Отговори
# 135
  • Пловдив
Лекарката при която съм аз, не иска нищо да ми изписва 🤷‍♀️ само фолиева киселина и но шпа при нужда. Даже аз я питах за добавки, витамини и т.н, нямало да лекува предварително нещо което го няма. Но сега се тъпча с плодове като не видяла.
Според едно приложение на телефона вече сме в 11г.с с моето човече 🤗

# 136
Момичета, имате ли подобрения в състоянието си с напредването? Аз с всеки изминал ден ставам все по-зле. Вече 3 ден не мога да стана от леглото. Само докато спя не ми е зле иначе постоянно ми се вие свят, гади ми се, дори стигам до такъв световъртеж, че не знам къде съм. Вече съм в 9 г.с , а подобрение никакво.

# 137
  • Terra incognita
Аз се чувствам значително по- добре, даже вече се храня малко по- разнообразно. При всяка жена е различно, лежи и си почивай 🤗

# 138
  • Пловдив
Аз се чувствам доста по- добре, явно нашето мъниче усеща, че сега трябва да сме като пушка Simple Smile чувствам се леко отпаднала и кръвното понякога ми пада, апетит нямам много, но това е и от други грижи. На 25 сме на преглед и дано настроението на цялото ни семейство се подобри с добри новини за малкото.
Вие как казвате на малките човечета, мъжа ми му казва орехче 🤷‍♀️

# 139
Аз съм в края на осма седмица, чувствам все така - изморена следобед, силно гадене вечер. Но най-тежка досега ми остава 6та седмица. Все още не ми се ядат свежи зеленчуци и предпочитам хляб, ориз и картофи, но като цяло хапвам нормална храна. Услаждат ми се плодове, без банани.
Ние още никак не му казваме - човека, човечето, май най-често така ☺️

# 140
  • Terra incognita
Аз съм се настървила на ябълки, никога не съм ги обичала, обаче сега ми струват толкова съблазнителни 😀 изяждам по 1-2 на ден.
Уцелила съм един сорт, на който не мога да устоя, толкова са сладки и сочни.

# 141
Вики, аз с първото бяха така - мн ябълки изядох, а по принцип не обичам. Сега пак хапвам, но повече ме влекат мандарини, които също не обичам 😂

# 142
  • Terra incognita
Нямам търпение да дойде сезонът на дините 🍉
Дано само пак не ми открият диабет, че тогава няма да мога да им се насладя изцяло.

# 143
  • Пловдив
Аз издирвам череши, а изобщо не обичам, миналата година да съм изяла 5-6 броя, сега унищожих компота на нашите. Иначе неща които в началото много ми харесваха, вече не искам, вчера се борих цял ден с две парчета пица. Но пък мама сега ми готви доста разнообразни и домашни неща Simple Smile 🙈 (на 23 съм, но мама готви чудесно)

# 144
Аз ям главно тесто и паста. Манджа да не видя. От плодовете-банани и цитруси, най-вече лимони. Ябълките ми остъргват корема и огладнявам 😁. Качила съм 3-4 кг, според док на корема. Щом и той ми вика-оха какъв корем 👀😁 А за човечето, ММ си е решил, че е момче и все ме пита, какво прави моя юнак 😒 Аз пък от каде да знам...нямам телепатични способности 😄

# 145
Аз избягвам несезонни плодове и зеленчуци,а като ми се дояде някой път ябълка я беля.

# 146
  • Terra incognita
Майките винаги готвят чудесно 😊
За съжаление аз съм далеч от семейството си и не мога да се насладя на тези благинки.
Аз затова се притеанявам и как ще се аправя с две понеже съм сама, нямаме близки наоколо, а мм работи от рано сутрин до късно вечер.

# 147
  • Пловдив
Ние нямаме никакви предположения за пол, но от сега се заканва, че ако е дъщеря, нямало да я даде ей така след време 😂 щот нали се роди и стана на 20, но мъже, ние ги носим, но и те се вълнуват колкото нас. Аз бях качила, но сега съм отслабнала малко.
П. С много ми хареса не помня коя жена беше писала, че бебето е наемател, та сега и ние се бъзикаме така 😂 наемател без наем 🤗

# 148
  • Terra incognita
Ако е вярно поверието, че ако коремът е остър е момче, ако е объл е момиче, значи сега трябва да е момиче. Със сина ми коремът от началото вървеше доста остър, а сега си е кръгличък.😊

# 149
  • Пловдив
Майка ми гадае, че ще е момиче нашето, корема ми бил такъв, тя яла такива неща 🤷‍♀️ каквото е само да е живо и здраво. Макар че аз сънувах няколко пъти момченце.

Общи условия

Активация на акаунт