Пазаруване от Amazon - тема №88

• 64 573
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
Идея:вместо мая, може квас да си направите. Вкусно и полезно.

Може ли да ми обясниш на лични как си правиш квас, за да не спамим тук?

# 451
Идея:вместо мая, може квас да си направите. Вкусно и полезно.

Може ли да ми обясниш на лични как си правиш квас, за да не спамим тук?
и аз искам, мисля ще е полезно и за другите. Ако ли не, на ЛС Simple Smile)))))

# 452
  • Бургас
И аз ще помоля за рецепта за квас, тъй като не се справям.
Скрит текст:
Моя квас е от 7дни и май не може да ферментира добре  като го вкуся киселее.... как да разбера кога е годов?

# 453
Мацки, има тема за кваса.
https://m.bg-mamma.com/?topic=784354

# 454
  • София
Момичета има тема за това как да си направите квас. Аз само я чета и още не съм се престрашила, но мисля, че там ще получите точните отговори.
Писали сме заедно с second

# 455
Онзи ден поръчах машина за вакумиране, https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07TT7553Y/ref=ppx_yo_dt_b_a … ie=UTF8&psc=1, наскоро си купихме шунковар и установих, че ми е крайно належащо да си съхранявам шунката по дълго време.
И да притеснително е сегашното положение, затова и аз почти нищо не поръчвам.
Може ли малко разяснения относно машинките за вакуумиране, гледам че цените доста варират, какво е важно при тях? На тази цена ли взехте Вашата?

# 456
А на тези https://www.amazon.co.uk/Hotter-Mens-Tobago-Trainers-Black/dp/B0 … mp;th=1&psc=1 размера им отговаря ли си, имате ли мнение за марката?

Последна редакция: сб, 28 мар 2020, 22:39 от sevgito

# 457
  • гр. София
Какви чайове поръчвате ?
Различни, тъй като аз съм фен на билковите инфузии, а МП обича зелен и черен чай. Имам 2-3 марки, които си поръчвам за себе си - Pukka, Clipper, English Tea Shop. За него последно поръчах на The Tea Markets of London японски сенча и зелен с жасмин. За моите два, понеже вече съм ги пробвала, мога да кажа, че са хубави и ми харесват. Японският също е хубав, по думи на МП, за втори път му поръчвам от него,но съм му взимала и зелен от English Tea Shop, който също се хареса много. Руските Basilur също не са лоши, взимала съм различни видове на доста намалени цени, предимно черен чай.
Аз също заглеждах чайовете на Pukka. В крайна сметка взех един на English Tea Shop, но не съм особено впечатлена. Този https://www.amazon.co.uk/dp/B00ED005N0/ref=cm_sw_r_apa_i_lJ7FEb7ZTAV2K
 Следващият път ще взима друга разновидност. Обичам билкови, този е по-скоро плодов.
Взех и на Ahmad  Английска закуска, 100бр за около 4 паунда.

# 458
Само да ви предупредя ако поръчвате с Габиели
Пак тихомълком са сменили условията за обемни праки!
Обемни пратки: (пратка под 20 кг, на която едната страна е над 69 см, се таксува по формула за обем Д/В/Ш:6000. Получената цифра са килограмите.
До скоро пишеше пратка под 10 кг, кога станаха 20?!! Някой пак ще остане неприятно изненадан ако получи нещо леко и дребно в огромен кашон.

# 459
  • гр. София
Моля за съдействие...Как да се откажа от Subscribe&Save? Никъде не виждам опция, а си спомням, че някой коментираше как става....Thinking

# 460
Моля за съдействие...Как да се откажа от Subscribe&Save? Никъде не виждам опция, а си спомням, че някой коментираше как става....Thinking
Трябва да откажеш всеки артикул поотделно.
От бутона edit и после cancel

# 461
  • гр. София
Трябва да откажеш всеки артикул поотделно.
От бутона edit и после cancel
Благодаря Kissing Heart

# 462
# 463
Цитат на: Сийка*
Може ли малко разяснения относно машинките за вакуумиране, гледам че цените доста варират, какво е важно при тях? На тази цена ли взехте Вашата?
Съжалявам, но разяснения не мога да дам. Тъй като нищо не разбирам от този вид машини, гледах положителните отзиви, по-високия рейтинг и що годе някаква осреднена цена.
Да на тази цена я поръчах.

# 464
LEGO Education
и
LEGO Classic
еднакъв размер ли са тухличките, съвместими ли са?

Общи условия

Активация на акаунт