Аз, априлче съм голямо, хапвам двойно вече, мамо.

• 9 785
  • 312
  •   1
Отговори
# 60
сминсчо, балгодаря много за пожеланията и целувките Hug
Мисля си...колко момичета вече не пишат...а бяхме толкова много.Изчезнаха Misty, flowered, deninas, Nadeto... вероятно и други, които сега пропускам...

# 61
Елима, ние сме от потящите се. Докато излезем навън и е станала вир- вода, обаче тука големи жеги, не се диша. Затова и сме ограничили излизанията.

# 62
Елима, ние сме от потящите се. Докато излезем навън и е станала вир- вода, обаче тука големи жеги, не се диша. Затова и сме ограничили излизанията.
А пък с това потене как се бях шашнала началото на лятото като започна да се поти Симеон и като си въобразих, че има рахит. После ме успокоиха че в тия жеги много бебета се потят така. Rolling Eyes за сега сме здравички поне, слава Богу!

# 63
  • София
ЧЕСТИТО НА ЦВЕТИ! очаквам с нетърпение снимките професионално любопитство

И преди бях писала, прочетох го в бг книга от 1970 така че не е нещо ново, сапуна и шампoана измиват витам д-то от кожата и все едно дететето не е стояло на слънце, и може да получи рахит като нищо!!!!!!друг е въпроса че на съвременните шампоани за бебета пише че нямат сапун.
елима , обилното потене е признак на рахит,ама обилно да е мокар чаршава видимо, другото потене е нормално. В количката Ани винаги заспива.

Татянче не се мори, това което превеждаш го има в линка на Юлчето от предишната страница, четете бе момичета!
http://www.biberonbg.com/info/plach.htm

Като ги подхвърляте във въздуха застават ли на звезда? начетеното ни Данче каза, че било рефлекс на Моро.

ааа Филипски, не така, цял подарък ти пратих, а ти няма благодарности за мен, няма пък да ти пращам повече smile3516 smile3534

Последна редакция: ср, 02 авг 2006, 23:48 от х_diabet_mama

# 64

ааа Филипски, не така, цял подарък ти пратих, а ти няма благодарности за мен, няма пък да ти пращам повече smile3516 smile3534
Успя да ме накараш да се почувствам гузна Flushed
Ама важното е, че като видях подаръчето и ти благодарих на ум с много топли чувства kiss
Специална си!  bouquet

# 65
  • София
ееее добре помирихме се  friendship

# 66
Уф х4е, мерси 4е ми каzа, те са превели от моята книга а аz се потя с 4удесния си български  ooooh!  ooooh!  ooooh! 

# 67
ексчееееееее
аз отдавна се каня да ти кажа и все забравям
твоята щерка е фокусничка!
как така на аватарчето ту се появява ту изчева една дрънкалка в ръката й
тя затова има такава съсредоточена физиономия милата Peace
ще го уча и моя такива фокуси да прави да ви надмине ей! Mr. Green

# 68
Ох аз да ви се оплача, нещо ме хващат пак депресиите.Не знам дали при вас е така, но аз из перках съвсем от седенето в къщи и градинките и едно и също всеки ден.
Не знам какво ми става newsm78
Мацка, да знайш че най помага да яхнеш метлата!
Аз бях в такова състояние и ровех наведнъж с по 10 експлорера в нета да търся количка. И само линкосвах кюто на Саш да му показвам това, или това, или това....Като ми купи количката мирясах. Помага ми също така да отида във 2 ръка на спирката при нас, продавачката ми е френдка и да ровя един час, а тя да ми продаде бебешки дрешки кат' за Тонката на далавера и аз се кротвам ептен.
И засега избягвам поривите да си купя боя за косата, че се сипе като майски дъжд! Thinking
Днес ще рина къщата, защото ако Тони беше хлапе на годинка и нещо, можеше с успех да играе с кофичка и лопатка на пода, а после съм решила да шия слинг. Така ще избегна еднообразието. Не че ми е лошо с Матей и Вени да ходим до градинката  Mr. Green, но и полезен труд трябва да се върши.

# 69
Честит рожден ден, Леси!!!
Бъди здрава и обградена с много обич от тримата ти мъже!
Hug  bouquet Heart Eyes

# 70
  • София
Честито на празнуващите!И ние тая нощ не спахме добре - буди се няколко пъти и накрая в 6 ч. с рев! Добре, че после пак заспа, но аз се чувствам недоспала! Понякога яд много разсеяно и най-малкия шум го кара да върти глава! Иначе тия умения, които се описват явно ще ги усвоят в рамките на 5-те седмици, защото са доста и нелесни!
Цвети, разкажи малко повече за наградата! И с коя снимка спичили, ако не е тайна?

# 71
  • София
как така на аватарчето ту се появява ту изчева една дрънкалка в ръката й
тя затова има такава съсредоточена физиономия милата Peace
ще го уча и моя такива фокуси да прави да ви надмине ей! Mr. Green
хихихих, така са първоаприлските, като порасне ще я запишем в у-щето на Хари Потър, там дали има предучилищна newsm78 дрънкалката и се крие зад ръката
днес нямаме вода, нямамаме асансъор, но си имаме ваксинация, как ще я свалям и качвам 16 етажа просто незнам.някой ме бойкотира!
кризата при нас е в пълна сила, денем яде и спи вечер почва да реве и дивее даже трудно заспива!
майка казва, че след всяка дата на раждане детео почва нов номер, Анския номер беше да започне да си дърпа чорапите и при успех да ги свали да си ги натири в устата ето как
http://anni-foto.hit.bg/anni0001.AVI
наблядавайте с какво се променят мишлетата след рожденната дата и докладвайте baby_neutral

Малее, и аз се присъединявам към отбора на гъските  newsm57 newsm57 newsm57  Хем сестрата ми каза, че е по-добре да пропуснем къпането след ваксината, ама съм забравила  doh  

това ме скъса от смях,искам и аз в отбора, приемате ли нови членки Joy., но по други поводи, щото на мен сестрата всеки път ми казва да не я къпя след инжекцуя и аз не съм.

Последна редакция: чт, 03 авг 2006, 10:51 от х_diabet_mama

# 72
Лесиbdbaloni! Бъди здрава, много щастлива и обичана! Весел празник с много подаръци! baloni  ura newsm67 Tada Gift
/На много хубава дата си родена - тя е много специална и за мен.../

Цвети, честита награда!   Hands Clap Flowers Bouquet breastfeeding Хайде, да те видим, деее! Praynig

Гледахте ли снощи новините по БТВtv Даваха кърменето в Пловдив на Главната. Участваха Кабранска и Змейковица от форума- тях показаха, а разбирам, че и Цвети е била там!  WinkМного мило беше lovekiss, а един дядо - не било хигиенично и естетично това... blahblah #Sniper blahblah Sick

Снощи Вили направи първо обръщане от гръб на корем newsm32, само дето не знае още, какво да си прави ръчичката, която остава под нея. Много е сладка и горда от себе си! smile3522

Вчера започнах "овчата" маска за коса, че без косица ще останааааа...  newsm77 Добре е и аз да спра да се боядисвам, ама пък прошарена ли да ходя аз старицата... newsm56 newsm27

Мами със секцио, престрашихте ли се да правите коремни преси?  Thinking Аз нааай-после  Embarassed започнах - явно повече ме е страх, отколкото да чувствам дискомфорт! Rolling Eyes

Наистина доста априлки липсват, но пък вчера са се включили някои, които отдавна не ни бяха навестявали! newsm51

Последна редакция: чт, 03 авг 2006, 10:45 от envia

# 73
  • София
Здравейте!

Аз да ви се оплача - във вторник ходихме на ортопед в Горна Баня, заради изкривеното стъпалце на Соня от раждането. Стъпалото и е о.к. и май няма да има проблеми.
Но след направената ехография на тазобедрените стави се оказа, че имаме някакви зачатъци на луксация и сега и сложиха каиши. Целта е правилно да влезне костта в ямката на таза, под някакъв си ъгъл, за да расте добре и да не я боли после или евентуално да куца.
Не е нужно да ви обяснявам колко сълзи излях вчера  и във вторник цял ден. Знам че Соня ще се оправи и не е първото бебе с такива проблеми, но да ви кажа сърцето ми се къса да я гледам в тия каишки, със свити и разтворени крачета в поза жабче . Тъкмо беше започнала да се обръща и да вършее из леглото. .... А сега е по-неподвижна. Горкото ми жабче.
От многото реване я резстроих и нея и две вечери спи много неспокойно. Ще се опитам да се поуспокоя и да гледам по-ведро на нещата, но все още ми е трудно.

Целувки на всички.

# 74
4естит рожден ден, Леси   bouquet  Бъди винаги усмихната и оби4ана  Hug
[/color]

Рени, представям си как се 4увстваШ, но само да те успокоя, и аz бях така като бебе и ниЩо не помня  Wink

Х4е, много сладък клип на Ани. Как го направи? Камера имаме но не съм много zапоzната с техниката, а ми се иска и аz да ка4а по някой друг клип zа роднините и приятелите да я видят  Wink

Ние иz4еzваме при остеопата 4е и бенzин трябва да zаредя, хайде аz бягам, лек ден ви желая  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт