Изпит по етика

• 63 604
  • 789
  •   1
Отговори
# 465
Момичета,готвите ли се за изпита?Има ли някоя от вас ,която късно се е сетила да кандидатства.Притеснявам се като отида на изпита да не ме помислят за майката на някой кандидатстудент:)

# 466
Колко съм готова ще видя на 5.07.Но и аз не съм туко що завършила,така че ставаме две:blush:

# 467
Ох, не се бях замислила за това. И мен ще ме помислят за майка ххахахха. Подадохте ли документите. Има ли някой което ще кандидатства за филиала в Пазарджик, или пък познат тук.

# 468
Аз съм за Пловдив.А някой ,който са го приели миналата година,може ли да каже как се справя като работи.Трудно ли е?Как са преподавателите?

# 469
Честно казано като гледах програмата за тази година, ми се вижда трудно да се съчетава ученето с работа. Но то зависи и от работата все пак. И аз търся някой от първи курс да разкаже малко повече, но не намирам. Решила съм да ида до нашия филиал и да се срещна със студентите тук. Ако имам инфо ще го споделя.

# 470
Момичета,готвите ли се за изпита?Има ли някоя от вас ,която късно се е сетила да кандидатства.Притеснявам се като отида на изпита да не ме помислят за майката на някой кандидатстудент:)

Няма да си сама не се притеснявай аз съм на 39

# 471
Така като гледам за сега сме на една възраст Simple Smile. Успех момичета!

# 472

Няма да си сама не се притеснявай аз съм на 39
А каква ви е първа жена специалност?

# 473
Аз съм за медицинска сестра

# 474
Първа желана ми е помощник фармацевт.Има ли някой от групата с първа желана специалност фармацевт?

# 475
Споко, няма да си само ти. Аз съм майка на три деца. Важното е ти какво искаш, не какво мислят хората.

# 476
Моята първа желана специалност е " медицински лаборант", а втората е " помощник фармацевт"

# 477
Здравейте, момичета!
Аз също не съм първа младост и първото ми желание е за медицинска сестра. Имах късмета да разговарям с две девойки от първи курс в тази специалност и ми казаха, че си е доста ангажиращо откъм учене и посещаване на лекции, упражнения. Като цяло пприемът бил най-лесната част. После следва "екшънът".
Вие как се справята с подготовката за изпита, коя част Ви е най-сложна - мен лично есето ме шашка, защото не съм писала от повече от 10 години, опитах се да намеря информация как се пише, но въпросите по темите са толкова завъртяни, че ако го мислиш на място 2 часа далеч няма да стигнат лично според мен.
Има ли яснота колко свободни места има за дадена специалност?

# 478
И за мен есето е най-трудната част от изпита.Относно местата от курса запомних само ,че мед.сестри ще приемат 120 бройки(80%жени и 20%мъже),30 акушерки,20 лекарски асистенти.

# 479
И за мен есето е най-трудната част от изпита.Относно местата от курса запомних само ,че мед.сестри ще приемат 120 бройки(80%жени и 20%мъже),30 акушерки,20 лекарски асистенти.
Като 20 бройки за мед.сестра са за Пазарджишкшя филиал.
За мен есето също е доста трудно. По принцип самата материя не ми е присъща. Аз съм икономист и ми е далечна материята. Решила съм да обърна кариерното си развитие на 180 градуса, да видим какво ще стане.
Аз се подготвям основно по книжката. Дано да имаме късмет и да ни приемат каквото желаем.
Аз ще съм платено, т.като вече имам едно висше държавна поръчка. Малко ми е вповече таксата, но дано не я вдигат следващите години поне.

Общи условия

Активация на акаунт