия очи, уши, лице, вратле - особено гънката, дупе... Виж за ръце не съм се сетила  newsm78 тя си ги облизва нон-стоп така и така  Mr. Green Не ме затруднява миенето, така и така всяка сутрин мажа с лосион цялото тяло и правя масаж, по същия начин както вечер - заради кожата на бебка омазнявам два пъти на ден, а ако има проблем в момента и през деня инцидентно я клепам и така го овладяваме.

# 287
За навика МИсЗ,аз мисля наред със зъбките да го почваме:)То сега какво разбира от миене hahaha
Омекотител ползвам на САно.Прах също

# 288
55 здравейте и от нас!

Не мога да не се поФаля - Алекс е спал от 11 до 7 - не вярвах, че ще ми се случи  newsm44 newsm68

Мис-че, извинявай слънце, веднага си поправих грешката - морската и на теб каза да пратя поздрави  grinning039
Татянче, живот и здраве и ние мислим в същата църква да кръщаваме бебо другия месец, за да може и моят татко да е тук bishop балончета и ние правим, преобличаме се на ден поне 3 пъти, заради мокра горна дрешка, но лигавче не търпи, дърпа го и ме е страх да не си ожули вратлето, та си ходим с кърпата и се бършем с нея;
Смехоранчо, ние пък се къпем сутрин, но му мия ръцете постоянно, защото все са му в устата, а дупето го мием на всяка смяна на памперса (това не значи че е акал де), просто може и да ми е мания, но винаги го мия (а колко ми тежи вече...можеш ти да си представиш), стои с 1 памперс от 11 вечер, докато се събуди сутринта, на ден ни отиват от 5 до 8 памперса, защото щом се изака го сменям веднага, а преди всяко кърмене също се сменяме newsm37
Рина, много се радвам - дано да успееш и ти да дойдеш на 19ти  bouquet
Снежиhug бързо да се оправяте  Heart Eyes
за изваряването - всеки ден шишето с водата (не че я пие), но иска да си го държи сам и се лигави с биберона, само него и цицата признава Crazy лъжичката за вигантола също я изварявам всеки ден
омекотител - или Семана, или на Медикс (неочаквано доволна съм от техните продукти)

Целувки на всички  bouquet

Последна редакция: вт, 08 авг 2006, 17:28 от sminscho

# 289
  • София
Данче, плюшковците ги пера на ръка, обаче имам един огромен мечок, почти колкото мен е  и се чудех как да го изпера и май ще пробвам с идеята на Мама Меца с течността за студ. стерилизация.
Откакто малкия стана на 2 месеца почти не съм стерилизирала, само измивам с вода и веро.
Омекотител ползвам по принцип Ленор Спешъл, но последния път в магазина имаше бебешки само Бинго, и той ми харесва. Омекотителят на Сано мирише ли хубаво, че от праха съм много доволна и се чудя дали да не накарам мъж ми да отиде да ни вземе?

Филипче, и ние сме така със спането напряко на леглото, само че почна да си завира главата под обиколника и сега го защипвам с матрака, че да не вземе да се задуши.

Цвети, и аз сменям по толкова памперса. А лицето не му го мия сутрин, и дупето бърша само с мокри кърпи, че вече ми тежи много и не мога да го държа, къпем го вечер и тогава мия всичко.

# 290
  • София
Малееее, само аз ли не мия лице сутрин  Embarassed Да ви кажа и през ум не ми е минало  Embarassed Много ли съм лоша  Sad ooooh!

Ей, това е много добра идея, ето как ще измия големия мечок, който само събира прах. Иначе на другите играчки съм им замислила една пералня, а ако не пропеят после - кеф  Mr. Green

Филипка, аз съм навила едно чаршафосано одеало и съм го сложила до таблата в леглото, защото наш Малчо много си дрънка главата и се извърта на 180 градуса, краката му отиват на калъфката, а така съм спряла циркулацията из леглото  Mr. Green

# 291
Благодаря ви, момичета! При нас наистина се оказаха зъбки, така че нищо чудно скоро да се похвалим с първо зъбче  Simple Smile
За миенето - аз лицето и ръцете също ги мия, но по няколко пъти на ден, защото много се цапаме с пюретата. А дупето го мия всеки път като се наака, защото иначе става на пъпчици.
Шишета не изварявам откакто стана на 3 месеца по съвет на няколко лекари, а за въртенето в леглото и ние сме същите. Даже напоследък се е научила да вади възглавницата изпод главата си и да си натиска отгоре лицето с нея. И аз я пъхнах под чаршафчето за да не я докопва.

# 292
Немога да кажа че моя бебок вършее из леглото, той не се обръща

# 293
  • София
Филипа, Давид още не се обръща, но се завърта от месец и половина постоянно. Много го кефи да си слага краката на решетката, но понякога и главата си завира, но не ме е страх, защото му е голяма вече и няма как да я заклещи.
 newsm07На спалнята, като играе с нещо, може да направи един кръг за нула време. Вече самичък само в креватчето го оставям. Там най-много да си удари крака или главата, но няма как да падне.
След 2-3 седмици ще махаме спалнята, ще слагаме разтегателно канапе в спалнята и смятам да го слагам на пода върху китеник и чаршаф да се върти,колкото иска.
 newsm32А, да ви кажа за новата му играчка. Дядото му му купи от морето пояс и надуваема топка. Сега и двете са надути. С пояса по-малко играе, но топката съм я вързала за лампата над спалнята с един конец да виси над него, но така че да може да я удря. И сега такъв бой я бие topka, а тя все при него се връща. Много й се кефи, само да не падне полюлея върху него, че не знам.

# 294
и ние още не се обръщаме но много се завърта настрани и като го побутна малко е готов
и аз не сменям памперси през ноща защото той спи не се буди за хранене
Пюрето незнам дали е било с белени ябълки нищо не пишеше, на Ганчев - плодово пюре от ябълка
сутрин си го мия и след обяд понякога когато сме в къщи през жегите всеки ден съм го пила следобяд
Мимка браво само така трябва време и за нас да си отделяме, кога ще направим пак едно кафенце?
Вчера една позната ми се обади да ме пита дали давам зеленчуково пюре, нейната педи вече казала да почва с картоф а детето и е на 3месеца, и тя мисли да изчака поне до 4
Омекотител не слагам праха ми е 2-1
да сте чували или използвали шишета ПРЕМАМАН или Промаман незнам точно как се пише магазина им е на Тодор Александров до Булбанк много ми ги похвалиха, били по добри от Авент

# 295
  • София
мецанке, а кой модел е количката?

# 296
  • София
И аз мия лицето всяка сутрин. Откакто бяхме с херпес на очето не пропускам.

И ние се перем със Сано, но омекотител засега не ползвам.

Вече не изварявам шишетата. Но и аз понякога на 10 дни ги изварявам.

Както бях писала и преди на Соня памперса всяка сутрин е сух. като се разсъни след 10 мин. се изпишква. Но все пак съм намислила да питам педито като отидем на консултация. По този повод да ви питам - вие усещате ли кога бебоците ви се изпишкват??? Защото Соня прави нещо като напъване и винаги я разбирам. Все си мисля че пишкането не трябва да става с усилие и се притеснявам защо така се напъва????

# 297
Дея,качих снимка на мадлен в новото албумче ако не те затруднявам сложи ми я на първа страничка .Благодаря

# 298
Дея,качих снимка на мадлен в новото албумче ако не те затруднявам сложи ми я на първа страничка .Благодаря

Hug Видях я голяма красавица е  Heart Eyes ама е малко в далечен план ,но нищо ще я намаля да видим как ще стане и щя я сложа  Peace

Снежи бързичко се оправяй  Praynig

Имам едно питане към вас newsm78Вие миете ли всяка сутрин лицето и ръцете на децата си?
[/b][/u]

Да всяка сутрин  Peace

# 299
  • София
elima , дея ме помоли д анамаля снимката, много е сладка, но е правена на тъмно и е размазана, нищо няма да с евижда, можеш ли да сложиш друга и да е от лицето
мерси

Общи условия

Активация на акаунт