Изпит по етика

• 63 605
  • 789
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте.
Някой дали може да помогне за есетата по въпросите. Много ми е далечна материята. Успех

# 451
На курса казаха ,че трябва да изкажем собственото си мнение.И на мен това ми е най-трудната част от всички задачи.

# 452
Да и аз бях на курса.
Надявах се някой да може да помогне макар и с нещо малко.
Успех
На курса казаха ,че трябва да изкажем собственото си мнение.И на мен това ми е най-трудната част от всички задачи.

# 453
Здравейте!
Може ли да помоля момичетата, които са били на курса, да споделят какъв трябва да е обемът на есето. Мотивацията в писмена форма ли трябва да е? Аз преди съм била на изпит по етика в София и там имаше събеседване с всеки кандидат за мотивацията му.
Благодаря предварително! Успех на всички!

# 454
Мотивацията ще бъде в писмена форма!За есето и аз не съм много сигурна,но мисля че ще има около три празни листа за него.Есето което прочете на курса професорката беше доста дълго.

# 455
Ще има ли време за чернова или...

# 456
Професорката каза да не пишем чернова.Ако мислите ,че времето ще ви стигне....

# 457
На курса казаха че ще имаме 3 празни листа. Половината за мотивиционното писмо другата част за есето, ориентировъчно разбира се. Чернова няма да има, затова е добре да сме подготвени по въпросите за есето и мотивационното писмо, за да ни е по лесно и бързо

# 458
На курса казаха че ще имаме 3 празни листа. Половината за мотивиционното писмо другата част за есето, ориентировъчно разбира се. Чернова няма да има, затова е добре да сме подготвени по въпросите за есето и мотивационното писмо, за да ни е по лесно и бързо
В какъв смисъл да сме подготвени за есето. Да не би да се пада една от примерните теми в сборника?

# 459
Момичета, темите за есето са тези в сборника, както и въпросите на теста са същите! Не се притеснявайте, имате достатъчно време за подготовка. Аз кандидатствах миналата година и го реших малко в последния момент, та не съм развивала есе предварително, както и мотивационно писмо. Всичко импровизирах на самия изпит и пак имах хубава оценка и ме приеха. А вие имате достатъчно време да си нахвърлите нещо по темите
Успех 😉

# 460
В какъв смисъл да сме подготвени за есето. Да не би да се пада една от примерните теми в сборника?

Аз така разбрах.
Препоръката беше да имаме идея за какво точно да пишем по темата, а не там на място да го мислим.

# 461
За тези , които са били на курса по етика тази година, направили  Ви впечатление, колко дълга беше разработената тема, взех да се притеснявам имайки предвид, че темата не трябва да е само точна, кратка и ясна ,трябва да се пише по нея поне два листа, също така и мотивацията за специалността трябва да е убедителна та взех да се притеснявам два часа дали са достатъчни .
Най-много от темите в сборника ме озадачава темата "коя морална ценност води до съгласие и единство в обществото" Темите в учебниците са кратки.Вие с кои теми се затруднихте и изобщо има ли тема, която Ви затруднява?

# 462
Извинете, но не става ясно - в тази тема за Пловдив ли пишете или за МК Филаретова?

# 463
Тук коментираме изпита по етика който ще бъде на 5.07.-с него се кандидатства за специалностите вМК -Пловдив и специалностите Мед.сестра,Акушерка и Лекарски асистент-МУ-Пловдив.

# 464
Тук коментираме изпита по етика който ще бъде на 5.07.-с него се кандидатства за специалностите вМК -Пловдив и специалностите Мед.сестра,Акушерка и Лекарски асистент-МУ-Пловдив.

Благодаря за уточнението 🌸

Общи условия

Активация на акаунт