Туба и Къванч в "Cesur ve Güzel"/"Искрите на отмъщението"/"Дръзки и красиви"-16 тема

• 32 717
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Много ти благодаря за информацията и снимките!

Скрит текст:
В училище съм, вероятно ще се позабавя, затова ти пиша сега, че не знам докога ще съм заета.

Спокоен ден! Kissing Face

# 271
Здравей,Кате Hug

Бендиз напомниха за ДиК....дали пак ще се включат в новия сериал ...
Скрит текст:
🆕Bendis добавил в сторис: Разве нам возможно забыть любовь Сюхан и Джесура?

за сериала....

Приятен петък! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 272
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Не знам за другите, но аз наистина не мога да забравя любовта на Джесур и Сюхан. Колко сериали изгледах след тях, но двойката Туба и Къванч си ми остана най-любима.

Скрит текст:
В отпуск съм до 7-ми, после имам още три заетости през юли. За август още няма график.

Приятен морски ден! Simple Smile

# 273
Здравей,Кате Hug! Heart

Скрит текст:
Аз съм с малка гостенка от вчера следобед....до понеделник!Тя ходи на градина,но понеже се събират повече деца в групата отколкото е разрешено в момента и за това през седмицата спират деца за по един ден!Според графика Йоана е за понеделник и се събират 3 дни да почива и зетя я докара вчера!

Започнаха поздравления за РД на Туба,който е утре!

Скрит текст:
Туба добавила в инстастори #TubaBüyüküstün
Цветы и поздравления от Леонардо ко Дню Рождения!
Моя дорогая Хатидже Туба Бюйюкюстюн, с Днем Рождения, наслаждайтесь вашим днем, всего вам наилучшего. Да благословит Бог, вас и вашу семью.

Скрит текст:
5 июля- день рождения Тубы. Фан-клубы разных стран предлагают собраться в твиттере в 21 час по турецкому времени и отметить этот день.
Присоединяйтесь!

Скрит текст:
🆕Агентство Global выкупили права на распространение докудрамы Возрождение империй: Османская в Латинской Америке!

raninitv

3 июля 2020 г.

Глобальное агентство взяло на себя право на распространение Rise of Empires: Ottoman в Латинской Америке. Компания получила права на сериал от телевизионной производственной компании STX Entertainment, STXtv.

24 января во многих странах мира на платформе Netflix была трансляция документального сериала, с Тубой Бюйюкюстюн, Джемом Юзитом Узюмоглу, Селимом Байрактаром, Бирканом Сокуллу, Османом Сонантом, Толгой Текином, Ушаном Чакиром, Дамлой Сонмезом.  Эмре Шахин сидел в кресле режиссера документального сериала, который был написан при консультациях Эмры Сафа Гюркан и продюсирован Karga Seven и STX Entertainment.

Восстание империй: Османская империя рассказывает о правдении Фатиха Султана Мехмета, одного из султанов, создавших историю, с завоеванием Стамбула.

Започнали са снимките на сериала ''Позвъни на моя агент'',в който ще участва Туба като гост!

нова снимка на Къванч с фен от Бодрум

# 274
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Честит Рожден Ден на Туба! Heart

Да ни е жива и здрава, все така активна и ангажирана с дейности за благото на обществото и най-вече за децата навсякъде по света! Благодаря й, че ни поднесе толкова много радост и вълнение с проектите си! Надявам се, още дълго да ни радва с усмивката си, с  красотата си, която блика от душата й, с възторга на нежната й душа!

Скрит текст:
Очаквам гости от София. Племениците ще идват, за да "вземат" майка ми. Сестра ми и малкият племеник ще се местят в друго жилище, за да осигурят пространство на големия и почти жена му. Майка ще помага.

Весел празничен ден! Heart Eyes

Последна редакция: нд, 05 юли 2020, 12:36 от Екатерина Кузманова

# 275
Здравей,Кате HugTwo Hearts

Честит рожден ден на Туба!

Красива и талантлива актриса, великолепна жена, прекрасна майка, любима на милиони фенове по целия свят!!!
От сърце й желая здраве,щастие, верни приятели!Да изпълни ролите, които хареса и да прави неща по призива на сърцето си. Нека в живота й има много вълнуващи занимания, добри дела и щастливи спомени.
 Бъди най-щастливата и обичана ! TadaBirthdayBalloonGift

ново от Туба в ИГ

Пост от #UnicefTurkiye #TubaBüyüküstün #СДнемРождения
Присоединяйтесь сегодня к нам, чтобы отпраздновать День рождения нашего посла доброй воли Тубы Бюйюкюстюн. С Днем рождения, Туба!

туит от мениджърката на Туба,Ясемин Йозбудун
#TubaBüyüküstün #СДнемРождения
С Днем Рождения Туба Бюйюкюстюн! С Днем Рождения!
@tubabustun #TubaBüyüküstün

Пост от Али Демир Ay Yapim #СДнемРождения#TubaBüyüküstün #İlkinTüfekçi
С Днем Рождения Туба Бюйюкюстюн! С Днем Рождения Илкин Тюфекчи

🆕Поздравление от Мерве Хасман Сальваторе: Моя дорогая подруга хорошо что ты родилась!

Последна редакция: нд, 05 юли 2020, 14:49 от Zlatina3

# 276
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро късно утро, Злати!

Реших да пиша рано,

Скрит текст:
докато народът спи, че после ме чака готвене, сервиране, миене и т. н. Утре съм на работа. Квестор на изпит съм. Как е морето? Едва ли ще го посетя това лято...

Тази снимка много ми хареса, повтарям я.

Лек ден! Hug

# 277

Кате HugTwo Hearts
Скрит текст:
И аз подготвих внучката,че зетя ще идва да си я прибира...

колажи от Канти Hug за РД на Туба

поздравлението от майката на Туба-Хандан....

Скрит текст:
🆕Поздравление от мамы: О та которая сделала меня своей матерью! Мой мир! Моя Жизнь! Пусть рядом с тобой будут те с кем ты хочешь быть 🤲🏼💫💫

Скрит текст:
🆕Поздравление от журналистки Айсун Оз, которая брала интервью перед премьерой #RiseofEmpiresOttoman
С днем рождения моя дорогая! Пусть у тебя будет много прекрасных и успешных лет с любовью твоих поклонников со всех 4х сторон света и любимыми доченьками! Здоровья и счастья на долгие годы!

Приятен ден и лека седмица! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 278
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро, Злати!

Скрит текст:
На работа съм. Пиша ти от училище. Гостите си тръгват днес, заедно с майка ми. Оставам съвсем сама... с трите котки.

Много хубави неща си донесла! Благодаря на теб и на Канти!

Лек ден! Flowers Hibiscus

# 279
Добър ден! Hug

Кате HugTwo Hearts

Скрит текст:

Туба е пуснала кратко видео в ИГ-на път...за снимките на сериала...

https://twitter.com/Papatya52603213/status/1280390421164761088

поздравления за РД на Туба
Скрит текст:
Поздравления от Шериф Сезер

"Дорогая Туба. Какая ты прекрасная, какая ты искренняя. Даже если мы не видимся часто, ты всегда в моих мыслях. С днём рождения тебя. Пусть все складывается для тебя хорошо. Ты всегда будешь для меня особенной. Я очень сильно люблю тебя. "

Скрит текст:
и от Биллур Калкаван
"И для меня сегодня особый день, потому что это день твоего рождения. Доченька, подруга, приятельница, если понадобится - мать и красавица красавиц, прекрасная душа, которую я люблю настолько, что могу позволить ущипнуть себя за нос. Хорошо, что ты есть."

Перевод Манэ Казарян специально для нас

Приятен вторник! Flowers Four Leaf CloverFlowers Hibiscus

# 280
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Скрит текст:
Вече съм сама. Обстановката в София е била ужасна - дъжд, градушка, задръствания... Едва са се прибрали нашите. Днес почивам, утре пак съм на работа.

Много поздравления е получила Туба. Напълно си ги е заслужила.

Спокоен ден! Simple Smile

# 281
Здравей,Кате Hug! Kissing Heart

Скрит текст:
Сутринта имах излизане,а не беше минала в темата.Следобед бях при личната лекарка за направления за годишните прегледи!

От вчера Туба пусна тази снимка ...и така се разбра,че отново ще язди след ПЛ,Аси и ДиК...

Скрит текст:
Твит от Burcu
Туба - одна из редких женщин - актрис, умеющих ездить верхом, и это, безусловно, придает ей особое благородство.
#TubaBüyüküstün #IhlamurlarAltında #Asi #CesurveGüzel #menajerimiarayın

Скрит текст:
Туба добавила в инстаграм #TubaBüyüküstün
#искусство #живопись #картина #семья #любовькискусству #какматькакдочь

Скрит текст:
🆕 Новые фотографии Кыванча. Папарацци сфотографировали его в Бодруме во время шоппинга.

Кыванч Татлытуг, открывший курортный сезон в Бодруме, попал в объективы камер журналистов при выходе из магазина. Стало известно, что актёр сделал покупки на 20 тысяч лир.
Отпуск актёра Кыванча Татлытуга в Бодруме продолжается полным ходом. Татлытуг, который был накануне в Ялыкаваке, вышел из магазина с большим пакетом. Журналисты спросили: "Вы преобрели особенный подарок?" "Нет. Я делал обычные покупки", - ответил он.
На нём была кепка, очки и маска на всё лицо, чтобы его не узнали.

https://vk.com/love_kivanc_tatlitug

Приятен следобед! Flowers Four Leaf CloverFlowers Hibiscus

# 282
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Минавам набързо...

Скрит текст:
В училище съм и чакам учениците за изпит.

Скрит текст:
Закадры к новому сериалу "Звоните моему агенту", где Туба сыграет саму себя

Лек ден! Flowers Hibiscus

# 283
Добър ден! Hug

Кате Hug,благодаря за новите снимки с Туба зад кадър,само че са направени в гръб! Wink
Скрит текст:
Сутринта ходихме с ММ на кардиолог за годишните профилактични прегледи.Той има някои завишени стойности в изследванията!Ще ходим  при др.лекари...да видим.

Скрит текст:
Пресса #TubaBüyüküstün
Любовь к искусству! Дочери Тубы Бюйюкюстюн, Топрак и Майя, как и их мама, также заинтересовались живописью. Туба и ее дочери рисовали на холсте женские фигуры. Актриса, которая в прошлом году познакомила своих дочерей с живописью, на днях показала семейное произведение искусства. Мать и девочки рисовали картины, подойдя к холсту. Актриса привила свою любовь к живописи и своим дочерям. Туба Бюйюкюстюн, заметив талант к рисованию у своих дочерей, отправила их на курсы. Актриса поделилась с поклонниками через соц сети своими работами с близнецами над картинами, того периода, когда они оставались дома из-за эпидемии пандемии. Актриса подписав картины «Как мама, так дочери» получила много прекрасных комментариев от своих поклонников
https://www.aksam.com.tr/gunes/sanat-sevdalilari-tuba..

Приятен следобед! Kiss

# 284
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Скрит текст:
Извинявай, че се появявам толкова късно, но се съсипах от провеждане на изпити и писане на протоколи. На всичко отгоре ръководният екип реши, че днес ще се събират постоянните комисии към училището и отне часове време. Обсъждахме какво ли не... Никакво свободно време не ни остана. Не съм яла от снощи, боли ме главата и пиша, докато чакам да стане 17,00 часа. 

Благодаря за всичко споделено!

Скрит текст:
Пресса #TubaBüyüküstün #UmutEvirgen
Расстались ли Туба Бюйюкюстюн и Умут Эвирген?
Пара Туба Бюйюкюстюн и Умут Эвирген, которые проживали любовь с 2017 года, якобы расстались. Эвирген впервые говорил с журналистами «Сноб» после новостей о расставании. Туба Бюйюкюстюн, которая развелась со своим мужем Онуром Сайлак после 6-ти лет брака, в 2017 году, начала жить в любови с ресторатором Умутом Эвиргеном. Утверждалось, что пара, о которой много раз сплетничали о их разлуке, расстались в прошлом месяце. Было предположение о причинах расставания пары. Бюйюкюстюн, которая провела дни карантина со своими дочерьми дома, прекратила свои отношения с Умутом Эвиргеном, по причине, что он не мог отказаться от своего социального окружения. Эвирген попал в объективы камер в Нишанташи, на вопрос журналистов: «Правда ли, что вы расстались с Тубой Бюйюкюстюн? Эвирген ответил: «Знаменитая Туба. Не задавайте мне этот вопрос» - смутился он, отвечая. Привлекло внимание то, что Эвирген не опровергает новости о расставании.

Спокоен ден! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт