Пазаруване от Amazon - тема №88

• 64 632
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
Този път ме пропуснаха...
Unfortunately you are not eligible to the offer. Check out our different categories and deals of the day.
Laughing

# 286
  • София
Покрай тази истерия с коронавируса, разглеждам маските и се чудя?!?
Обаче те докато дойдат, сигурно грипът ще свърши.
Поръчвали ли сте маски?

# 287
  • Sofia
Аз поръчах една кутия още в началото, защото ни предстои пътуване и исках да имам за всеки случай. Дойдоха, но вече не са налични, за да дам линк.

# 288
  • Пловдив
Здравейте! Искам да поръчам два мултикукъра от немския Амазон, общото тегло е около 28 кг. Не мога да се ориентирам каква ще е цената на доставката до България. Изписва  52 евро и за 1, и за 2 броя през сайта. Не поръчвам лично, а мой познат и не мога да видя точно какво е написано. Затова моля за помощ някой, който е поръчвал повече бройки как се калкулира доставката. Благодаря предварително.

# 289
  • София
Като стигнеш на последната стъпка преди плащане, всичко е описано.
Колко неща купуваш, каква е цената на шипинга, и кога е дата за доставка.
Ето ти снимка от немският , виждаш дата за доставка ,цена ,и на отделен ред колко струва доставката. Сумата в червено е общата.
Ако са 2 нещата в кошницата, значи е за двете.

# 290
  • Пловдив
Благодаря за бързия отговор!

# 291
Той ако е закупен от Англия, не може ли просто с преходник от английски на български ток, без този "адаптор" ?

# 292
  • Варна
Апарата за кръвно работи с батерии и на ток, но като го купуваш в комплекта не е включен адаптера за работа на ток, т.е. само на батерии. Ако ще си го ползваш на ток си купи адаптер от Бг и няма да ти е нужен преходник.

# 293
Вчера пуснах този робот от склада https://www.amazon.it/gp/product/B01M9FZE3X/ref=ox_sc_saved_titl … NWYJU7H&psc=1 в състояние много добро, но не запазих никъде описанието към него - че е възможно да има леки козметични дефекти и нарушена опаковка. Има  ли начин да намеря точното описание след като поръчката е пусната?
Доколкото си спомням доста от вас поръчаха този модел и въпреки че имаше и "къси клечки", повечето останаха доволни.

много благодаря.излезе ми 123е с доставката. обаче на дистанционното не му работи копчето за старта. писах им за проблема и ми върнаха парите .така че сега имам безплатен робот.много благодаря:smiley:

# 294
# 295
# 296
Покрай тази истерия с коронавируса, разглеждам маските и се чудя?!?
Обаче те докато дойдат, сигурно грипът ще свърши.
Поръчвали ли сте маски?

Скрит текст:
Заболяването covid-19 не е грип и за съжаление вероятно няма да свърши... скоро. Дано не е вярно поне последното
Маските fpp2 бяха на доста приемливи цени преди няколко месеца, когато търсих заради замърсения въздух, но сега се вдигнаха страшно много заради вируса.

И нещо по-приятно - да ни е честит новият сайт на Амазон!
https://www.amazon.nl/

Може да се добави на първа страница.

# 297
  • София
Супер! Да видим цените как ще са.

# 298
  • Popovo
А как ще поръчвате от https://www.amazon.nl/, освен ако не живеете там.Сложих нещо в коша, тръгнах да плащам да видя доставката колко ще е, но не доставят до БГ, и до Англия не става.Сложих друг артикул и с него същото.
И двата артикула бяха с продавач-Амазон.

# 299
  • София
Пробва ли до Германия.
Аз се зарадвах, дъщеря ми е студентка там и до сега си поръчва разни неща от Германия, така би трябвало да е по- добре , но зависи от цените.

Общи условия

Активация на акаунт