Пазаруване от Amazon - тема №88

• 64 539
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Амазон Франция затваря складовете си, поради решение наложено от френските власти и преустановяват доставките от тях!

# 556
Амазон Франция затваря складовете си, поради решение наложено от френските власти и преустановяват доставките от тях!
Хм, кофти..
Имам пусната поръчка от миналата седмица, платена е но не е помръднала, днес гледах...жалко, много жалко, за всичко което се случва...

# 557
Възможно е да ви я изпратят, ако е от склад извън Франция. Аз също имам поръчка от Амазон Франция от миналата седмица, разделена е на две и днес е изпратена едната част!

# 558
  • Варна
Има ли някой купувал втора употреба от амазон?

Харесали сме си пластмасова градинска къща и има обявена на 1/5 от цената за нова, но! Продавачът иска първо да се свържа с него. Писах на един от немския и един от испанския амазон. Отговориха ми че мога да закупя къщата, но трябват данните ми- име, тел, адрес за доставка, за да ги пратят на амазон за да се свържат от амазон с мен и плащането да мине през тях. Дотук ок., но получавам мейл от Amazon <amazon@pago-del-pedido.com> с указания за плащане по банка с посочена сметка на физическо лице и това доста ме усъмни:
Detalles de pago:

Datos bancarios de Amazon para pedido  #403-2609264-8881148

Nombre : NANCSI SOROSS
IBAN : ES90 1465 0100 9517 3841 7955
Codigo SWIFT/Bic : INGDESMMXXX
Nombre del Banco : ING BANK

Puede realizar el pago en línea mediante transferencia bancaria si tiene banca en línea.

Especifique después del vencimiento del pago:  AZ8881148 (por favor exactamente !)

Una vez realizado el pago, envíenos el documento escaneado para confirmar el pago.
Si tiene alguna duda con quién puede contactar las 24/24 horas, haga clic aquí con nosotros.

Si tienes un dispositivo móvil, puedes utilizar la Aplicación gratuita de Amazon para recibir notificaciones acerca del estado de tu pedido y localizarlo en cualquier momento.

Esperamos volver a verte pronto.
Amazon.es

Някой с опит моля за съдействие!

# 559
Аз лично не бих платила. Като купуваш през Амазон, плащаш само през тях. Иначе нито знаеш какво ще получиш, дали ще получиш, в какво състояние, нито гаранция или сервиз.

# 560
  • софия
Това не мейл адрес на Амазон (amazon@pago-del-pedido.com). Бих се свързала с Амазон.

# 561
  • Варна
И аз това съвеетвам.
По горе има има имейли, препрати този мйл и цялата кореспонденция.

# 562
Опит за измама е, винаги се плаща само на Amazon през техния сайт. Иначе тоя домейн pago-del-pedido.com е регистриран вчера.. Само подай сигнал на Амазон, за да не изгори някой друг.

# 563
  • Варна
Благодаря ви, ще пиша на Амазон и ще ви информирам за отговора!

# 564
  • София
Има нова измама, пазете се.
Обаждат се уж от Амазон, индиец едва говорещ английски, и питат дали сте правили поръчка на еди каква си стойност, с ваша карта, да потвърдите suffix на карта и т.н. Не са от Амазон. Днес ми звъннаха, имената ми знаеха, но suffix на картата не съвпада, както и стойността на поръчката, дето ми казаха. Казах, че нямам такава поръчка, щели да я канселират. Казах добре, затворих им и се свързах с Амазон.
Номерът е +35335312477698

# 565
  • София
Има нова измама, пазете се.
Обаждат се уж от Амазон, индиец едва говорещ английски, и питат дали сте правили поръчка на еди каква си стойност, с ваша карта, да потвърдите suffix на карта и т.н. Не са от Амазон. Днес ми звъннаха, имената ми знаеха, но suffix на картата не съвпада, както и стойността на поръчката, дето ми казаха. Казах, че нямам такава поръчка, щели да я канселират. Казах добре, затворих им и се свързах с Амазон.
Номерът е +35335312477698

Това си е доста страшно, поне за мен. Означава, че има изтичане на данни от Амазон.

# 566
  • София
Възможно е и това да е, но им сигнализирах веднага. Дано вземат мерки. Също е много неприятно когато някой използва името на компанията, после Customer Service трябва да се оправят с последствията. Та предупредиха ме от Амазон да не давам никакви данни, ако случайно звъннат да искат такива. Ако ви се случи, свържете се незабавно с Амазон да си имат сигналите и да могат да ескалират случаите...

# 567
Какъв слънцезащитен крем ще ми препоръчате от Amazon ?

# 568
  • София
Някой да има проблем с достъпа до приложението на Амазон? От снощи само се рестартира и накрая се самоизключва.

# 569
Какъв слънцезащитен крем ще ми препоръчате от Amazon ?
       LANCASTER

Общи условия

Активация на акаунт