Пазаруване от Amazon - тема №88

• 64 638
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
# 271
  • София
Сийка*,моите тавички са при превозвача.Ще ги получа след няколко дни.

# 272
Поръчах едни обувки Rockport. Как са като качество, отговарят ли си на размера ?

# 273
  • София
Поръчах едни обувки Rockport. Как са като качество, отговарят ли си на размера ?
За нормален към тесен крак. Добро качество, с омекотена стелка. Отговарят на номера или леко умалени, но си е до модел. Ако си между два номера е добре да поръчаш по-големият. Покажи модела, някой може да го има и да е по-конкретен в отговора.

# 274
  • София
Това е темата за превозвачите. Избери си превозвач, който ти е удобен. Ако няма в твоят град, ще трябва да плащаш и за Еконт или Спиди. Регистрираш се при превозвача, от там ще разбереш как да въведеш адреса за доставка в Амазон.
Децата са ми големи и нямам никаква представа какво е Fairy Door, не мога да помогна с това.

# 275
  • на Мелмак
Мисля, че са изгодни тези роботи

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B016ZIJAV0/ref=ox_sc_act_image_2?s … 1PHF7ZO&psc=1

# 276
Пишете и цената, защото 1сек. след публикуване може да е друга.

# 277
  • here and now
И аз да помоля, като пускате линкове за дрехи и обувки, да пишете размер.
Търся boyfriend дънки 25 или 26 номер. Всичко, което харесвам е около 100 евро. Може би не търся като хората. Приемам помощ и идеи.
Нещо като тези, като модел и цвят, но на по-човешка цена
https://www.amazon.de/dp/B00V9V8CS6/ref=sr_1_254?dchild=1&fs … arel&sr=1-254
Благодаря предварително.

# 278
  • на Мелмак
Пишете и цената, защото 1сек. след публикуване може да е друга.

Складови роботи, около 130 евро бяха.

# 279
  • София
Алис, какво ще кажеш за тези? Не ми е позната марката, но изглеждат добре и имат хубави отзиви на други артикули.  Прегледай G-STAR  имат доста модели на прилични цени.

# 280

Ами аз да ти кажа си купих преди 8 год. тази марка....още са здрави , обиколила съм света с тях, по удобна обувка не съм носила!

Да допълня вървят по големи леко, и имат размери за ширина на крака.

Последна редакция: нд, 08 мар 2020, 21:16 от pinko

# 281
  • гр. София
Мога  ли да поръчам 5 продукта Subscribe&Save и да получа 15% отстъпка? Доколкото разбирам, май мога да се възползвам от нея следващия път, но не и сега. По принцип не смятам да поръчвам от тях в близкия 1 месец. Не можеше ли да се поръчат веднъж с отстъпка и после да се откажеш от S&S? Досега не съм поръчвала така.

# 282
# 283
Нали работи и с батерии и на ток?
[/quote
Да, така е. Купих си зарядното към него:
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B07PFFF8HY/ref=dp_ob_neva_mobile
Аз си купих адаптор за апарат Омрон  за около 15лв от България. Погледнах сега, че има варианти между 13-16лв.

Какво значи адаптор?

# 284

Общи условия

Активация на акаунт