Аз, априлче съм голямо, хапвам двойно вече, мамо.

• 9 800
  • 312
  •   1
Отговори
# 270
Аги видях, но не мога да ти помогна Sad може би е от плата наистина - на мен не ми жули...

# 271
Виждам, че повечето слингове са смалко обръщане и няколко шева, аз съм го направила все едно бизонче ще нося... Много резерва обърната и много шевове, които направиха твърдо акто кора.
Оттам идва грешката:)

# 272
Почти нищо не изварявам вече, но то няма и какво - на кърма сме, вода не щем, биберон също не щем... Rolling Eyes

Плюшените играчки ги пера без проблем в пералнята и изсъхват учудващо бързо.  Peace За свирките в тях също почти няма проблем, т.е. свирят си и след това, за съжаление... Tired

Значи и вие правите връзка между дълбокия сън нощем и сухия памперс сутрин...!?  Thinking И аз си го мислех, но ми се струваше рано за едно кърмаче... Ще продължа да я наблюдавам!

# 273
  • София
Аз изваряването го прекратих почти изцяло още на втората седмица.Веднъж седмично оставям във вряла вода бибите и шишетата, през останалото време ги мия на чешмата с топла вода и обикновено веро.

# 274
Боже, вече и в леглото не мога да съм много спокойна, като оставям Пресил без надзор.Нощес го намерих обърнат на 180градуса от позата в която го бях поставила за съм, с глава забита в решетките Shocked.Днес същата история, редовно и краката му намирам висящи през решетките, ама не малко, а целите ooooh!

# 275
Здравейте и от мен мамчета!Аз се загубих пак - бях в болница. Вселдстие на бременността са ми се образували камъни в жлъчката и се запуши. Голям зор беше - три дни бях на системи и цяла седмица ме държаха там. На всичкото отгоре вследствие на запушването сега имам и поражения на черния дроб. И за капак на всичко днес Екатерина вдигна температура 38 градуса ей така от раз. Няма хрема, не кашля....какво и стана незнам. Майка ми сега я заведе на лекар, понеже аз трябва само да лежа. Отчаяна съм направо...... Sad Дано да се окаже тая температура от зъбите, защото венеца и е страшно подут.

# 276
Хей Снеж да се оправяш бързо Hug Praynig и дано всичко с малката да е наред и наистина да е от зъбките.

# 277
Аааа,ама Вени,то и нас ни  има на тази статийка.Шо тъй newsm78...
"Цвети ако случайно не си доволна от мъжа си познавам доста дето с тва телце ще те лапнат на закуска Peace"-Абе Цачи,то таквиз дето за закуска и аз познавам hahaha.Трябва малко и вечеря,туй онуй....А то мойто либе не е лошо ,ама е работохолик ooooh!(което не е добре...)Па и виж к'ви деца прави.. Joy
За писъците на бебо.....По цял ден вряска.Направо е като истериче.,..Комшийте ще си помислят ,че го изтезаваме hahaha
За захранването аз мисля да започна с каша или със зеленчук,защото съм настроена много ПРОТИВ сладкото...От сега налагам забрани за шоколади и .т.н
Снежи-надявам се да се оправиш възможно най-скоро.Бебка също Hug
Моят беб пък се ядосва ,че не може да пълзи.Успява само да се завърти странично.От 2 седмици се обръща от гръб по корем,но обратно още НЕ!
Имам едно питане към вас newsm78Вие миете ли всяка сутрин лицето и ръцете на децата си?
[/b][/u]

# 278
Здравейте и от мен мамчета!Аз се загубих пак - бях в болница. Вселдстие на бременността са ми се образували камъни в жлъчката и се запуши. Голям зор беше - три дни бях на системи и цяла седмица ме държаха там. На всичкото отгоре вследствие на запушването сега имам и поражения на черния дроб. И за капак на всичко днес Екатерина вдигна температура 38 градуса ей така от раз. Няма хрема, не кашля....какво и стана незнам. Майка ми сега я заведе на лекар, понеже аз трябва само да лежа. Отчаяна съм направо...... Sad Дано да се окаже тая температура от зъбите, защото венеца и е страшно подут.
Снежи, мила бързо да се оправяш и дано лошото да остане зад гърба ти  Hug
Целувки и на Екатерина.
И аз се губя, но по други причини - мъжО е отпуска и обикаляме по цял ден насам-натам.
Ей, много ми е готино така, на него също, но нали и пари трябва да се изкарват.
За изваряването - правя го веднъж в седмицата.
Цвети, аз всяка сутрин като се изака му мия дупето, ръцете и лицето.
Филипа и Йоан е така - върти се по цялото легло, но нали има решетка и не ме е страх.

# 279
Имам едно питане към вас newsm78Вие миете ли всяка сутрин лицето и ръцете на децата си?[/b][/u]

Мда, всяка сутрин очи, ръце и дупе мия.

Снежи, дано да се оправи бързо малката и на теб бързо възстановяване.

# 280
Питам за миенето,защото примерно веднъж седмично Хрис  не ака сутрин,а чак на обед.Е в такъв момент като стане и забравям да го мия,защото не ми се налага да му мия дупата(нали след банята спи и няма ако-съотвенто дупето е чисто).Свеки обаче,всяка сутрин го трие с една кърпа и аз се дразня.Как можело да не го мия?! А тя незнае  дали съм го мила( е аз чат -пат си и забравям)Та питам,за да разбера чак такава мърла ли съм newsm78.Днес така ме издразни ,че и казах ,че трябва и след като го нацелува сега ,пак да го мия....Тя ми излиза с довода ,че имало микроби и по въздуха(Ха добър ден,ама и из устата й има....)Ух,извинете ,че ви занимавам с глупости...ама ми олекна малко hahaha
    Слуз и ние имаме чат-пат,но знам ,че не е  опасно.Може и да е от нещо ядено от мен,но не ме бива в разследването....А и зависи от количеството и както е казала Мецанка вида
    Вашите бебета изправят ли се да сядат,когато са приседнали?Голям мерак да седим...И посягаме към масата вече....Взимаме вилици,лъжици...
    Ние заспиваме около 10 и до сутринта към 8 караме с 1 памперс.Нормално ли е?А през деня ми отиват още 3 най-често.Дали не пишкаме малко?????Или аз сменям рядко....

# 281
  • София
да се оплача вчера дадох плодово пюре от ябълка и към 10 като писна не можем го укротим рева рева до към 1,30 направо полудях....
пюрето от белени ябълки ли беше?
знам и по мене си, че всички небелени плодове ( колкото и да е полезна кората) изключително дразнят перисталтиката!!!!!
мамо мецо, не скромничи а кажи за количката (  и от мен и от Данчето) Simple Smile
Снежи, бързо оздравяване!
Филипче, тези пумпалскиет номера още отпреди месец ги прави, на всеки няколко часа е направила по един пълен кръг  #Crazy
туй, как го нарекахте, опалянката, не си подава ръцете Cry аз ако и ги взема да я надигна-да!

# 282
Та връщам се разкрасена Mr. Green и с нови покупки Heart Eyes и нещастна-зъбите са ми ад. Cry
За омекоти теля-да ползвам.
Стерилизирам след ползване всяко шише.

# 283
И моя бебо не си подава ръцете но страшно много се радваи се смее като правим тази гимнастика

# 284
  • София
Снежи, позакъсали сте го, мила, ама да се надяваме, че всичко ще се оправи съвсем скоро Praynig
Може ти да се похвалиш с първото зъбче на бебо! Wink

Общи условия

Активация на акаунт