"Ягодова луна" - от 25.02. по Нова ТВ

• 33 451
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Голяма конпилация от познати филми.Защо Фучката не измисли нещо ново.А дано ама на дали.

# 586
  • Русе
Изгледах и аз вчера серията, че нямаше ОЖ и си пуснах Нова плей. Голям смях - Къци, Бате Енчо, диамантите на Сирил Смит и Димо като лисица, дето отмъква кокошки / някой много сполучливо го беше казал/.
И аз залагам на Чаво за убиец - Генчев е прекалено очевиден.
Вярно в цяла София има само един клуб и всички ходят там. Доколкото чух, режисьорът ги покани в ресторант, не в клуб, ама карай. И тая Рая дето все я отвличат, все се връща там.
Гледам го, защото е български, но Пътят на честта дори беше по-добре като сюжет от този.
Очаквам да видя Симона, Димитър и мустака, хаха.

# 587
Много мудно върви тоя филм.
И все едно и също. Тази мацка се утрепаха да я отвличат, изнасилват, пфуу. А етюда на актьорското майсторство беше връхта. Режисьора й казва да го играе влюбена, а тя го изигра жената вамп. Ама карай де, то ясно какъв ще е "филма" Simple Smile))

# 588
Много мудно върви тоя филм.
И все едно и също. Тази мацка се утрепаха да я отвличат, изнасилват, пфуу. А етюда на актьорското майсторство беше връхта. Режисьора й казва да го играе влюбена, а тя го изигра жената вамп. Ама карай де, то ясно какъв ще е "филма" Simple Smile))
Ясно е, пълно разочарование ..няма нищо общо с пожарникарите и пожарната, каквато беше заявката ...

# 589
Аз искам Бонка да се появи и да насмете всичкото пожарникар и мафиот 🤣

# 590
А тази...Рая, която играе мома Ирина, много яко преиграва. И силно ми прилича на Маргарита Хранова.
То се е видяло, че завърналата се от затвора ще въздаде справедливост накрая.
Направо се чудя Димо Алексиев как се е съгласил да играе.
Те както  ги бяха събрали и Къци, и бате Енчо в един епизод, очаквах отнякъде да изникне и бате Влади. Но уви...

# 591
  • Велико Търново
Те както  ги бяха събрали и Къци, и бате Енчо в един епизод, очаквах отнякъде да изникне и бате Влади. Но уви...
Хахха.. Влади Люцканов имаш предвид, нали? В тоя ред на мисли може и Ники Априлов, и кака Лара

Кой беше казал, че за един добър филм трябват три неща: първо - добър сценарий, второ - добър сценарий и трето - добър сценарий? Дали пък никой от екипа не го е чувал това?

# 592
DamaPika, точно него. Много ми е симпатичен той.

Невероятно е как всички герои ходят едновременно в едно и също заведение и по една и съща улица. И как Гошко в рамките на 3 епизода спаси Рая от изнасилване 2 пъти.

# 593
Хичкок го е казал това за сценария.

Мисля си, че може би не заслужаваме по-добро като продукт. Каквато публиката, такива и сериалите.

# 594
Сигурно и Фичуто мисли по този начин.
Добре, че не е само тя.

# 595
Нищо не разбирате вие. Сега като започне малката фръцла да преоткрива героичната професия на пожарникаря, пък като се прероди, пък като оцени баща си и се влюби в спасителя..тц...тц..Simple Smile

# 596
  • Ню Йорк

Или пък щерката на Блатечки, след като са се залюбили със Сано, да се окаже в средата на голям пожар, баща й и любоФта й да се втурнат да я спасяват дружно (за протокола, Блатечки ще е мега против щерката да ходи с пожарникар и ще е имало скандали в тая насока), естествено, да я отърват, Сано-то да блесне в акцията.

А Блатечко ще се жертва, за да спаси живота на Сано, който ще е изпаднал в критична ситуация  (за справка "Армагедон") и младите да заживеят щастливо Wink

# 597
  • София
И аз от самото начало за Армагедон си мисля. 😂

# 598
Е тя реалната възраст на Блатечки е 48-49 г. И екранната му дъщеря е сигурно на възрастта на реалната му, така че си е съвсем на място. А Сано си има хлапашки вид и смятам, че и той си е на място. Донков също, не бих му дала по малко от 50 г.
Може бащата на Георги да е бил най-възрастен от колегите. Едва ли всички в пожарната са на една възраст.

Дъщерята на Блатечки е 12 клас.
А Сано си е младолик. Даже преди 1-2 години мислех, че няма 30.

Да, това беше градинката пред Народния театър.

Защо решихме, че героинята на Неве е майка на героя на Димо?

# 599
  • Велико Търново
Е как ще е 12-ти клас Рая, като в първи епизод казва на Лизи - "и си прекъснах следването в Пловдив"? И имайки предвид, че самата Лизи е от 2 години в София, може да се предположи, че дори е била втори курс.

Общи условия

Активация на акаунт