Изпит по етика

• 63 538
  • 789
  •   1
Отговори
# 540
Защо 360 ? От къде я взимате бройка Simple Smile ?

Цитат
МОККА  юни 2022, 20:57 ч.

Тази година по мои сметки от изпита по етика май са 385 места.

(сумарно от бройките, които бях публикувала преди няколко дни)
(общо специалностите, които са с изпит по етика вкл. и от другите филиали)

Медицинска сестра, Акушерка, Лекарски асистент, Помощник-фармацевт, Медицински лаборант, Рентгенов лаборант, Рехабилитатор, Инспектор по обществено здраве, Инструктор диетично хранене, Медицинска козметика, Зъботехник (но тук има и скулптриране, без него са 360 места)

общо местата, за които се кандидатства с изпит по етика (държавна поръчка)

# 541
Дай боже,всички да влезнем.❤❤❤

# 542
През 2020г са били 1346 кандидати,
през 2021г са били 1279 кандидати,
а сега 1160.

Все си мисля, че наплива е за гр. София, защото там няма приемен изпит:)

# 543
Много се надявам наплива да е към София.
Но аз съм 30+ с дете,няма как да ходя там.
Пловдив ми е по близко.😄

# 544
Те казаха че ще са подобни но не и същите ,аз за това не се занимавах да развивам темите защото няма смисъл.
Вчера излезна че тази година са кандидатства ли 1160 човека 😃....
Кой е казал това и кога?Защото на курса казаха,че ако си развием казусите в къщи,ще бъдем подготвени за изпита.

# 545
Ами няма такова нещо Simple Smile))) ...
Казаха да наблегнем на учебниците,най-вече на стр.99 😊....Никой не е казал да си развиваме темите вкъщи,и ще сме подготвени.
Тя каза че се очакват да бъдат подобни като от сборника.
И даде примерен казус...

# 546
Ами няма такова нещо Simple Smile))) ...
Казаха да наблегнем на учебниците,най-вече на стр.99 😊....Никой не е казал да си развиваме темите вкъщи,и ще сме подготвени.
Тя каза че се очакват да бъдат подобни като от сборника.
И даде примерен казус...
Така каза точно.

# 547
Аз също разбрах че темата за есето ще е от тези в книжката. Доколкото видях темата която се е паднала миналата година е една от темите в книжката. Това като е бройката за държавна поръчка, за платена колко са. Аз съм платена и никъде не видях бройка. Когато звънях в университета да питам, не ми дадоха точен отговор, само ми казаха да не се притеснявам. Хахаххах

# 548
И аз нямам идея колко места са за платено!
А защо си платено а не държавна ?!
И на мене това ще ми е второ висше,но съм държавна сега ...

# 549
И аз нямам идея колко места са за платено!
А защо си платено а не държавна ?!
И на мене това ще ми е второ висше,но съм държавна сега ...

Първото висше ми е държавна поръчка.
Имаме право на 1 висше държавна поръчка, следващото е платено.

# 550
Тъй като някои от вас пишат мотивационно писмо, то реално във формата на писмо ли трябва да е?
Аз смятах, че е по-скоро есе…

# 551
Аз също разбрах че темата за есето ще е от тези в книжката. Доколкото видях темата която се е паднала миналата година е една от темите в книжката. Това като е бройката за държавна поръчка, за платена колко са. Аз съм платена и никъде не видях бройка. Когато звънях в университета да питам, не ми дадоха точен отговор, само ми казаха да не се притеснявам. Хахаххах

За 5 100 оставаше и да се притесняваш Smiley

Тъй като някои от вас пишат мотивационно писмо, то реално във формата на писмо ли трябва да е?
Аз смятах, че е по-скоро есе…

Моето мотивационно си е направо есе Simple Smile

# 552
бяхте ли на курса?

# 553
бяхте ли на курса?

Аз бях на курса

# 554
А някой има ли примерните казуси от миналата година ?
Ако може да ги качи !

Общи условия

Активация на акаунт