"Ягодова луна" - от 25.02. по Нова ТВ

• 33 450
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Дъщерята на Блатечки, не на героят му.
Още не мога да им запомня имената, трябваше да използват нещо подобно на Бонка и Кера 😄

# 601
Забравих да пиша - днес Рая Пеева беше в сутрешното предаване на Нова. Даде малък спойлер - героинята й няма да замине за Брюксел, ще ѝ направят предложение в БГ и ще има някакво развитие

# 602
# 603
Уф тази актриса Рая Пеева ,хич немога да я понасям.Вечното преиграване.
В момента гледам и Скъпи наследници,и от там ми е анти.
А Неве ми се струва,че покрай пожара преди 30 г. нали е имало разследване-и май тя,като администраторка са  я уволнили заради Генчев.Вероятно той я е натопил,за да прикрие него си.

# 604
Нa мен пък ми хaреcвa кaк игрaе, но мaй не ми е cимпaтичнa кaто човек, поне товa, което видях от интервюто. Голямa дрaмa, че не моглa дa cи прaзнувa рождения ден.

# 605
По принцип я харесвам, но ми стана смешно като обясняваше как половинката й стриктно спазвал правилата и много държал на това, а знаем, че едни други правила в Банско хич не ги спазваше

# 606
😁

Много е красива тази Рая, аз я научих сега наскоро като участва в Черешката.
Но нещо като човек не ми изглежда много читава, особено предвид половинката ѝ. 😁
Като актриса - средна работа, не е дърво, но и не е нещо впечатляващо, поне за сега.

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 15:57 от Вαнилия ~🦋~

# 607
Кaто aктриca нa мен ми хaреca доcтa. Нa фонa нa деклaмирaщите блaтечки и caно, дето cе имaт зa голямaтa рaботa, и отишли тaм дa cи кaжaт репликите и дa cи вземaт пaрите, Рaя изпъквa и cе изненaдaх, че доcтa еcтеcтвено игрaе. Пък е и хубaвa, aз обичaм дa гледaм крacиви aктьори, крacиви лицa нa екрaнa

# 608
  • Велико Търново
Защо решихме, че героинята на Неве е майка на героя на Димо?
Някои предположиха, но май ще се окаже, че не е така.
Цитат
"В следващия епизод на сериала Цвета (Невена Бозукова) ще направи смела крачка към среща, която е чакала от години – именно тази с бившия си любовник Ангел (Христо Мутафчиев). Ще успее ли Цвета да стигне до него? Какво ще му каже и ще поиска от Ангел? Каква ще бъде реакцията на г-н Генчев? Ще станат ли ясни нелегалните схеми, които са извършвали преди години и защо тя е прекарала няколко години от живота си в затвора?"

Donna Paulsen, не е спазвал правилата, щот' се е предпазвал от коронавируса. Все пак е Банско, не е шега!

# 609
Не мога да си обясня защо толкова ме дразни Мутафчиев . Скоро го мернах в една стара комедийка /сериал/ -болницата на ІІІ етаж и пак  ми беше неприятно като го даваха .

# 610
Много некадърно играе в това филмче и аз го мернах. Ама там е много млад! Сигурно няма 30...

# 611
Клиника на 3-тия етаж когато го даваха съм била дете 😃 но си спомям, че беше забавен.

# 612
Брей, този епизод Ми хареса .
Ти да видиш ????

# 613
  • София
Не мога да възприема Мутафчиев и Алексиев като баща и син и това е. Grinning

# 614
  • София
Хахаха, този филм е пълна смешка. Шефът влиза в пожара, без каска, т.е. слага я в движение, без апарат за дишане  и "Ако нещо се случи с мен, кажи на дъщеря ми, че я обичам". Ще припадна.

Общи условия

Активация на акаунт