Туба и Къванч в "Cesur ve Güzel"/"Искрите на отмъщението"/"Дръзки и красиви"-16 тема

• 32 712
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Чак сега се освободих. Извинявай, че се появявам късно.

Скрит текст:
Приключих с урока в последния си клас... за днес... Предстои ми работа по отчетността и вписване в ел. дневник. След това, започвам да подготвям материали за утре.

Аз също не харесвам натоварващи филми и сериали. Другото натоварване ми е предостатъчно...

Скрит текст:
#TubaBüyüküstün #Пресса
Туба Бюйюкюстюн сказала «Да» проекту, по книге известного психиатра.
Туба Бюйюкюстюн, которая недавно сыграла в мини-сериале «Восход Османской империи» о завоевании Стамбула для платформы Нетфликс, готовится вернуться на экраны. После Кыванча Татлытуга, Бюйюкюстюн также заключила соглашение с продюсерской компанией OGM Pictures. Компания выступала продюсером таких сериалов как «Дом, в котором ты родился - твоя судьба», «Квартира невинных» и «Красная комната» Туба Бюйюкюстюн сыграет главную роль в новом сериале, адаптированном по книге известного психиатра Гюльсерен Будайджиоглу.

Лека вечер! Heart Eyes

# 601
Добър предиобед!

Кате HugRevolving Hearts

от вчера...Туба е опровергала новината.Все още не е подписала.Преговорите продължавали.
Скрит текст:
Стори

Новости вышли, распространились повсюду. Говорят, что подписала проект. Я не подписывала ни одного нового договора с проектом. Наш процесс переговоров продолжается. С любовью...

Автоперевод с турецкого

Това е пуснала сутринта Туба...
Цитат
Туба добавила в инстаграм #TubaBüyüküstün
#РазбивающаяСердца #Хасрет #Хыдырлез 🍃

Скрит текст:

Спокойна сряда! HugFlowers Four Leaf Clover

# 602
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро късно утро, Злати!

Благодаря за споделеното! По повод хипотетичния проект на Туба... дано не е психарски. Предпочитам да е романтичен. Напоследък, не си "падам" по психарски идиотии.

Скрит текст:
Днес имах два ранни часа, а следобед - още два.

Лек ден! Heartbeat

# 603
Добър предиобед!

Кате HugTwo Hearts,сериалите в интернет платформите са почти ''психарски'' или фантастични...Wink

Скрит текст:
В другите теми почти не черпят,но тук сме си двете и ще те почерпя за  РД на дъщерята...

Цитат
Туба добавила в инстастори #TubaBüyüküstün
Доброе утро в холодный день..❤

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456241710%2Fcf0a7064 … pl_wall_-63875573

песента от видеото...

https://youtu.be/0Bdbo2VyUcU

споделила и сцена от ''20 минути''
Цитат
«Я не могу просить о помощи, ты понимаешь»
#КерамДерен #ПынарБулут #СердарИшик @АксимИлькер #20минут#АйЯпым
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456241709%2F382e01a1 … pl_wall_-63875573
или тук-https://www.instagram.com/p/CI4oA7_lX7G/?igshid=16dc6iy02ixmp

Приятен и ползотворен ден! Heart Eyes

# 604
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добър ден, Злати!

Честита рожденичка! Да ти е жива и здрава!

Скрит текст:

Лек ден! Heartbeat

# 605
Привет!

Кате Hug,благодаря! Two Hearts

Туба от сутринта....
https://vk.com/tuba_bustun?z=video-121564141_456245370%2F09750e3 … l_wall_-121564141

цялата песен от видеото....

https://youtu.be/VMakqYyrd3s

Хубав следобед! HugKiss

# 606
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Благодаря за песента! Знам я и ми харесва.

Скрит текст:
Как е положението с пандемията при вас? От новините по телевизията разбрах, че имате още много новозаразени. Да се пазите! Моите бургазлии ще си идват по Коледа, софианци, също. Дъщерята от Шумен... и тя... Не успях да ги убедя, че това не е правилно - цяла къща пълна с хора отвсякъде... 0т градове с най-много заразени. Но... мен кой ме пита... Да видим какъв ще е резултата, след като си заминат. Да не говорим, че почивка за мен и минута няма да има, а съм много изморена.

Спокоен ден! Hug

# 607
Привет следобедно!

Кате HugTwo Hearts
Скрит текст:
Твоите са луди.Ние две години на Бъдни вечер бяхме при сина и снахата.Там оставахме да спим.На другия ден-Коледа, те идваха у нас.Тази година ни предупредиха,че всеки в дома си.Много се пазат и заради нас.Дъщерята си се събират при сватовете,но те живеят в една къща. При тях имаше 1-2 под карантина,нали живеят в малък град.Има доста починали,снахата ми каза и за нейни познати-над 40 г.!Вчера ако гледаш телевизия съобщиха по новините за депутата Валентин Касабов,който е от Б-с,на 62г.!

Пуснала си една нова снимка с Туба от вчера....ето и пояснение...

Скрит текст:
Любое решение - это всего лишь начало. Принимая решения, человек бросается в стремительно несущейся поток, который может иногда унести его в такое место, о котором он даже не помышлял, когда принимал решение.
(с) П. Коэльо "Алхимик"

Перевод Манэ Казарян специально для нас😘

Виж как е украсен нашия град тази година! Wink
Скрит текст:

Спокоен следобед! Hug

# 608
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добър ден, Злати!

Благодаря за инфото и снимките! Heart Eyes

Скрит текст:
Днес се събудих късно. Изморена съм, че и гости чакам... кога ще дойдат, все още не знам.

Скрит текст:
«Отважный и красавица» скоро будет доступен на онлайн кинотеатре ivi.ru с русским дубляжом

Лек ден! Simple Smile

# 609
Привет предиобедно!

Кате HugTwo Hearts

Туба е заела 29 място сред 100-те най-красиви жени в света...за 2020 г.

останалите турски акриси...
Скрит текст:

всички на клипа...

от сутринта...днес от 21 ч. пряк ефир с Туба за набиране на средства за болната Ойкю...
Цитат
Туба добавила в инстастори #TubaBüyüküstün
Хотели бы вы стать надеждой для нашей Ойкю #SMA
Ночь надежды для Ойкю.C Тубой Бюйюкюстюн, приглашаем всех на нашу прямую трансляцию, в воскресенье, 20 декабря, 21:00.

при актьорите Къванч е заел 33 място...

Скрит текст:
По традиции каждый год, разные развлекательные сайты, которые являются неофициальными версиями престижного рейтинга TC Candler, составляют свои рейтинги красоты. По итогам голосования аккаунта Top Beauty World, Кыванч Татлытуг вошёл в список "100 самых красивых мужчин мира" 2020 года, заняв 33 место в мире с 9239 голосами и был удостоен звания "золотое лицо Турции".
Также, среди турецких актёров в список вошли Чагатай Улусой (17 место), Керем Бюрсин (38 место), Барыш Ардуч (68 место), Ураз Кайгылароглу (82 место), Джан Яман (89 место), Бурак Озчивит (91 место), Бурак Токопаран (96 место).

(Рейтинг самых красивых лиц мира Top Beauty World 2020 года составлен на основании мнений 3-х экспертов в мире косметической хирургии из Лос-Анджелеса)

Спокойна неделя! HugFlowers Hibiscus

# 610
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добър ден, Злати!

Браво на Туба и Къванч! Не познавам всички от класацията, затова не мога да определя дали са по-добри актьори от нашите.

Дано успее Туба да набере нужните средства за мисията, с която се е заела.

Скрит текст:
От утре съм във ваканция...

Спокоен ден! Hug

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 13:26 от Екатерина Кузманова

# 611
Привет следобедно!

Кате HugHeart
Скрит текст:
Почини си и се подготвяй за гостите! Wink

Цитат

Кампания по сбору пожертвований на лечение Ойкю @dreamofoyku
Вчера вечером Туба провела прямую трансляцию из своего аккаунта в инстаграм, более 3-х часов. С целью сбора пожертвований на лечение Ойкю #SMA. Кампанию также поддержали такие актёры как Демет Эвгар, Пелин Акыл, Зейнеп Чамджы, Боран Кузум.
предаването от ИГ с Туба....
Tuba/Instagram/20.12.2020г/-2ч.30мин.
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456241722%2Fa586421f … pl_wall_-63875573

Гюнай Караджаоолу....                                                              ....Боран Кузум....

Приятен следобед! Hug Kissing Heart
Красива и вълшебна предколедна седмица! Flowers Four Leaf Clover

# 612
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Благодаря за споделеното!

Скрит текст:
Гледах видеото с Туба за набирането на средства за болното момиченце и се натъжих. В такива моменти винаги се сещам, какво преживях с раждането на малката ми дъщеря и последствията след това.

Радвам се, че има много хора, които се отзовават и помагат с каквото и колкото могат. Браво на Туба!

Скрит текст:
При нас е студено, не мога да си стопля къщата...

Лек и ползотворен ден! Heart Eyes

# 613
Здравей,Кате Hug Two Hearts!

Скрит текст:
#TubaBüyüküstün #Пресса Али Эйюбоглу
Две актрисы, матери близнецов собирали пожертвования для Ойкю.
В день, когда вышла моя статья «Деятели искусства, которые выступают для детей с болезнью СМА», несколько уважаемых читателей и подписчиков напомнили: «Вы написали о актерах, которые проводили кампанию для детей с болезнью СМА, но забыли упомянуть Пелин Акыл» По правде говоря, я не знал, что Акыл вела прямую трансляцию в инстаграм, и собрала 1 миллион TL пожертвований для маленькой Ойкю. В воскресенье вечером в социальных сетях прошла «Ночь надежды для Ойкю» Звездами прямых эфиров были Эйлюль Озтюрк Озкан и Туба Бюйюкюстюн, подарившие Ойкю свет надежды. Туба Бюйюкюстюн, близнецам которой скоро исполнится девять лет, пригласила на прямую трансляцию Пелин Акыл, близнецам которой скоро исполнится два года. Благодаря двум актрисам для Ойкю было собрано серьезную сумму пожертвований.

Скрит текст:
🆕🆕🆕Hürriyet
ВЫПОЛНЕНО
НА 85 ПРОЦЕНТОВ  из 100!!!
Туба Бюйюкюстюн собрала помощь Ойку, дочери Сюхала и Хасана Эльмалыджа, которая родилась два года назад. Каан Секбан, Демет Евгар, Боран Кузум, Селен Озтюрк, Гюнай Караджаоглу, Зейнеп Чамджи и Пелин Акил приняли участие в ее 3,5-часовой трансляции.
Заявив, что собрано 85 процентов средств, необходимых для лечения, семья поблагодарила всех, кто поддержал.

Желая ви приятен следобед!

# 614
  • гр. Върбица обл. Шумен
Предколеден привет, Злати!

Минавам набързо... Куп работа ме чака, а съм доникъде.

Благодаря за споделеното! Най-вече за преводите.

До утре! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт