Отговори
# 150
Ами, моят корем със сина ми беше кръгъл, малък, ниско долу, така че нз дали е вярно ☺️

# 151
  • Terra incognita
Най- вероятно не е вярно, но тези суеверия забавлват 😀

# 152
Моята майка пък изобщо не я интересува какъв ми е корема или изобщо как съм. Като и казах, че съм бременна, реакцията и беше отвратителна. Еее, айде стига де, какво ще ги правиш тия деца? Махай го. На чорба ще ги варя, отговорих и приключих с нея. Много ме нарани. Нито искам да я виждам, нито да я чувам.С баща ми комуникирам по принуда, иначе да съм ги описала и двамата.

# 153
  • Пловдив
Вили много съжалявам за отношението на родителите ти, моите приеха бебето като спасение направо. /родителите на баща ми сега са зле / и бебето ни дойде като божидар наистина Simple Smile
А деца щом са желани и от двамата родители се отглеждат, нека са ни живи и здрави мъниците както казва баба "то си идва с късмет"

# 154
И моите симптоми значително намаляха вече. От време на време усещам една тежест в долната част на коремчето, надявам се да е нормално.
Аз пък не мога да разбера понеже,очевидно е че имам корем,но дали е просто подуто или наистина вече е от бебето.

# 155
Вили, съжалявам за родителите ти. Мн е тъжно, когато уж най-близките ти се държат така. Майка ти защо не иска внуче? Мн ми е странно и не мога да го разбера. Важното е с мъжа ти да се обичате и подкрепяте, ще се справите 🤗

# 156
  • Terra incognita
Вили, майка ти е реагирала много обидно. Едно време е било така, на третото дете се е гледало като изтърсак. Сигурна съм, че след като се роди, ще мисли другояче.
А тя как се отнася с децата ти?

# 157
Майка ми е много терсене човек като цяло. Сега и критиката я тресе и мрази и себе си. Държа се така и с второто ми дете. И до сега не и е мила. Взима ги за ден понякога и то повече по инициатива на баща ми. Но мисля и тези контакти да огранича. Не е хубаво така да говоря за майка си, но фактите сами сочат към лошата страна на нещата. Да си живее живота и да не ме занимава изобщо, само това искам. С всичко ще се справим с мъжа ми. Неговите родители ни подкрепят много, въпреки, че двете деца не са от него. Важното е да сме здрави, другото е бял дерт.

# 158
Привет и от мен,
и аз искам само да лежа и нищо да не правя, една разходка с кучето и детето сутрин имам чувството, че ми взима всички сили. Ако хапна веднага щом стана няма проблем с гадене, но ако не ям започва да ми става зле, карам го на хляб и бисквити..

Относно родителите, ами ние все още не сме им казали, някак по телефона не ни се искаше, но решихме, че ще изчакаме скрининга на 11. март и тогава дай Боже всичко да е наред и ще им кажем..  Направо вече се побърквам от чакане.. Sad

# 159
  • Пловдив
Ние казахме на родителите ни и мойте баби и дядовци. Дядо /бащата на тате много се зарадва, но сега бори рак и не знаем ще дочакали. /
Много съжалавям за родители които се държат така с децата си, все пак ние ще си гледаме децата, ако не могат да се зарадват, да не пречат и на вашето щастие. Всяко дете е богатство, живи и здрави с половинките ще ги отгледаме. Simple Smile
Евала и на бащите които се грижат и обичат деца от предишни бракове Вили радвай се за половинката до себе си, не познавам много такива мъже.

# 160
Здравейте и от мен Simple SmileАко знаете мен какъв глад ме гони Sad(за плодове и сирена .Супер отпаднало ми е,особено като стане 16ч,направо ще заспа на бюрото.Вечер като се прибера ми се иска веднага да легна и заспа,но ме чакат дописване на домашниии  и др задължения покрай детето.Мъжа ми като си беше тук ,ме отменяше но сега три месеца ще трябва сама да се справя Simple Smile))
И ние не сме казали още на никои,чакам да мине 16 март/скринига/,да видим дали всичко върви добре и тогава ще казваме на бабите Simple Smile Не знам каква ще е реакцията им,нали каката ни е на 10 г,всички си мислиха че сме приключили Simple Smileхаха
Вили,майка ти неосъзнава какво губи.Важното е че имаш човек до теб,децата са здрави и всичко ще е наред.

# 161
Майките винаги готвят чудесно 😊
За съжаление аз съм далеч от семейството си и не мога да се насладя на тези благинки.
Аз затова се притеанявам и как ще се аправя с две понеже съм сама, нямаме близки наоколо, а мм работи от рано сутрин до късно вечер.

Не си сама. И аз съм в това положение, с баткото ми помагаха 10 човека, а сега малко съм се притеснила, как ще се справям с две.

# 162
И аз се притеснявам как ще е с две. Въпреки че родителите ми са наблизо, включват се като могат, но основно сме си ние. На моменти и с едно ми е мн трудно и съм изморена, изобщо нз с две как ще е 🤔

# 163
  • Terra incognita
Най- много ме притеснява периодът между 1 и 3 год. За мен бяха най- кошмарните и предизвикателни.

# 164
А за мен със сина ми - първата година, защото той непрекъснато плачеше и изобщо не спеше. Аз самата рееях от недоспиване, имахме и други притеснения покрай него тогава и не си спомням с умиление за този период. Като направи годинка, станаха малко по-добре нещата 😊

Общи условия

Активация на акаунт