"Ягодова луна" - от 25.02. по Нова ТВ

• 33 449
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Хм, да, никога не се влиза сам в пожар и при такава задименост без апарат - можеше да намокри някакъв парцал поне, ама нейсе... поне тази серия беше по-пожарникарска и интересна Joy

# 616
  • Sofia
Заспах по средата Sleeping
По-малкото момиченце не е ли дъщерята на Джеферович?

# 617
  • Велико Търново
Не.
Името на детето, изпълняващо ролята на Лили е Ана Никол Клементиева.
Пък и дъщерята на Джаферович е по-голяма.
Скрит текст:

# 618
  • София
От трейлъра се разбра, че тия двете пак ще ходят в клуба при операта. Що за идиотия?! Кой би се върнал толкова пъти..

# 619
  • Велико Търново
Преди малко мина промото (по инерция оставам на Нова, ама даже и не знам какво дават) и си зададох точно същия въпрос. Уж много се страхуваше, уж не искаше да гледа какви геройства върши баща ѝ, пък после - хайде  пак в клуба. Че престъпник се връща на местопрестъплението съм чувала, ама жертва да се връща... абсурдно ми се вижда.

# 620
  • София
ДИРЕКТЕН ЛИНК - за България и ЧУЖБИНА

Ягодова луна - С01Е05
                            Епизод: 5  24.03.2020

за компютри

ЗА МОБИЛНИ

В спойлера съм показала, как се отварят НОВИТЕ ДИРЕКТНИ линкове от Нова плей.
Скрит текст:

Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
                      но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
        на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Линка може да се пусне и във VLC player

# 621
Добре, не са отменили епизода, че ми писна цял ден от чуждестранни сапунки Simple Smile

Много принципен главният пожарникар. Саното да нe дава зор, че като дойде короната задължително ще почива Simple Smile

Апартаментчето не е лошо, изключае стъклената врата, а безработната и бездомната друг път да не слуша майка си.

Най-накрая малко пожарникарска работа. Иначе почти съм убеден, че в центъра на София няма къщи с дървени стълбища и картонени стени, освен може би една странна сграда на Патриарха, ако не са я сиктирнали вече. Масовката беше мащабна, но не ми се стори достоверна спрямо действителността.

Чавдар е много антипатичен образ и голям нахалник и когато и да го пребият, все ще е късно. Кой е този ресторант, чийто интериор не е ремонтиран и освежаван от времето на соца и е 1 към 1 същия и днес?

Голям смях с тази охрана на всеки метър. Невето или си е изпържила мозъка от къркане в панделата, или ще се окаже, че държи за макарите личния милиционер на сем. Генчеви и ще има сладко отмъщение.

Смотан епизод, но следващият се очаква гоУем екшън и мръсотии, които да засенчат за малко монополните корона вести Grinning

# 622
  • София
И на мен ми стана интересно кой е ресторантът, хареса ми обстановката.

Относно къщите, имам приятели в 3 различни стари къщи точно с дървени стълбища. Къщата ми беше автентична, но ефектите на срутване на мазилка в някои от моментите бяха твърде аматьорски. Асен без маска, ама иначе говореше без проблеми в този дим.

# 623
  • София
Още по-зле този епизод.
Първо да им имам и петминутния преразказ какво се е случило до тук. Нетърпимо е и не се прави така хорааа!!! Дори колегите им в България не са толкова обстоятелствени.

Актьорската игра или по-скоро липсата на такава е покъртителна. Особено диалога в колата между уникалното дърво Мутафчиев и Невена бе фрапантен. Не мога да повярвам как е възможно това да бъде одобрено и пуснато.
Да отбележим все пак, че имахме случай! за 5 епизода видяхме един бутафорен пожар, една котка и сега един бойлер, ама взрива не разбира се, само картонените стени. И тия пожарникари за какво са там, че все шефа да спасява положението? И той влиза вътре без каска и без апарат за дишане? И сам?! Това по устав е забранено.
И накрая овациите обра Джаферович.
А тия мутри са егати и измислената охрана. Всеки си влиза и излиза при биг боса все едно е в хола си.
Не, не, просто не мога... Grinning

Другото,
тази майката на Рая (ползвам имената на актьорите, защото не мога да запомня героите) е ужасна. Имам чувството, че би се съгласила дъщеря и дори да преси с шефа, само и само да я вземат на работа в чужбината. Леле, ужасна е.
Стефка се държа много обрано, а и добре си играе. Донков също бе ок. Дразнещ е, много е мазен, ама добре играе.
А, Радина гледам в промото пак ще е в клуба?!?! Явно всички други клубове в София са под карантина...

# 624
Тъкмо гледам как Боршош хлипа пред баща си в началото на серията...тотал щета.

# 625
  • Разпиляна във въображението
И аз гледах няколко минути. Тотал щета. Детето бе затиснато толкова нелепо и си личеше, че всъщност съвсем не е. Разбиването на стената в правилен четириъгълник - смешка. Донков нелеп при поканата и в ресторанта. А как Мутафчиев извади пистолета? А, и Джеферович как прие с тънка усмивка аплодисментите - ама наистина ли, няма защо, здравейте, публика Simple Smile

# 626
И Донков каза "вече сме сами и двамата" ...
Тя не е ли сама от 30 години? Той ли е стоял при жена си досега?
(Аз гледам по диагонал, може да съм пропуснала важни факти от завръзката )

# 627
Гледах! Защо ли...
Пълна мизерия, казали сте всичко. Да допълня - Янорова защо е като проскубана кокошка в главата по време на работа, че и на ресторант? Някъде из министерски съвет работи, щом бяха при Ларгото и Красимира пушеше отвън, а в главата е като перачка.
Диалози, сценки... самодейци! Какво беше това - Неве, с вид на миячка и работи в бар, чупи чаша, уволняват я, молби, вопли, някакви "клиенти" нищо не правят по 4 на маса посред бял ден.
И репликата на Асен, с която завършва всеки словесен контакт с различен персонаж като го плаши "Ясно ли ти е!?".
Ресторант от такъв тип е "Стария чинар"

# 628
Аз пък се забавлявах с анимациите от рушащата се сграда. Постарали са се хората, ама от километър си личи. А кой е този ресторант , в който има само един вид салата?
И да отбележа , че това е 1. епизод, на който не заспах, макар че за мен действието пак си вървеше мудно и има доста излишни неща , като за толкова кратък сериал .

# 629
Фучката сега като е под карантина поне да пооправи следващите си бъдещи творчески безумия.Като я лансират поне има време сега да си прецезира творческите си безсмислици.

Общи условия

Активация на акаунт