Пазаруване от Amazon - тема №88

• 64 626
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Мдааа. Ще трябва да дебна в полунощ като дадат часове за неделя.Coffee

# 316
Флаш, в Испания, Мадрид, например, е доста страшно положението. Дебни и успех!

# 317
  • Варна
Това ще правя ... просто се изненадах.
Извинявам се за офф-а.

# 318
Сега прочетох,че офисите на еконт затварят от утре. Предполагам и на Спиди. И има да си чакаме пратките..

# 319
Аз бях поръчала едни витамини за детето . Много ме е яд, че не успяха да дойдат тази седмица. Онзи ден са тръгнали от Англия  Sad предполагам и Габиели няма да отварят...

# 320
Говорих с Габиели преди малко, че половината пратка ми дойде, другата е в другия курс. Каза, че границите са затворени и не знае дали ще пуснат камиона. Ако го пуснат, би трябвало те да работят.

# 321
  • Пловдив
Ами нормално е да затварят. Има разпоредби. Ще чакаме.

# 322
  • Варна
Е кои граници са затворени. Затварят границите за хората, не чух да става дума за товари.

# 323
Румънската е затворена. Колко километра камиони спрени на Дунав мост четох.

# 324
  • Sofia
Сега прочетох,че офисите на еконт затварят от утре. Предполагам и на Спиди. И има да си чакаме пратките..

От сайта на Спиди:

"Уважаеми клиенти,

Във връзка с въпроси по повод на обявеното извънредно положение в Страната, Ви информираме, че Спиди продължава да работи на пълен капацитет. Всички офиси, автомати и куриери работят със стандартно работно време. Всички служители са инструктирани и са взети необходимите мерки, спрямо съветите на здравните експерти."

# 325
Румънската си работеше днес, поне докато бях в района. Просто става струпване, обработват се превозните средства доста по бавно. Имам информация от шофьор пътуващ към БГ, че движение през границите има. Спират единствено превозни средства с италианска регистрация. Ако в последните часове има промени, тогава не знам.

# 326
  • In the land of Never Never
Румънската си работеше днес, поне докато бях в района. Просто става струпване, обработват се превозните средства доста по бавно. Имам информация от шофьор пътуващ към БГ, че движение през границите има. Спират единствено превозни средства с италианска регистрация. Ако в последните часове има промени, тогава не знам.
Европейския съюз ако не успее да направи нещо за да не се спира движението на стоки поне, не знам за какво е. В крайна сметка, могат да дезинфекцират камионите, да проверяват температурата на шофьорите и каквото искат, но ако спрат търговията, скоро ще имаме и дефицити. Все пак, свързани икономики сме.
То това е ЕС - свободно движение на хора, стоки, капитали и услуги. Хората пренасят вируса, но досега пускаха всички, сега за няколко шофьори, които са и без това транзит, се правят на интересни. Няма да стигнем далеч така. Всички вече си завъдихме вируса в достатъчни количества, сега да се правим, че отвън ще ни го носят тепърва, малко е смешно.

# 327
Предната седмица се прибрах от Турция. По бързо границата не бях минавала. Нямаше никой ни на отиване, ни на връщане. Контрол имаше само и единствено на прибиране към България и то две женички в кабина срещу митническия контрол, с маски под носовете. Тия хора сигурно вечер се прибират убити от работа. То цял ден да стоиш, да гледаш и нищо друго да не правиш е по убийствен от това да прекопаеш три декара двор с ръчна мотичка.

# 328
Амазон е претоварен, цяла европа кипи...

# 329
Има ли от Габиели някаква информация? Ще приемат ли на адреса си? На сайта им нищо не пише. Трябва да поръчвам някои работи и се чудя дали да не ги пусна с директна доставка, макар че другите и те с камиони доставят ...

Общи условия

Активация на акаунт