Изпит по етика

• 63 530
  • 789
  •   1
Отговори
# 525
Доста уместна и интелигентна шега в унисон с материала!
На мен есето ми бърка в здравето - тези, които са били на курса има ли възможност да кажат като изискване за какво става въпрос и как горе-долу трябва да изглежда и да се състои есето.
Уж четох, писах, преправях, струвах, ама на ...
На мен първото ми желание е медицинска сестра и след нея започнах да изреждам още 3-4 ама да ме пита човек и мен защо - не знам.

Относно рентгеновия лаборант - има съобщение за новоприетите студенти, че ще са необходими допълнителни медицински прегледи. Изпращам ви съобщението, за когото го интересува Simple Smile

СЪОБЩЕНИЕ
Във връзка с работа в среда с йонизиращи лъчения, новоприетите студенти в специалност „Рентгенов лаборант“ е необходимо при внасянето на документите да представят в Учебен отдел на Медицински колеж
Удостоверение за проведен профилактичен медицински преглед от НЦРРЗ гр. София. Медицинският преглед трябва да бъде направен до края на август 2022 г. в НЦРРЗ гр. София с предварително изготвено медицинско заключение от психиатър, проведен профилактичен преглед за кандидатите от женски пол, а при посещение в НЦРРЗ след 21.07.22 г. трябва да имат и предварителен преглед от офталмолог: визус, очни дъна, цветоусещане и задължителна уговорка на тел: 02 951 58 75 гр. София.
За прегледа е необходимо да бъдат в НЦРРЗ от 7:00 – 7:30 ч., с маска и без симптоматика.
ул. ,,Св. Георги Софийски“ № 3, двор на ВМА, сграда 7
Да благодаря,знам го това.Предпочетох го пред медицински,защото ми се струва доста по-чиста работа З същите пари.

# 526
Здравейте надявам се бъдещи колеги и колежки,

как върви подготовката при вас - остана ни една седмица, имате ли слаби звена из материала? по колко желани специалности писахте (и какви). Съдейки по активните потребители от миналата година, тази година май сме по-малко:) Стискам палци за всички ни!

Вие подготвихте ли някакви казуси предварително или ще ги пишете на място?  И трябва ли да включва материал от учебника като примери и тн или може да си пишем “свободни съчинения”? Мен това ме притеснява. За теста не мисля, че ще е кой знае какво. Моите желания са помощник-фармацевт, мед. Сестра и мед. Лаборант. Колко имате на дзи? Това също е важно тази година! Също се чудя дали ако не ме приемат на 1 желание има реален шанс да ме приемат за 2, защото примерно в университета се запълват всички места и каквото си написал на 1 или влизаш с него, или изобщо… Не съм запозната как са нещата в колежа. Някой ако може да сподели:)

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 18:19 от Kikiriko

# 527
Аз ще ги пиша на място.Каквото такова.И моята първа желана е фармацевт.Имам на ДЗИ 5 ,което не е мн Ок предвид голямото намаляване на бройките,което направиха за тази специалност.Вашата оценка каква е?

# 528
Аз ще ги пиша на място.Каквото такова.И моята първа желана е фармацевт.Имам на ДЗИ 5 ,което не е мн Ок предвид голямото намаляване на бройките,което направиха за тази специалност.Вашата оценка каква е?

Точно 5 ли е? Аз съм с 5,02. И колко горе-долу по обем е мотивационното ви есе

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 23:40 от Kikiriko

# 529
Здравейте,
Да ви кажа честно нищо не помня вече. Имам нахвърляни основни неща за казусите. Ще заложа на мотивационното писмо и теста. Вече цялата информация ми се губи из мозъчните гънки.
Аз съм само с 1 желание - мед.сестра.
На курса професорката изложи разработена тема по един от казусите. Имаше информация и от учебниците свързано със самите философи.
Още малко остана, да минем по 1-2 пъти тестовете и да си починем от многото философски теми.
Няма ли някой да кандидатства за Пазарджишкия филиал.

# 530
Здравейте,
Да ви кажа честно нищо не помня вече. Имам нахвърляни основни неща за казусите. Ще заложа на мотивационното писмо и теста. Вече цялата информация ми се губи из мозъчните гънки.
На курса професорката изложи разработена тема по един от казусите. Имаше информация и от учебниците свързано със самите философи.
Още малко остана, да минем по 1-2 пъти тестовете и да си починем от многото философски теми.

А колко по обем е есето ти ? Simple Smile успех! Не се напрягай последните дни, каквото е научил човек в процеса това си остава като знание

# 531
Здравейте,

А колко по обем е есето ти ? Simple Smile успех! Не се напрягай последните дни, каквото е научил човек в процеса това си остава като знание

Есето около 1 страница, преко сили.
Мотивационното писмо около 2 страници, но на място ще развивам още фермани.

# 532
Като коментирате дължината на написаните си есета имате предвид, че сте писали по 1 есе за всеки въпрос от дадените в сборника или общо 1 написано есе на някоя си тема?

# 533
Здравейте надявам се настоящи колежки.
Аз също се записах с 1-во желание медицинска сестра...2-то Медицинска сестра Пазарежик,тъй като съм от Пазарджик.
Относно есето казаха че трябва да е минимум 2 страници,а мотивационното 1 страница.
И аз съм съм зле с тези казуси,😄 взеха ми здравето.....😃

# 534
Моето първо желание е медицински лаборант, първо си развих мотивацията за избор на специалност, след това реших да уча по темите , които са в учебника,но накрая сметнах за добре да развия казусите от книжката и тъкмо до една степен се успокоих, докато снощи не разгледах примерния тест и видях, че  темата, която е зададена в примерния тест няма нищо общо от 14-те казуса, които са дадени за подготовка, което ме навява на мисълта, че може казусите да са съвсем различни

# 535
Те казаха че ще са подобни но не и същите ,аз за това не се занимавах да развивам темите защото няма смисъл.
Вчера излезна че тази година са кандидатства ли 1160 човека 😃....

# 536
Те казаха че ще са подобни но не и същите ,аз за това не се занимавах да развивам темите защото няма смисъл.
Вчера излезна че тази година са кандидатства ли 1160 човека 😃....

Къде намерихте тази информация за бройката, аз постоянно следя за това и съм изпуснала нещо Smiley
А това се отнася само за изпита по етика или ? Защото ако е общо си е направо малко.

# 537
http://u4avplovdiv.com/%d1%87%d0%b5%d1%82%d0%b8%d1%80%d0%b8%d0%b … d0%b4%d0%b8%d1%86

Обща бройка е 1160.
За бакалавърските програми документи са подали 575 кандидати.

# 538
Много благодаря за инфото, сън не спя да търся такава информация Smiley

Цитат
За бакалавърските програми документи са подали 575 кандидати.

Предвид моето предположение от 360 места , дори 2ма не се връзва да се борят за място.

# 539
Защо 360 ? От къде я взимате бройка Simple Smile ?
Аз пък ги смятам 400 и малко 🤣🤣...
Но не съм сигурна де ?!

Общи условия

Активация на акаунт