Пазаруване от Amazon - тема №88

• 64 587
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
И все пак не забравяйте, че темата е Пазаруване от Амазон. Споровете може да си ги продължите на лични съобщения. Моята банка - твоята банка.
Моля да ме извините за спама!

# 421
Тъй като засега няма  амазон.бг, а ни се налага да плащаме с бг карти и левове поръчки в чужди валути в другите амазони, повдигнатите въпроси за превалутирането са в интерес на всички поръчващи от БГ!

# 422
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B07W4KVGJM/ref=ya_aw_od_pi?ie=UTF8&psc=1
Намалено LEGO Duplo
Поръчах 2 кутии за зверчетата.
12.50 кутията

# 423
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B07W4KVGJM/ref=ya_aw_od_pi?ie=UTF8&psc=1
Намалено LEGO Duplo
Поръчах 2 кутии за зверчетата.
12.50 кутията
Изпуснали сме го, браво

# 424
  • Сф
За малко го изпуснахте, до преди 30 мин беше на 12,5

# 425
  • Sofia
И в момента е 12.50 .

# 426
Странно, ето как го виждам аз

# 427
Йоана, вече правилно виждаш, вчера при споделянето цената беше по-ниската, но се е изчерпала промоцията явно

# 428
  • Варна
Получих си и последната поръчка от Амазон. Нямам намерение да поръчвам засега, та ми е едно такова леко тъжно...

# 429
Брат ми днес е взел последната от UK, веднага поръчах нова де

# 430
Какво поръчвате , похвалете се Simple Smile
Аз чакам слънчевите очила от предпоследния си пост и имам в готовност още две. умувам един кухнески робот

Как да търся малка прахосмукачка за почистване на кола

# 431
  • гр. София
С последния курс на ГГБГ си взех кафе и чай. За първи път използвах S&S. Вероятно ще я прекратя.
Имам и други набелязани неща, но засега се въздържам.

# 432
  • Варна
Добре де, не ви ли притеснява неяснотата на положението в момента, та поръчвате електроуреди и други големи/скъпи неща?
Ние решихме да свием потреблението на семейството до храна и стоки от първа необходимост, докато се уточни докога ще продължи тази лудост в момента. Предпочитам да си пазим средствата в момента, докато можем (ако, не дай си Боже, кризата се усили, никое работно място няма да е гарантирано).

# 433
  • Бургас
И аз се притеснявам как икономически ще ни се отрази това положение. Изобщо не влизам да ровя в сайтовете, че ми е слаб ангела. А и цените много нагоре скочиха. Дебна си само термометъра в кошницата и нищо странично.

# 434

Общи условия

Активация на акаунт