Изпит по етика

• 62 819
  • 789
  •   1
Отговори
# 600
Как ви се видя изпита? Колко точки очаквате?
Тестовата част беше елементарна, казусът беше благоприятен за писане, но общо взето казусът и есето се оценяват малко или много субективно и зависи от проверяващите

# 601
Тестовата част беше елементарна, казусът беше благоприятен за писане, но общо взето казусът и есето се оценяват малко или много субективно и зависи от проверяващите

Абсолютно на същото мнение съм,като гледам колко двойки имат по медицина направо се плаша.Теста беше много елементарен,казуса писах по него но за него не съм сигурна колко ще бъда оценена,мотивационното мисля че съм покрила всички тяхни изисквания,но въпреки всичко незнам как ще бъде оценена.
Слушам много лоши отзиви,относно истинността на оценяване,Надявам се да не са вярни тези твърдения ще плащаш ли си влизаш или че плащаш на правилният и предварително имаш цялостната информация.За себе си съм доволна как се представих,ще видим крайният резултат.

# 602

Тестовата част според мен беше повече от елементарна - приключих я за 3-4минути с проверка.
Казусът безкрайно не ми хареса, защото нямаше толкова добре описана информация за приятелството из учебниците (поне тези, които аз имах), но въпреки всичко импровизацията ми докара около 2стр.
Мотивационното писмо си го бях разработила преди това, та нямах проблеми с него (единствено с недостатъчното място Smiley ).
За точки не знам какво да очаквам, донякъде ме притеснява, че балът може да се вдигне, защото тестът беше лесен и едва ли има много, които са го оплескали. От друга страна много хора се отказаха от есето и не знаем колко клиширани са им мотивационните писма. От трета страна пък в резултатите по биология и химия има хубави оценки, тези които са кандидатствали и бакалавърски програми, което ме успокоява. И разни такива главоблъсканици ... Но остана уикенд и малко и почти край на терзанията ни Sweat Smile

# 603
Аз писах ужасно грозно. Вероятно да не ми разчитат и да не се стигне до оценяване.
Дали има много хора, които са се борили и за медицина и на изпита по етика като застраховка? Ако е така и са се справили по биология и химия нашият шанс нараства, ако ли не то тогава намалява...
Темата, която се падна не бях достатъчно обмислила предварително. За другите си бях нахвърляла някакви опорки.
Мотивационното ми писмо е страшна импровизация. Вие писахте ли нещо по автобиография или само мотивацията си?

# 604
Аз писах ужасно грозно. Вероятно да не ми разчитат и да не се стигне до оценяване.
Дали има много хора, които са се борили и за медицина и на изпита по етика като застраховка? Ако е така и са се справили по биология и химия нашият шанс нараства, ако ли не то тогава намалява...
Темата, която се падна не бях достатъчно обмислила предварително. За другите си бях нахвърляла някакви опорки.
Мотивационното ми писмо е страшна импровизация. Вие писахте ли нещо по автобиография или само мотивацията си?

Аз се стараех да пиша,но имам и неща който слагах в скоби.😀 Мотивацията ми беше изцяло за самата професия,понеже те това искаха.
Автобиографията знам че е грешен метод,който беше на урока който плащахме,тя даде примерен,и по него разбрах че трябва да се пише Защо точно за тази професия мотивацията вътрешна и външна,дефакто да изтъкнеш ти какво притежаваш,за да можеш да я работиш.
Много хора знам че са писали Мотивации като за пред Работодател което е напълно грешно.

# 605
Тестовата част беше супер лесна, всички въпроси бяха от книжката. Мотивационното ми писмо беше почти същото като това от курса, с допълнения лично за мен самата. Есето пълна импровизация,  точно по тази тема може да се пише доста.
Съгласна съм за оценяването, единствено за Тестовата част има критерии, за другата зависи кой ще го проверява, там няма как да съм сигурна за верността на написаното.
Ще чакаме 13 да излезе класирането. Стискам палци за всички.

# 606
Тестът беше чак обидно елементарен.Все пак би трябвало да е малко по-сложен,за да се прецени кой е учил и кой не.Защото този тест,дори и да не си отворил няма как да не отговориш.Въпреки,че жената до мен се разправяше с квесторката,че е объркала два въпроса и иска да ги поправи.За приятелството писах,не ми беше от любимите теми,но все пак беше от сборника,което е добре.Но е доста относително,каква оценка ще имаш там.Мотивоционното писмо ми е достатъчно изчерпателно,писах мн збито,за да ми стигне мястото.За приятелството писах по -нормално,без да сбивам,трепереше ми ръката през цялото време,да ме пита човек от какво толкова се притеснявам.Малко по-грозничко написано е…,но то с трепереща ръка,това успях да сътворя.От стрес обърках и определението за приятелство,но го сложих в скоби и го написах вярно.Цитирах и мисли на двама философа.Успех на всички и дано да се видим на есен

# 607
Има оценки. Доволни лк сте?

# 608
Има оценки. Доволни лк сте?

Аз да, очаквах по-малко

# 609
Аз да Simple Smile очаквах по малко също.
Дайте да си видим оценките кой колко има аз имам 5 😀...

# 610
Аз съм с 5,65

# 611
Аз съм с 5,65

Аз имам 5.38 някой от тук присъстващите писал ли е първо желание медицински лаборант

# 612
Аз съм с 5,65

Аз имам 5.38 някой от тук присъстващите писал ли е първо желание медицински лаборант
Аз имам 5.65

# 613
Здравейте,аз съм с 5.46 някой има ли с първо желание Лекарски асистент ?

# 614
Кога да очакваме самото класиране? Някъде дали има баловете от мин година да се ориентирам.

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 16:37 от valeriq.k

Общи условия

Активация на акаунт