Пазаруване от Amazon - тема №88

• 64 587
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Онзи ден поръчах машина за вакумиране, https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07TT7553Y/ref=ppx_yo_dt_b_a … ie=UTF8&psc=1, наскоро си купихме шунковар и установих, че ми е крайно належащо да си съхранявам шунката по дълго време.
И да притеснително е сегашното положение, затова и аз почти нищо не поръчвам.

# 436
Моля някой да препоръча мая ,тук никъде не намирам .

# 437
  • София
Магазини Дрога предлагат големи пакети мая. Френската е много хвалена, но не е налична в момента. За тази нямам отзиви, предполагам че става.

# 438
  • София
Някой беше хвалил мъжко портмоне преди време, ще съм благодарна за препоръки, иска ми се да е кожа и да не е много голямо (но да има отделение за монети). Напр. масово гледам са около 13 см, което ми се струва много..

# 439
  • here and now
Онзи ден поръчах машина за вакумиране, https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07TT7553Y/ref=ppx_yo_dt_b_a … ie=UTF8&psc=1, наскоро си купихме шунковар и установих, че ми е крайно належащо да си съхранявам шунката по дълго време.
И да притеснително е сегашното положение, затова и аз почти нищо не поръчвам.
Предполагам знаеш, че работи с точно определен вид пликове (ролки).
Аз също нищо не поръчвам.

# 440
  • София
Нищо не поръчвам и спирам временно. Ще чакам бурята да отмине, пък и сандали и маратонки съм купила вече Stuck Out Tongue Winking Eye все ще изкараме лятото.

# 441
*Алис*, поръчала съм и допълнителни ролки, в коментарите пише че стават за уреда.

# 442
  • here and now
*Алис*, поръчала съм и допълнителни ролки, в коментарите пише че стават за уреда.
Аз понеже преди години се минах с едни, та реших да си кажа.
В Метро също продават от тези, които стават, ако ти се наложи, поне пликове има за ролки не съм сигурна.

# 443
  • София
Аз последно поръчах чайове, и съм спряла да поръчвам. Доста се чудих дали да ги взема, но накрая ги поръчах, при превозвача са и това ми е последната поръчка засега. Но като цяло този месец съм поръчала само дребни неща за дребни суми, дори преди извънредното положение...

# 444
Какви чайове поръчвате ?

# 445
Някой беше хвалил мъжко портмоне преди време, ще съм благодарна за препоръки, иска ми се да е кожа и да не е много голямо (но да има отделение за монети). Напр. масово гледам са около 13 см, което ми се струва много..

Аз по НГ поръчах 3 бр.
ето това взех,  точно и е мъжко такова с монети -  https://www.amazon.co.uk/gp/product/B071S8XS4P?ref=em_1p_1_im&am … 2462251_433515141

това също взех - но е с ципче за монетите
  https://www.amazon.co.uk/BLOCKING-DESIGNER-GENUINE-LEATHER-WALLE … id=A1Y397XJ3NBI74

# 446
Мая трудно се намира по магазините, но моя съвет е да пробваш по българските сайтове. Има не искам да пиша да не се приеме като реклама, но онзи ден си поръчах, днес ще си я взема от Еконт. Единствено имат ограничение в количеството.  Взех си на доктор Йоткер.

# 447
  • София
Какви чайове поръчвате ?
Различни, тъй като аз съм фен на билковите инфузии, а МП обича зелен и черен чай. Имам 2-3 марки, които си поръчвам за себе си - Pukka, Clipper, English Tea Shop. За него последно поръчах на The Tea Markets of London японски сенча и зелен с жасмин. За моите два, понеже вече съм ги пробвала, мога да кажа, че са хубави и ми харесват. Японският също е хубав, по думи на МП, за втори път му поръчвам от него,но съм му взимала и зелен от English Tea Shop, който също се хареса много. Руските Basilur също не са лоши, взимала съм различни видове на доста намалени цени, предимно черен чай.

# 448
Мая има 3 вида /на три марки / суха в Кауфланд . това от днес..няма драма

# 449
Идея:вместо мая, може квас да си направите. Вкусно и полезно.

Общи условия

Активация на акаунт