Изпит по етика

• 62 805
  • 789
  •   1
Отговори
# 150
Няма устна част в Пловдив.
Аз какво съм чела между редовете и убеждавам и дъщеря ми, че последната и част с мотивацията, ще е устно Simple Smile То детето ми казва, че няма устна част от миналата година, но аз си мисля, че не е разбрала нещо.

# 151
Здравейте искам да ви попитам някой може ли да ми каже от къде мога да си закупя Сборник с тестови задачи за кандидат-студенски изпити по ЕТИКА .

# 152
  • Пловдив
Здравейте искам да ви попитам някой може ли да ми каже от къде мога да си закупя Сборник с тестови задачи за кандидат-студенски изпити по ЕТИКА .

Изчерпан е, доколкото разбрах.

# 153
някой който има сборника може ли да ми каже колко страници е сборника

# 154
  • Пловдив
някой който има сборника може ли да ми каже колко страници е сборника

140 стр.

# 155
Здравейте.
Има ли някой в VIII аудитория?

# 156
Здравейте.
Има ли някой в VIII аудитория?

Да аз

# 157
А,  някой случайно да знае дали има много записали се? Сега прочетох, че през 2019 са се явили 88 при 100 места, което ще рече, че всеки може да влезне.
Аз ще съм в IV аудитория.

# 158
А,  някой случайно да знае дали има много записали се? Сега прочетох, че през 2019 са се явили 88 при 100 места, което ще рече, че всеки може да влезне.
А къде може да видим за коя специалност, колко места има? Дъщеря ми е в I аудитория.

# 159
# 160
А,  някой случайно да знае дали има много записали се? Сега прочетох, че през 2019 са се явили 88 при 100 места, което ще рече, че всеки може да влезне.
А къде може да видим за коя специалност, колко места има? Дъщеря ми е в I аудитория.
и аз съм в първа аудитория

# 161
Някой би ли ми помогнал с намирането на сборника със задачи,като ксерокопие например. Много бих се радвала,ако някой се съгласи да ми изпрати по куриер!

# 162
Някой би ли ми помогнал с намирането на сборника със задачи,като ксерокопие например. Много бих се радвала,ако някой се съгласи да ми изпрати по куриер!

На мен също ми трябва и много ще съм задължена, ако някой ми помогне! Благодаря предварително!

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 21:42 от fatmetacheva

# 163
  • Пловдив
Здравейте! Готови ли сте за утре?
Четох, че за около 400 места се борим 563 човека.
Пожелавам успех на всички Simple Smile

# 164
  • ПАЗАРДЖИК
И аз пожелавам успех на всички утре! Нека следващата седмица всички се похвалим с добри резултати и успешно класиране!

Общи условия

Активация на акаунт