Туба и Къванч в "Cesur ve Güzel"/"Искрите на отмъщението"/"Дръзки и красиви"-16 тема

• 32 717
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
Здравей,Кате Hug! Two Hearts

Скрит текст:
Сутринта да беше хапнала нещо преди да тръгнеш на работа!Направо ти се чудя!Ами на обяд!Как ще работите така!

От вчера .... снимки на Туба с къса коса правени от Мерве Хасман през 2016 г.
Скрит текст:
Мерве Хасман-Салватори добавила в инстаграм #TubaBüyüküstün
Туба.. Форте дей Марми #Лето #2016

при Туба на гости  е била актрисата Гюнай Караджаоолу,която игра с нея в ''Пленителката на сърца''....

Скрит текст:
🆕Акшам
Любители искусства! Дочери Туба Бюйюкюстюн, Топрак и Майя, как и их мать!

Дочери-близнецы актрисы Туба Бюйюкюстюн, Топрак и Майя также заинтересовались живописью, как и их мама. Туба и ее дочери на холсте нарисовали женские лица.

Актриса Туба Бюйюкюстюн привила свою любовь к живописи своим дочерям Майе и Топрак. Актриса, отправила Топрак и Майю на курсы живописи, в то же время, когда она осознала склонность своих дочерей к рисованию.. Бюйюкюстюн поделилась своими работами с близнецами со своими подписчиками в социальных сетях во время своего пребывания дома из-за вспышки пандемии. Оценка актрисы, «дочерей, как их матери», получила полную оценку от ее поклонников.

Скрит текст:
Кыванч Татлытуг и Башак Дизер в отпуске.☀💦
Татлытуг, который в течение нескольких месяцев принимал свою семью в Бодруме в период пандемии, отдыхает со своей женой Башак Дизер. Стало известно, что актёр, который предоставил свой дом в Ялыкаваке родителям, купил дом в заливе Тилкиджик. Стоимость виллы на, которой Кыванч отдыхал наедине со своей женой, в декабре составляла 20-30 миллионов лир. Актёр загорал на пирсе, повернув шезлонги так, чтобы его жену Башак Дизер не фотографировали. Общаясь и разговаривая со своими друзьями Татлытуг засмеялся, когда увидел журналистов из бара на пирсе, куда он пошёл поесть. "Ну как я вас поймал, а?" - воскликнул актёр и помахал вместе с женой журналистам .
Супруги провели романтический вечер наблюдая за закатом.

Приятна вечер! Flowers Hibiscus

# 286
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Благодаря за всичко, което си споделила! Kissing Heart Прекрасни са снимките на Туба! Heart Къванч се е появил в публичното пространство. Добре изглежда. Simple Smile

Скрит текст:
Остана ми една заетост за юли - 15-ти. Ще провеждам изпит с липсващи ученици. Sad От 16-ти до 31-ви съм в отпуск. През август ще съм по-свободна.

Лек ден! Hug

# 287
Добо утро! HugHeart

Кате HugTwo Hearts

Скрит текст:
Няма ли да наминеш с дъщерята към Бургас? Wink

другите гости в сериала,който ще се включи Туба

Приятна събота! Flowers Four Leaf Clover

# 288
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро, Злати!

Скрит текст:
Младежът е в чужбина. Работи няколко месеца и се връща в Бургас за кратко. Аз съм го виждала само на снимки. Засега не смея да се ангажирам с обвързване, защото имам лош "опит" с малката ми дъщеря. Много неприятно се получи... Иначе, дъщеря ми се е запознала със семейството на момчето, но аз  все още изчаквам. Ако се получат нещата с тях, ще трябва да се срещнем, няма как. Дъщеря ми обмисля да се прехвърли в клона на ПИБ в Бургас. Сигурно сестра ми ще помогне, но заради пандемията е много ангажирана с преструктуриране на колектива на банката. Наложи се да съкрати служители, в това число и нейни приятели, а това много я "натовари".

Ще можем ли да гледаме сериала с участието на Туба и другите актьори?

Спокоен летен ден! Simple Smile

# 289
Добро късно утро! Hug

Кате Hug,ще гледаме Туба разбира се...Simple Smile
Скрит текст:
Ако дъщеря ти се премести в Б-с ще я потърся....Wink само да не реши да замине в чужбина,но там не се знае каква работа ще намери....

Посъбраха се доста неща да ти пусна за нашата любимка ....Kissing Heart

Туба в инстасторито
Скрит текст:
Новенькое!
Подпись на видео:

Сегодня вечером я отлично проведу время
Я чувствую себя живым и мир, я выверну его наизнанку, да!

Песня Queen - Don't Stop Me Now
https://www.instagram.com/p/CChBT87p7Vd/

Скрит текст:
#TubaBüyüküstün
Информация о Леонардо, поклоннике Тубы, который отправил ей цветы!
Леонардо встретил нашу дорогую Тубу в сериале, и она спасла ему жизнь. Почему я так говорю? Я расскажу вам историю, которая также изменила и мою жизнь. Это заставило меня ценить жизнь и быть благодарным за каждую секунду, что я живу в этом мире. Леонардо уже 39 лет находится в инвалидном кресле. Он парализован и с трудом может двигать руками. С ним произошел несчастный случай, когда он нырнул на мелководье. Он замечательный человек, и даже с его ограничениями мне нравится называть его гением, потому что он работает и поддерживает свою семью. У него прекрасная семья. Однажды он искал, чем бы развлечься, и нашел новый сериал, чтобы посмотреть его с женой, вот как он нашел Тубу. Леонардо и его жена любили этот сериал. Они ночами смотрели этот сериал, пока он не закончился. Туба привлекла внимание Леонардо своей манерой передачи и красивыми глазами. Затем он начал искать, кто же эта «Моя милая маленькая девочка», как он ее называет. С каждым днем его восхищение росло по отношению к Тубе, смотря на те ее прекрасные качествам, которые впечатляли и сильно привлекали его внимание. Леонардо еще до встречи с Тубой думал об эвтаназии/по просьбе человека, страдающего неизлечимыми болезнями, уйти из жизни/, он даже искал, где и как ее делают, и просил друга помочь ему. В июне прошлого года у него были планы пойти и провести этот акт. Его семья ничего не знала о его планах. Он сказал, что хочет избавить свою семью от трудностей, которые испытывает человек в его положении, от многочисленных проблем со здоровьем и посещений больниц. Его последний год был ужасен, и он хотел положить конец своей жизни. Встретив Тубу, он на мгновение забыл о своих проблемах со здоровьем, и о своих намерениях уйти из жизни. У него появляются новые надежды и желания, что однажды он сможет посетить Стамбул и встретится с Тубой. Леонардо признался своей жене, что он собирался сделать эвтаназию, и как Туба заставила его передумать и все отменить. Его жена много плакала и говорила, что не знает, что он чувствует, и говорила ему, что жизнь без него не стоит того, чтобы ее прожить. Это красивая пара с настоящей историей любви. Его жена благодарит Тубу за то, что она пробудила у ее мужа желание продолжать жить! Вот почему Леонардо говорит, что Туба спасла ему жизнь. Леонардо вдохновил меня написать свою историю и понять, что я благодарна за все, что у нас есть в этой жизни. Спасибо моим прекрасным Тубе и Леонардо за то, что они существуют в моей жизни. Желаю, чтобы однажды Леонардо смог встретиться с тобой, Туба, тогда я почувствую себя самой счастливой женщиной на земле. Спасибо моей дорогой Тубе за то, что она изменила нашу жизнь! Leonardo Geldes /информация от поклонницы tubalatinfriends/

Спокойна неделя!

# 290
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро, Злати!

Благодаря за изчерпателното инфо! Heart Eyes

Скрит текст:
Дъщеря ми няма да ходи в чужбина. Момчето работи два месеца и почива два месеца. "Виждат" се, когато се върне в Бургас или като дойде в Шумен. Още не е ясно кога и как ще се премести в някой клон на банката в Бургас. Изчаква да се успокои обстановката с пандемията.

Скрит текст:
При нас е студено, май ще вали...

Лек ден! Flowers Hibiscus

# 291
Добър ден! Hug

Кате HugTwo Hearts
Скрит текст:
Радвам се за дъщеря ти,че така са решили.Тук си има стабилна работа!

нова с Къванч , от август 2018г. в Бодрум,но фенът сега е пуснал...

# 292
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро слънчево утро, Злати!

Скрит текст:
Вчера се позанимавах с градината. Продукцията хич я няма. Май трябва да поизтъргам доста от посевите. А с треволяците трудно се боря, край нямат.

Благодаря за снимките на Туба! Много е "сладка". И Къванч се появи. Не мога да преценя дали се е променил за времето, в което не се е появявал. Не знам и дали планира участие в проект. Много предположения изчетох, но... само предположения.

Спокоен слънчев ден! Simple Smile

# 293
Добро утро! Hug

Кате HugTwo Hearts
Скрит текст:
Малко разнообразие...редуваш умствен с физически труд...Simple Smile

Скрит текст:
🆕🆕🆕 Тубиш вошла в топ- 100 среди 11 миллионов известных имён престижного мирового рейтинга Imbd по всему миру ✌👏👏👏👏🧿🧿🧿 и соответственно 1е место среди турецких актёров 👍👏👏

Скрит текст:
Туба Буйюкюстюн за кадром первой серии сериала «Позвони моему агенту».
Вероятно, она сыграет роль звезды, чья красота уже увяла, и, чтобы получить роль в престижном фильме, ей придётся сделать небольшую пластическую операцию. Захочет ли Туба изменить своё лицо (мы помним, что она играет саму себя), мы узнаем через полтора месяца.
Источник http://www.tvmagazinone.co.uk/artist/this-new-aerie-c..
Перевод Катерины Грик

Приятен ден! Hug

# 294
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро, Злати!

Скрит текст:
Днес съм на работа. Проведох изпит по музика с един петокласник, който се завърна от чужбина. Дано не ме "пипнат" до края на месеца.

Благодаря за новостите в текст и снимки. Това за промяната на визията й (млада, стара) малко ме притеснява.

Лек слънчев ден! Simple Smile

# 295
Здравей,Кате Hug !
Скрит текст:
Имах излизане сутринта и за това сега наминавам....

Скрит текст:
У Тубы дома, Нил Бокесой добавила в инстаграм #TubaBüyüküstün
В проекте «Кожа» она принимала участие.

https://www.instagram.com/p/CCoGxmjlbOR/

Приятен ден! Flowers Four Leaf CloverFlowers Hibiscus

# 296
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро късно утро, Злати!

Благодаря за сладурските снимки!

Скрит текст:
В отпуск съм до края на месеца. Не съм писала заявление за август, но ще го направя по някое време. Трябва да "вадя" картофите от градината, но ми е горещо и все отлагам. Явно ще го направя на порции.

Спокоен летен ден! Two Hearts

# 297
Кате Hug,здравей! Kiss
Скрит текст:
Пека чушки в чушкопека,ставам,сядам и се забавих с писането в темите...Simple Smile

Вчера се навършиха 5 год. от финала на КПА...Туба пусна в ИГ си видео от фенове послучай годишнината ....
https://www.instagram.com/p/CCq91kTJxpE/?igshid=wjlnvx80zri
Скрит текст:
Инстастори Тубушки😍😍
Прошло 5 лет с тех пор, как закончился сериал «Грязные деньги и любовь». Сегодня было много публикаций, все они прекрасны, но больше всех меня рассмешила эта:)

Перевод Манэ Казарян специально для нас 😘

....Къванч с дъщерята на свой приятел...

# 298
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро, Злати!

Скрит текст:
По навик ставам рано, не мога да се отърся от ефекта на дистанционното обучение. Събуждам се с мисълта, че все още работя...

Честита годишнина на КПА! Помня, че ми беше пратила линкове преди време, когато още не бях се ориентирала в проектите на Туба... та, тогава поизгледах доста неща. Дори тази сутрин "хванах" по ТВ-то серия на ДК и си я изгледах с кеф. Още не съм го забравила този сериал. Регулярно си го припомням. Мина толкова време, но още ми въздейства. Къванч и Туба са любимата ми екранна двойка... все още...

Много харесвам тази снимка!: Heart Eyes

Лек ден! Kissing Heart

# 299
Добро късно утро!

Кате ,аз така бях на времето с ''Аси''! WinkSimple Smile И още си пускам клипове!

Инстастори Тубы ❣
Я не была причиной, я была только знаком жизни.
https://www.instagram.com/p/CCtaQwMgE8n/?igshid=5olkj6hrnu98

Общи условия

Активация на акаунт