Пазаруване от Amazon - тема №88

• 64 493
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
Черните петъци не влизат в статистиката по принцип.
Специално Keepa(снимка 1) следи по всяко време и даже точно по Black Friday е най-ценно. Ползвам го от години. Снимка 2 е от camelcamelcamel. Тествах с няколко продукта, на които знам цената по Black Friday, и е отчетена.
Въобще как го измисли това? Rolling Eyes

# 721
  • на Мелмак
Имам други домакински уреди на Бош, много съм доволна. Ако имах място в някой шкаф, директно го взимам и този. Но засега все още се въздържам.
Може цената да е без ДДС, примерно. Аз доста пазарувам от Амазон, с бизнес профил съм и често цената ми е без данъка.

# 722
Черните петъци не влизат в статистиката по принцип.
Снимка 2 е от camelcamelcamel. Тествах с няколко продукта, на които знам цената по Black Friday, и е отчетена.
Въобще как го измисли това? Rolling Eyes
От първа страница на настоящата, и всяка предходна тема за покупки от амазон го измислих.

“Сайт, където можете да проверявате кога и колко е била намалена дадена стока в Амазон  (не отразява намаленията по време на Черния петък). Може да си го инсталирате като добавка, ако сте с Firefox, много е удобно.”

Освен това спокойно може да пропуснеш мнения, които не ти допадат.

Последна редакция: сб, 09 май 2020, 11:08 от second

# 723
От първа страница на настоящата, и всяка предходна тема за покупки от амазон го измислих.

“Сайт, където можете да проверявате кога и колко е била намалена дадена стока в Амазон  (не отразява намаленията по време на Черния петък). Може да си го инсталирате като добавка, ако сте с Firefox, много е удобно.”

Освен това спокойно може да пропуснеш мнения, които не ти допадат.
Дреме ми какво пише на първа страница. Аз пиша на база практиката ми с Keepa, а не кой какво е написал някога във времето. Този цитираният текст от теб стои от края на 2014г. в темите за Amazon(Тема 37) и от тогава никаква промяна. За повече от 5г. със сигурност промяна е настъпила.
Все пак може ли да дадеш продукт, който е бил в сделките на Black Friday, да проверим дали цената му е отчетена? Така ще се разбере кое е истина и кое не е. Може пък и да греша. Simple Smile
Не, не мога да пропусна мнения с невярна информация.

# 724
Това го взех на 29 ноември ,черен петък за 42 евро и нещо.
Показва ми тогавашното намаление
https://www.amazon.de/gp/product/B01BCN7HFO/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1

# 725
  • Сф
Камела не отбелязва дневни сделки, мисля. Със сигурност помня, че веднъж бях взела нещо много изгодно, но в Камела не излизале такава цена

# 726
  • Sofia
Поръчвали ли сте бебешка количка от амазон или евентуално някой друг сайт, ако може да ми препоръчате?

# 727
  • София
Аз си взех количката от английския сайт на Jane и ползвах после превозвач. Доставката ми излезе около 50лв. за Muun 3 в 1.

# 728
  • Варна
Дреме ми какво пише на първа страница. Аз пиша на база практиката ми с Keepa, а не кой какво е написал някога във времето. Този цитираният текст от теб стои от края на 2014г. в темите за Amazon(Тема 37) и от тогава никаква промяна. За повече от 5г. със сигурност промяна е настъпила.

А би трябвало, доста ценна информация е събрана в първия пост Wink и я актуализирам периодично. Сайтът, който съм посочила, не отразява цените на дневните сделки по време на Черните петъци. Keepa, който ти ползваш, може и да го прави, можеше спокойно да го коментираш, няма нужда от такъв отговор, винаги сме се стремяли да запазим добрия тон в точно тази тема.

# 729
Поръчвали ли сте бебешка количка от амазон или евентуално някой друг сайт, ако може да ми препоръчате?
Моя приятелка поръча от този количка и столче за кола :
www.babymarkt.de

# 730
Има във форума тема за количките,там се споделя актуална информация и намаления. На мен ми беше много полезна,когато купувах. Но виж и превозвачите,да не те таксуват по обемно тегло,че условията са променени от известно време. Успех Simple Smile

# 731
Хи-хи, да ви постна едно оплакване до амазон. Вижте дата на доставка. Човекът се оплаква, че артикула е наличен.

# 732
  • София
Аз имам подобно нещо. Поръчка от март, датата за доставка е 2 септември Simple Smile не е преордър Simple Smile надявам се да го изпратят де...

# 733
Поръчвала съм количка за мен и за подарък, обаче провери условията на превозвачите, както вече са те посъветвали. Ако ти я таксуват на обем, може да излезе доста солена доставката, зависи и от количката де. Аз съм купувала само Макларан.
И столчета за кола съм купувала, на времето ги смятаха на килограм, сега гледам, че някои превозвачи са сложили твърда цена за доставката им.

# 734
А аз щях да ви питам за тротинетки поне 8+, знам че някои харесвате Худора, други Микро, но може ли конкретни линкове на добри модели? HugSunglasses благодаря
Ще се консултирам и с превозвачите за цената на доставката.

Общи условия

Активация на акаунт