Туба и Къванч в "Cesur ve Güzel"/"Искрите на отмъщението"/"Дръзки и красиви"-16 тема

• 32 720
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Благодаря за споделеното!

Скрит текст:
Имам "гостенка" и не съм сама по уикенда.

Лек ден! Two Hearts

# 301
Кате Hug,здравей!

Скрит текст:
Хубаво е,че си имаш гостенка и да не си сама...

Добесла си новата снимка с Туба от вчера...

Скрит текст:
Айлин Четинкайа в Instagram выложила фото с Тубой! Сегодня она посетила центр красоты!

Слънчева събота! HugPurple Heart

# 302
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добър ден, Злати!

Скрит текст:
Днес ще се отдам на почивка, доколкото е възможно. Wink

Ползотворен слънчев ден! Sunglasses

# 303
Добър ден! Hug

Кате HugTwo Hearts
Скрит текст:
Сутринта отидохме до морето в квартал на юг от Б-с! Постояхме, разходихме се, не сме се пекли само стояхме на брега и вълните ни мокреха краката! Simple Smile!Не мога да стоя вече на слънце,дори и под чадър.

Туба вчера е рисувала
Скрит текст:
Туба добавила в инстастори #TubaBüyüküstün
Хороший день для некоторых видов искусства, масляная живопись 18.07.2020

Приятен следобед! Flowers Hibiscus

# 304
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро, Злати!

Скрит текст:
Останах самичка... с трите котки... Градът ни се напълни с хора, завърнали се  от чужбина. Господ да ни пази.

Лек ден! Flowers Bouquet

# 305
Добро късно утро! Hug

Кате HugTwo Hearts
Скрит текст:
Почини си и се пази....

ново от Туба
Скрит текст:
Туба добавила в инстаграм #TubaBüyüküstün
Дорогая Адель,
В начале октября в некоторые дни Стамбул внезапно становится серым.
Как будто летний сезон подходит к концу, и это удивляет меня каждый раз, возможно, потому что я чувствую, что я всегда в отпуске, так как я приехал сюда. Внезапно наступающая осень напоминает мне Италию, и мой разум наполняется грустью. Я думаю о тебе, как только просыпаюсь утром. Интересно, что вы делаете, когда встали с постели, что едите на завтрак. Может быть, вы взяли свитер, потому что это было круто. Может быть, иногда вы думаете обо мне. Тем не менее, вы всегда в моих мыслях. Странно, не правда ли? @ferzanozpetek #birnefesgibi

Приятен ден и хубава седмица! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

# 306
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро слънчево утро, Злати!

Прекрасна Туба си донесла!

Скрит текст:
Градът ни се напълни с хора, завърнали се от чужбина. Едни съседи, които купиха къщата срещу нас, си дойдоха. Имат две непослушни момчета - крясъци, викове, лиготии... как ще ги изтърпя, не знам... Говорят си на турски, пищят, врещят, никакво възпитание... Все едно са у нас, толкова са шумни. Сега е тишина, все още не са се събудили. Не знам майка ми как ще ги понесе, когато се върне от София.

Прекрасен слънчев ден! Two Hearts

Скрит текст:
Още не съм "опънала" басейна. Трудна работа е за сам човек...

# 307
Добро късно утро! Hug

Кате HugPurple Heart
Скрит текст:
Опитай се да поговориш със съседите!Не се намират в гората!

още за Туба и книгата,която чете....

Скрит текст:
Пресса #TubaBüyüküstün
Туба Бюйюкюстюн оказала такую поддержку знаменитому имени!
Известная актриса Tуба Бюйюкюстюн привлекла внимание своим постом на своей странице в инстаграм. Книга, которую Tуба Бюйюкюстюн держит в руках, это книга известного режиссера, живущего в Италии, Ферзана Озпетека «Как одно дыхание» За короткое время фотография получила 215 тысяч лайков, и восхищение поклонников. Актриса, читала книгу, которая вышла в июне, сделала хороший жест известному режиссеру. К своей публикации она добавила часть текста из книги Ферзана Озпетека, режиссер не остался равнодушным и ответил смайликами ❤❤❤❤🙏🏻🙏🏻🙏🏻😍 В 2016 году Туба Бюйюкюстюн сыграла роль в первом турецком фильме Ферзана Озпетек «Красный Стамбул» с такими актерами как Халит Эргенч, Мехмет Гюнсюр, Неджат Ишлер, Серра Йылмаз. После выхода фильма на экраны в 2017 году, Туба Бюйюкюстюн и Ферзан Озпетек продолжили свою дружбу.

О книге Ферзана Озпетека «Как одно дыхание»

Озпетек ведет своих читателей в таинственное путешествие между Римом и Стамбулом, настоящим и прошлым, в котором доминируют переплетение жизней и судеб. События происходят вокруг темных тайн двух сестер, которые расстались из-за событий, которое произошло много лет назад. Книга рассказывает о тех, кто попал в плен своих страстей, кто бросает вызов судьбе, любви, предательству, и надежде на лучшие годы…

Снощи пуснаха 1-я тийзър на ''Menajerimi Ara/Позвъни на моя агент/мениджър''  ,в който ще участва Туба!Този е с носенето на сц.Дано в следващия вече я включат.

https://youtu.be/mYQkWvZ6Sds

Приятен ден! Flowers Hibiscus

# 308
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро, Злати!

Скрит текст:
Нямаме вода... не знам каква е причината, но е ужасно. Правих сладко от смокини и не мога да си измия съдовете. Кошмар!

Успех на Туба!

Ползотворен ден! Flowers Hibiscus

# 309
Добро утро! Hug

Кате HugTwo Hearts

Туба за убитото момиче в Мугла....вчера имаше протести в Т-я

https://twitter.com/nivin63487711/status/1285661170255486978

нови

Хубав ден! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 310
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро, Злати!

Благодаря за инфото, споделено от Туба и за новите снимки с Къванч!

Скрит текст:
Днес имам малко работа в Общината, затова пиша рано. Ще плащам и сметките.., че да не вземат да ми "дръпнат шалтера".

Лек ден! Simple Smile

# 311
Добро късно утро! WinkHug

Кате HugTwo Hearts
Скрит текст:
Аз вече всичко съм платила! Wink

Разпродават се мебелите от имението Корлудаа...

Приятен ден! Flowers Four Leaf Clover

# 312
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет в новия слънчев ден!

Домъчня ми, че разпродават мебелите от имението...  "Живи" са ми спомените... все още... Но... всяка приказка някога свършва... Дано да дочакаме нова!

Приятен ден! Simple Smile

# 313
Добро късно утро! HugPurple Heart

Кате HugTwo Hearts

Къванч за новия сезон на Мави

Приятен петък! KissFlowers Four Leaf Clover

# 314
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро, Злати!

Благодаря за снимките на Туба и Къванч!

Скрит текст:
Нови ли са тези на Къванч? Питам, защото гледах едно актуално папарашко видео, където изглеждаше съвсем различно, беше с дълга коса. Туба си е същата, ние си я гледахме в множеството й изяви, които реализира по време на пандемията.

Спокоен горещ слънчев ден! Wink

................................................................
 Нови...

Последна редакция: сб, 25 юли 2020, 11:21 от Екатерина Кузманова

Общи условия

Активация на акаунт