Туба и Къванч в "Cesur ve Güzel"/"Искрите на отмъщението"/"Дръзки и красиви"-16 тема

• 32 703
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Добър ден!

Кате HugTwo Hearts
Скрит текст:
Пазарувах и се прибрах преди малко.Утре ще готвя.С ММ ще сме сами.Децата по домовете ще празнуват.

от сутринта...
Цитат
Туба добавила в инстаcтори #TubaBüyüküstün
Доброе утро✨
Я хочу, чтобы вы cегодня разделили со мной чашку кофе.
Вечером в 20: 00 я буду в прямом эфире в инстаграм с Ойкю @dreamofoyku
Надеемся увидеть Вас...

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456241728%2Fcf5d1dba … pl_wall_-63875573

Спорна работа в подготовката! WinkHug

# 616
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати! Бъдни вечер настъпва... (още не е, но ще дойде.)

Скрит текст:
Минавам много набързо, куп работа ме чака. Голямото готвене започва...

Пожелавам на семейството ви сплотеност, грижа, отдаденост, здраве, радост, мир, любов, успехи, щастие!

Весел празник!

# 617
Привет!

Скрит текст:

Кате Hug,пожелавам на теб и всички твои близки здраве,радост,любов и топлина във всеки дом!

Туба пусна  сутринта видео за Добро утро!...
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456241734%2Fae99ee10 … pl_wall_-63875573

снощи имаше още един пряк ефир за набиране на средства за болното дете....видеото е 2ч. и 40 мин.
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456241732%2Ffa7363f2 … pl_wall_-63875573

Къванч на РД на актьорът Бурак Ямантюрк...на снимката е с фен...

Приятно посрещане на Бъдни вечер и Коледа!

# 618
  • гр. Върбица обл. Шумен
Празничен привет, Злати! Честита Коледа! Да ни е лека, мирна, спорна и вдъхновяваща! Поздрави на цялото ви семейство, на роднините, на приятелите и най-вече на децата!  Живот и здраве на всички!

Благодаря за новите снимки на Къванч!

Скрит текст:
Слабичък ми се "вижда"... и е с дълга коса, както го харесвам.

Туба си е млада и красива, както винаги.

Весел празник!  Christmas Tree

# 619

Кате Hug,честита Коледа! Two Hearts
Пожелавам на теб и твоите близки,и семействата им здраве,
радост,щастие,любов,благоденствие и спокойствие!

Весел празник!

# 620
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Скрит текст:
Изпратих половината народ, не зная кога ще си тръгнат останалите. Скапана съм, а ме чака доста работа... При нас има обичай да не се почиства, преди пътуващите да се приберат в домовете си. Когато пристигнат бургазлиите и се обадят, тогава ще започна с екшъна.

Благодаря за поздравленията! Ха, дано!

Спокоен ден! Hug

# 621
Привет,Кате Hug!

И аз благодаря за поздравленията! Purple Heart

Скрит текст:
И при нас го има този обичай! Wink

Туба вчера през деня отново имаше предаване в ИГ и парите за болното дете се събраха.
Браво на Туба! Hands Plus1 Без много показност успя.

от вчера следобед
Цитат
Туба добавила в инстаграм #TubaBüyüküstün
Вместе мы сила ...
✨ Мы сделали это !!! Ойкю, она сможет добраться до лечения ... Спасибо всем, что встретились с нами здесь и сопровождали малышку Ойку в этом путешествии..
🧚🏻Мы вместе сила ..
Мы сделали это !!! Спасибо, что были с нами ...
Собрана вся сумма на лечение маленькой Ойкю!
,
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456241743%2F67425d8c … pl_wall_-63875573

нови с Къванч от Мави

Приятна вечер! HugTwo Hearts

# 622
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Страхотна новина си донесла! Хиляди пъти... Браво на Туба! Прави, струва и събра парите. Заслужава хиляди благодарности и огромни овации! Това е да си загрижен, отзивчив и деен. Колко хора го могат???

Къванч изглежда добре, отслабнал е доста. Прическата му е джесурска, както я харесвам, но на мен ми лисват петте килограма над сегашното му тегло. Не си падам по идеята за разни детокси и други телесни мъчения, които водят до криза с всякакви гадни симптоми... да не ги изброявам. Здравето е важно.

Скрит текст:
Вчера изпратихме половината народ. Остана семейството на сестра ми и майка. Ще остана сама с трите котки. Каквото - такова...

Скрит текст:
Туба добавила в инстастори #TubaBüyüküstün
Мы благодарим вас за бабочки надежды для нашей Ойкю🦋🦋🦋
Они написали историю надежды для Ойкю.
Туба Бюйюкюстюн и Пелин Акыл, в социальной сети инстаграм, запустили кампанию для Ойкю, пациента с болезнью SMA. Две известные актрисы, собирали пожертвования в прямом эфире, и дособирали все недостающие 60 тысяч турецких лир, необходимых для лечения. Многие известные имена из мира искусства собирают пожертвования через прямые трансляциями в социальных сетях для детей, которые борются с болезнью SMA/спинальная мышечная атрофия/ Cреди этих имен Туба Бюйюкюстюн и Пелин Акыл также начали кампанию по сбору средств для 2-летней Ойкю, страдающей SMA. Две актрисы собрали оставшиеся 60 тысяч турецких лир, 81 процент из которых был собран с помощью таких трансляций. Трансляцию Тубы Бюйюкюстюн и Пелин Акыл, смотрели 7 тысячь человек. Во время трансляции Каан Секбан, объявил информацию об оставшейся сумме на турецком и английском языках. В то время актриса Зейнеп Чамджы также вела прямой эфир для семьи Ойкю. В конце дня Туба Бюйюкюстюн и Пелин Акыл в прямом эфире объявили о завершении сбора денег, необходимых для Ойкю, пациента с болезнью SMA. Семья, которая нуждалась в 2,4 миллиона долларов для лечения ребенка, испытывала радость, что удалось собрать необходимую сумму в течение месяца.

Спокоен ден! Simple Smile

# 623
Добро утроо!

Кате Hug
Скрит текст:
С много гости и изведнъж ще останеш сама.
При нас вчера доведоха внучката на гости,колкото изтърпи. Simple Smile
Синът и снахата дойдоха да я видят и поднесат подаръка.
Днес мислим да я водим към центъра на града да види голямата елха.

Туба е добавила в инстастори #TubaBüyüküstün
Добро утро. 🦋
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456241757%2Fdc4a2e41b4eaa9ac99

също пуснато сутринта в ИГ от Туба...
Моята четворка... По същото време, миналата година ...

Щастлива седмица,в която ще изпратим старата и ще посрещнем Новата година!

# 624
  • гр. Върбица обл. Шумен
Здравей, Злати!

Благодаря за споделеното!

Скрит текст:
Останах сама. Прах, суших, чистих, метох и пак съм доникъде. При нас е много ветровито, пак се натрупаха боклуци в двора. На Нова година ще гледам телевизия и това ще е...

Лек ден! Simple Smile

# 625
Привет,Кате Hug!

Скрит текст:
И при нас е ветровито и топло.

Туба май ще ни зарадва с фотосесия....
от сутринта....
Цитат
Cъемки завершены 03:22

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456241768%2Fab238869 … pl_wall_-63875573

Приятен следобед! HugTwo Hearts

# 626
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро късно утро, Злати!

Мнооого красива и .... младееща Туба! Относно фотосесията, супер ще е!

Скрит текст:
При нас е адски ветровито и.... слънчево... Какво става с тази природа, не знам. Дворът ми е пълен с листа и разни улични боклуци. След ваканцията ще започнем присъствено обучение в начален етап и пак ще се размотавам "училище - вкъщи" три дни в седмицата. Изморително е...

Спокоен предновогодишен ден! Heart Eyes

# 627
Добър предиобед!

Кате HugTwo Hearts,и при нас е така! Simple Smile

Добро утро от Туба....

https://vk.com/club143398602?z=video-143398602_456241026%2F72531 … -143398602_296936

нова от сутринта....
Туба е добавила в инстасторито си снимка на екипа...

Хубав ден!

# 628
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добър ден, Злати!

Скрит текст:
В слънчев ураганен екшън съм и... няма намерение скоро да свърши... Листа и боклуци летят навсякъде, а котките ми са ужасени.

Супер екип има Туба, макар, че не разпознавам никого от останалите, заради маските.

Весело посрещане на Новата година!

# 629
Добър ден!

Кате Hug благодаря ти,че и през тази година бяхме заедно! Two HeartsKissing Heart
Нека всичко лошо остане в старата и посрещнем новата с вяра и надежда!
Пожелавам на теб и семейството ти  здраве,любов,спокойствие и късмет!

Скрит текст:
И при нас е топло и ветровито.Очаквам зетят да дойде за да вземе внучката.

31.01.2020
С любовью..

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456241788%2F8b32b434 … pl_wall_-63875573

Приятен ден в очакване на Новата година!

Общи условия

Активация на акаунт