Изпит по етика

• 62 761
  • 789
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Здравейте,аз също реших да кандидатствам тази година в МУ Пловдив,макар и в последния момент...но не мога да намеря никъде този учебник по етика,днес ще търся по борсите ,но се съмнявам да го открия пък и не знам дали работят.

Аз си го взех от olx.

# 91
Здравейте,аз също реших да кандидатствам тази година в МУ Пловдив,макар и в последния момент...но не мога да намеря никъде този учебник по етика,днес ще търся по борсите ,но се съмнявам да го открия пък и не знам дали работят.
Писах на лично!

# 92
Как сте,момичета?
Някой наясно ли е ,колко трябва да е обема на мотивационното и етическия казус?

# 93
Нещо, което научих днес. В медицински колеж Пловдив тая година отпада развиването на тема по етика. Ще има само тест + мотивационен разговор(що искаш да бачкаш тва) .
в сайта на университета пък все още пише че ще ина създаване на текст върху зададен етически въпрос
пише го в програмата за теста по етика и е за 2021г.

# 94
Много ми се иска да сте прави ,по въпроса за казуса. Но ако питате мен ,най-точно ще разберем на курса по етика на 24

# 95
Това за отпадането на казуса е за миналата година поради пандемията.

# 96
лично аз няма да се запиша на курса по етика,но ако някои от вас ще се запишат би било хубаво ако споделят тук за казуса
здравейте отново...сетих се да попитам нещо относно изпита понеже не успях да намеря информация в сайта на университета та въпроса ми е трябвали да се запишем за изпита по етика онлайн или на място или става без записване също курсовете по етика не са задължителни нали?

Последна редакция: пн, 12 апр 2021, 17:17 от Анонимен

# 97
Документи за кандидатстване се подават само онлайн. Ако не се запишете ,няма как да се явите на изпит

# 98
В сайта на университета пише , че документите за изпита се подават от 04.06 до 28.06.21 г.( не съм много сигурна за точните дати, но със сигурност беше в началото на юни до края на юни). Потърсете в сайта, има подробна информация точно за изпита.

# 99
В сайта на университета пише , че документите за изпита се подават от 04.06 до 28.06.21 г.( не съм много сигурна за точните дати, но със сигурност беше в началото на юни до края на юни). Потърсете в сайта, има подробна информация точно за изпита.
благодаря ако не греша изпита по етика е на 05 юли

# 100
Да

# 101
Да
благодаря

# 102
  • Пловдив
Момичета, получихте ли някакви инструкции, линк, инфо за курса в събота? Аз още нямам имейл.

# 103
До днес включително беше регистрацията. Така,че утре или в петък ще получим линк

# 104
Аз получих някакъв номер само.

Общи условия

Активация на акаунт